Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Henger dugo ,tomitesek gyuruk minden 50 hengerfej
Barikit fotengo 30
Dellorto 21 black Edition racing 19k
Hebo beomlo minden tartozek 24k
tomites szett 4k
szimering szett 4k
Csapagyak tuninghoz 5k KOYO SKF
http://www.kepesmotor.hu/motor...

kuplung mar nincs meg.

Fotengely,karbi,Beomlo,henger dugo minden,osszes tomites,szimering csapagy.

150 penz
Hello ehhez a géphez keresek tuning szettet 70ccm et kipufogó is érdekelne ha árat tudnátok az érdekelne előre is köszi a választ
Üdv !

Nem tudja véletlenül valaki hogy a 2005 -ös Derbi Sendában mi a gyári gyertya ?
hello a morot alján ott ha jól látom ilyen védő lemez van a blok alatt? ha az akkor mennyibe kerül?
hay

menyniért tartod a kipuff dobot?
Jah fejidom érdekelne ha lenne valakinek! Meg van egy eladó hengerem és egy 62-es lánckerekem!
Sziasztok! Szerintetek mennyit ér a Bultacom? Vannak apróbb hibái. Új markolatok vannak rajta, új gyertya, a blokk fullra felújítva, minőségi olajjal feltöltve. Eztétikailag nem túl jó de még alakítok rajta. Ülés huzatot újra szeretném húzatni. Nem tud vki Szolnokon, Szarvason, Mezőtúron vagy Kunszentmártonon olyan embert aki újra húzná? Mesterszállás közelében kéne.
Csaó . Eladó egy gyönyörű 1 éves , alig használt Leo Vince carbon végdob, felfogatással, összekötő gumival, bilincsekkel. Bármelyik 50-es endurora , sm-re egyszerűen feltehető . Postázom . Részleteket megbeszéljük , üdv : Anti .
Kukoda Attila telefonszáma norberto555-nek a vateráról.

!06304906559
Én olajban félszintetikus Motul olajat használok...szép piros :D Kicsit epres utóillata van XD
Teljesítményre a Polini jobb de csak azonos méretünél.50 poli vagy 70 airsal nem tudom.
Polcsi sok üzemórást csinál nagy teljesítménnyel.Airsal inkább a tartosságra törekszik.
de melyik a jobb?
Repsol 4t
Mire van pénzed.50 ért tudok neked 70 es Airsal tokkal vonoval.
205930840
Motul 800 drága de jo
hello
szerintetek 50 es pollini hengerszett vagy 70 es airsal hengerszett éri meg jobban?
hali nekem van egy 2007-es derbi gpr nude 50-em milyen olajat ajánlatok a blokkba ?kinek mi vált be?
full szintetikusat ajánlanak, általában pirosak azok az olajok, a Stihl-ek nagyon jók, de én pl Makita-t használok a minősége ugyanaz de olcsóbb, ki mit szeret, lényeg hogy minél szintetikusabb legyen
Mijen olajat raktok a tartájba? Úgy néz ki elindult az olaj, de nekem a benzinbe repsolt kelett beleraknom hogy könnyen keveredjen. Eredetileg valami piros olaj van most nekem a tartájban.
helló valaki nem tudná nekem megmondani hogy a 2005 derbi sendának milyen a teleszkóp szimering mérete?
Hali Nincs véletlenül a bontott alkatrészek között ilyen kilóméteróra hajtód?
Ha jól tudom a régebbi sendákhoz van ilyen!
Facomsa 17 ez van ráírva...
szerintem hívd telefonon. hamarabb kapsz választ.
Sziasztok. Összeraktam a motort és visszakötöttem az olajzást. Mivel ki volt kötve. Olyan kérdésem lenne, hogy ha jó a szivattyú akkor egyszer csak el fog indúlni az olaj, vagy valami légtelenítést kel alkalmazni, hogy a szivattyú felkapja az olajat és adagolja.
Hali
ezt a sendát szét fogod bontani?
ha igen egyes elemeire vevő lennék...
Úgy egészben mi a baja a motornak?
És egyben eladóe?