Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.

olyan kérdésem lenne, h h tudnám megakadályozni esős időben h ne ázzon be a gyújtásom? máskor mindig indul tökéletesen megy, de ha eisk az eső nem indul el vagy 500m után megáll.
Sziasztok,

az enduró és a supermoto között csak a felni+gumi+első sárvédő különbözik?
Köszi !
nah és akkor
Milyen hajtómű olajat ajánlotok a Derbibe?
h tényleg ne csúszkáljon a kuplung
üdv!
nekem is volt már iylen problémám, akkumulátor kell bele és nem csapja ki az izzókat! Ha nincs benn, akkor a rendszerben keletkező túlfesz kivághatja az izzókat. Akksi nélkül gyárilag világít majdnem minden visszajelző:)
Hellotok! Eladóvá vált a derbim ha valakit érdekel írjon 365 000 irányá r
Sziasztok!
Én is nem rég vásároltam egy Senda R-t, az vele a gondom hogy állandóan, egy idő után kiégnek az izzók.
Egyébként nagyon jó kis gép.
Ja, ha nincs benne aksi akkor világítanak a visszajelzők.
Igen, az akksi jó.
aksi van benne? jó is az aksi?
"oda" megy valószínű szarul volt összerakva az egész, ezért is tört szét
Volt-e valakinek problémája a feszültség szabályzóval? Ha igen akkor miből tudhatom, hogy az a hibás? Folytonosan ég az indexem ugyanúgy akárcsak a többi lámpa, fordulatszám növekedésre erősebb lesz. Aki tapasztalt már hasonlót válaszoljon pls. Köszi.
Hello mindenki.

Meg mindig van 1 70ccm es Airsal kittem.Barikitt fotengely tomitesek szimeringek csapagyak

Akit erdekel

20 5930840
50,30,4.5,4.5,5
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy sendán hol találom az indexrelét?
Köszi előre is.
szép :)
Na végre kész! Jövő héttől újra az utakon
Hali !
ki tudna nekem am6 hoz szervizkonyvet kuldeni ?
aki tud legyenszives kulgyon nagy szuksegem lenne ra.
Elore is koszonom.
Üdv!
SOS segítséget szeretnék kérni. Először el kezdett a jobb indexem szarakodni (csak néha ment meg mikor nagy gázt húztam akkor se ment) és tegnap este húztam egy kövér gázt és a bal is elment :/
Előre is köszi:)
engemm komplett blokk érdekelne, leginkább működőképes
sok sikert, szerintem ráfizetéssel lehet ilyet csinálni
Sziasztok, 17.5-ös Dellorto karbimat (manuális szívatós) cserélném 21esre.
üdv márkatársak eladnám 80 as Senda crossom...ha valakit érdekel jelezzen....
Úgy emlékszem az úszóházba a legmagasabb pontjába de ma megnézem és mostmár helyére tesszük:D
ezüst színű 6 sebességes.berúgószerkezetem nincs, berúgókarom azt hiszem van.kuplungbol mi érdekel?
a 17,5-es dellorton az a fűtés helye az 1000%
a mostani karbidon pedig nemtudom, hogy miért folyik ott, elméletileg nemkéne neki, nézted már szétszedve a karbit h hova mennek azok a nyílások?
én árulom igen, ez a blokk leginkább csak arra kellene, hogy levegyek róla berúgókart, meg hasonlók! maga a motorikus része nemolyan nagyon érdekel! még a kuplungjának örülnék esetleg! milyen blokk ez pontosan? kép nincs róla úgy hogy egyben van?