Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló derbisen eladóvá vált enduro szettem többi itt:
http://kepesmotor.hu/felni/p56...
de kár kötekednünk, a lényeg h nincs rá szüksége.
nem akarok kötekedni de nekem is volt 17,5 karbim és azon is uyganiylen "csőcsatik" voltak.egyiket megfujtam pumpával, másikon jött a levegő. tehát a fűtésnek a nyílásai voltak. ha a fórumtárs képét megnézed... hol is vannak azok a nyílások? (1,2) fenn a gázbówden csatlakozás mellett. mikor fog odáig érni neki a benzinszint?:D túlfolyót az úszóház teteje körül szoktak elhelyezni. erről ennyit. neked valszínű máshonnan folyt a folyékony arany.
am hópihe,te árulod a bultacot ugye?nekem lenne blokkom,ha kell csak a váltó is vihető,piaci ár alatt. miért és mire kellene?
első tárcsád nincs véletlen elfekvőbe?
beteszek egy képet, ez a blokk csak főtengő hibás:
Nem akarok kötekedni de volt 17.5-es karbim és azon egymás mellett volt a két csatlakozás közvetlen.A mostani karbimon pont így jön az a két csatlakozó és ha megdől a karbi abból benzin jön!
jól írtad, az 1,2 -es nyílás a karbifűtés, és a többi is stimmel :)
eladó derbi senda sárhányó!
akkor a gyári féktárcsád érdekelne... !ha látok róla képet
Szevasztok!
Engem első féktárcsa érdekelne, vagyis kellene nekem...
De nem sima Sendához, hanem Bultacohoz. Ha jól látom olyan van rajt mint a delta vázas Xtream supermotokon, az a nagyobbik fajta. (nem ami a DRD-ken van)
VALAKINEK esetleg?
annak alul kell lennie és abból csak egy van tudomásom szerint
udv
ha tudtok legyszi segitsetek
van egy debi vamos robogom(93) es 40 km/h megy most volt szerelonel es vmi szivocsonkot mondott hogy kicsi es azt kene radobni nagyobbat mert igy hiaba rak bele nagyobb fuvokat.
legyszi segitsetek meg kezdo robogos vagyok ez meg nekem uj, ha tudnatok otletet adn mit kene rajta csinalni koltseghatekonyan azt meegkoszonnem.sztem azert 50-55 el kene neki mennie.
elore is koszi
Annyi hogy az 1.-2. az a túlfolyó !
1-2 a karbifűtés azthiszem és nemkell neked
3 benzincső
4 gázbowden
5 vákumcső helye
6 az olajcső helye lenne szerintem
7 lenne a szivató szerintem
és az ami neked nemkell ugyanis
jobblenne kézben tartani, úgy biztosra megtudnám mondani, de így nemtuti, szóval javítsatok ki ha rosszat írtam volna
km óra 3500ft,spirál(úJ) 2500ft 06304906559
3000?
sziasztok
Szeretnék érdeklödni hogy a karbinál hova mien csatlakozók mennek vettem ujjat nagyobbat és valahogy nem tudom hova mi megy
a képen bejelötem számmal le tudnátok irni?
+ a szivató hova megy?
köszi a válaszokat előre is
igen, igen én is akartam írni h azmég ráférne
Köszi. Hát még ha az ülésemet is megcsinálják...
egész pofás kis darab
Hát eddig kb.

A tél eredménye. Az ülés holnap megy kárpitoshoz, meg megyek reggel a Derbi matricákért.
jogomat cserélném derbi blokkra, esetleg rátudok fizetni!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
nem teljesen így néz már ki, kicsit kivan pofozva, motorikusan pedig teljesen jó
nagyson helyess, de húzzátok már feljebb, nehogy alulmaradjunk
Szép gép jó piacot hozzá
Sziasztok.Ismét a segítségeteket kérném.Már másodjára törik el a berugó tengelyen a visszahúzó rugó alatti záró seeger-gyűrű.De vajon miért?Másik kérdés:az indító fogaskeréken ez a megvezető ilyen görbe mindegyiken vagy csak az enyém ilyen széthajlott?És hová megy be ide vagy oda?