Sziasztok! Szerintetek mennyit ér a Bultacom? Vannak apróbb hibái. Új markolatok vannak rajta, új gyertya, a blokk fullra felújítva, minőségi olajjal feltöltve. Eztétikailag nem túl jó de még alakítok rajta. Ülés huzatot újra szeretném húzatni. Nem tud vki Szolnokon, Szarvason, Mezőtúron vagy Kunszentmártonon olyan embert aki újra húzná? Mesterszállás közelében kéne.
Csaó . Eladó egy gyönyörű 1 éves , alig használt Leo Vince carbon végdob, felfogatással, összekötő gumival, bilincsekkel. Bármelyik 50-es endurora , sm-re egyszerűen feltehető . Postázom . Részleteket megbeszéljük , üdv : Anti .
Teljesítményre a Polini jobb de csak azonos méretünél.50 poli vagy 70 airsal nem tudom.
Polcsi sok üzemórást csinál nagy teljesítménnyel.Airsal inkább a tartosságra törekszik.
full szintetikusat ajánlanak, általában pirosak azok az olajok, a Stihl-ek nagyon jók, de én pl Makita-t használok a minősége ugyanaz de olcsóbb, ki mit szeret, lényeg hogy minél szintetikusabb legyen
Mijen olajat raktok a tartájba? Úgy néz ki elindult az olaj, de nekem a benzinbe repsolt kelett beleraknom hogy könnyen keveredjen. Eredetileg valami piros olaj van most nekem a tartájban.
Sziasztok. Összeraktam a motort és visszakötöttem az olajzást. Mivel ki volt kötve. Olyan kérdésem lenne, hogy ha jó a szivattyú akkor egyszer csak el fog indúlni az olaj, vagy valami légtelenítést kel alkalmazni, hogy a szivattyú felkapja az olajat és adagolja.
Barikit fotengo 30
Dellorto 21 black Edition racing 19k
Hebo beomlo minden tartozek 24k
tomites szett 4k
szimering szett 4k
Csapagyak tuninghoz 5k KOYO SKF