olyan kérdésem lenne, h h tudnám megakadályozni esős időben h ne ázzon be a gyújtásom? máskor mindig indul tökéletesen megy, de ha eisk az eső nem indul el vagy 500m után megáll.
üdv!
nekem is volt már iylen problémám, akkumulátor kell bele és nem csapja ki az izzókat! Ha nincs benn, akkor a rendszerben keletkező túlfesz kivághatja az izzókat. Akksi nélkül gyárilag világít majdnem minden visszajelző:)
Sziasztok!
Én is nem rég vásároltam egy Senda R-t, az vele a gondom hogy állandóan, egy idő után kiégnek az izzók.
Egyébként nagyon jó kis gép.
Ja, ha nincs benne aksi akkor világítanak a visszajelzők.
Volt-e valakinek problémája a feszültség szabályzóval? Ha igen akkor miből tudhatom, hogy az a hibás? Folytonosan ég az indexem ugyanúgy akárcsak a többi lámpa, fordulatszám növekedésre erősebb lesz. Aki tapasztalt már hasonlót válaszoljon pls. Köszi.
Üdv!
SOS segítséget szeretnék kérni. Először el kezdett a jobb indexem szarakodni (csak néha ment meg mikor nagy gázt húztam akkor se ment) és tegnap este húztam egy kövér gázt és a bal is elment :/
Előre is köszi:)
a 17,5-es dellorton az a fűtés helye az 1000%
a mostani karbidon pedig nemtudom, hogy miért folyik ott, elméletileg nemkéne neki, nézted már szétszedve a karbit h hova mennek azok a nyílások?
én árulom igen, ez a blokk leginkább csak arra kellene, hogy levegyek róla berúgókart, meg hasonlók! maga a motorikus része nemolyan nagyon érdekel! még a kuplungjának örülnék esetleg! milyen blokk ez pontosan? kép nincs róla úgy hogy egyben van?
olyan kérdésem lenne, h h tudnám megakadályozni esős időben h ne ázzon be a gyújtásom? máskor mindig indul tökéletesen megy, de ha eisk az eső nem indul el vagy 500m után megáll.