Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben holnap meg ér egy kísérletet igaz hogy fel van emelve már, télire de hát az legyen a legkevesebb
Ma már nem próbálkozok elég hideg van erre -11,3 nálunk
Amúgy köszi mindenkinek aki eddig próbált segíteni ha ismét működik többet nem zaklatok remélhetőleg egy darabig senkit
de ugy is lehet hogy nem rakod gyujtásra és ugy rugdosod és utána gyujtás akkor már nekem indult de előszőr tolni probáld ugy biztos kiderűl
nem kellett mindig tologatom de előfordúlt hogy néha kellett
Sajnos van hó de majd valahogy megpróbálom ..
DE miután betoltad utána már rendesen indult rűgásra vagy állandóan tólogattad?
nekem ezt játszotta az első nap szétszedtem a azthittem eldugúlt a benzincsap de nem annyi bajvolt hogy nem szívott vákumot és igy nem tudod folyni a benzin a karbiba nekem tolásra indult!ha nincs ho nállatok probáld meg:D
Remélem csak ennyi gondja van
Ma ránézek a gyertyára
szerintem gyerta.... vagy beköpte vagy tönkrement.
melyik évjárathoz kell mekkora?
Igen igen néztem a benzint az volt az első
De azért köszi .:)
Sógor szerint lehet h meg szivta magát..
DE hát eddig is igy inditottam mikor ilyen hideg volt..
Hello lehet kicsit alap a kérdésem de a benzint nézted h van e benne?
Öhh hát nem igazán értek hozzáá
Ha a vákumos az automata szóval amikor nem kell megnyitnod a csapot meg elzárni meg tartalék hanem magától ha forog a motor akk "eszi" akkor olyan csapom van
hali.valaki kapott derbi gpr-hez nagyobb fogaskereket?aki tud esetleg nem adna egy linket?
vákumos benzincsapod van?
Sziasztok..
Az este kimentem gondoltam melegítem egy kicsit a gépet kinyitom a garázs ajtót oda lépek szivató rá kulcs inditom szépen pöfögöt is ahogy szokott addig elmentem a hó lapát ért aztán kb 4-5 perc múlva épp szeretném lehúzni a szivatót róla erre ahogy oda érek leáll és ezután már se szivatóval se a nélkül se sehogy nem akart beindulni ..

Rugdostam úgyis hogy közben húztam a gázt ekkor csak kicsit másabb hangot adott ki de semmi..
valaki eltudná mondani hogy szerinte mi lehet?
nagyon megköszönném.
Elnézést ha esetleg hosszúra sikeredett
Kukoda Attilát én is csak ajánlani tudom, csak pozitív véleményem van róla, és mellékesen nincs ömlesztett alkatréész nála mindennek meg van a helye a fajtája szerint.
Hali !

tessék egy link Derbi Senda-nak! ([10447] hozzászólás)
http://sportmotor.hu/motoros_k...

kukodaattila-t csak telefonon tudod elérni....
06304906559

3000ft nála egy hátsó féknyereg munkahengerekkel....
2db idom 6500ft
Heló. Legyenszíves aki tud derbi senda gázbovdent az irjon.
helo megszeretném kérdezni hogy rieju rr hez két hátsó oldali idomot menyiért adnád el?
Akcio

Airsal henger 50 penz
Barikitt tengo 3o
tomites szet 4k
Szimering 4k
Csapagyak 6k
Dellorto black 21 19k
Beomlo hozza membrannal 18k

205930840
hali
eladók lettek a gyári alkatrészeim akinek kell valami írjon vagy hívjon:06305468549
küllö 200ft,karbigumi 1500ft
Hali !

2005 -ös Sendához karbi és szívócsonk közötti összekötőgumit keresek. Aki tud nekem szerezni az szóljon. :)
Helló!

Van valakinek senda 21' es első kerékbe küllő+ anya? Használt is érdekel.

Üdv: