Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnál róla képeket küldeni az e-mailemre ? (almassy.gabor8@gmail.com)
Értem, és a fogyasztás sem változott ?
Nekem is ez volt benne.Semmi nem valtozott.Sajna teljesitmeny sem.
Új cuccok érkezetek!
Csomagolásban!

hátsólámpa 7000ft/db
tömítés készlet Rotax 4500ft/készlet
villogó nagy kerek és szögletes 1000ft/db
villogó kicsi 1300ft/db
villogó kicsi átlátszó búrával 1500ft/db
villogó kicsi karbonos 2000ft/db

AKCIÓ a készlet végéig tart:)
vagy a fogyasztás változni ?
Üdv !

...ha a rezonátorból kiveszem a katalizátort akkor a motorom teljesítménye semmiképp sem fog csökkenni ? Vagy milyen tapasztalataitok vannak e téren? Itt egy kép hogy mi a fene csöröghet a kipufogómba. Legalább is egy Rieju ból ez jött ki mikor szétvágtuk hogy mi zörög benn.

Előre is köszi a választ !
Üdv. Gábor
Eladó Derbi Senda 2004-es idomszett! Szép állapotban, EGYBEN! Egyedüli hiba, hogy a jobb hátsó idom kicsit megrepedt. Érd: adatlapomon lévő e-mail!

Sziasztok
Strapabíróságban és megbízhatóságban hol van úgy általában a Derbi a Hondához képest?
Kinek van Derbi Terra 125 vagy Adventure?
Valakinek tapasztalata vagy mit tudtok róluk?

Előre is köszönöm az infókat.
Kösz de nem érdekel! Csak használt érdekelne meg nem ez az alul elvezetős!
hi
ilyet tudok szerezni 35e körül, Metrakit RK replika, nemtom mennyire nézik hogy van-e engedélyezve (az a szám ami a kipukban szokott lenni valami E-s szám) na ennek nincs, de szerintem a kutya se nézi.... ha érdekel keress meg mailben vagy msn-en
hát végülis nemis elszakadt hanem annyira ki van rojtosodva belül h annyira szorul h max gázon meg van szorulva. akkor lehet az lesz amit modassz. kösz.
ha csak elszakadt akkor ujre kell huzatni, amit egy bicikli szerelőnél simán áthuznak. és jobb lesz mint a gyári meg olcsóbb sokkal, párszáz ft-ból kijön
Heló. Derbi senda gázbowden kellene sos. ba. mert elszakadt:( aki monyákolást akar irni az inkább ne irjon. kösz.
Sportot keresek! Gyári van rajta! 80-as henger +19es karbi vanrajta azért akarok rá valami normális kipufogót!
hello
gyári kiput keresel vagy valami tuningot?
a nyaknál megtörtek a kábelek, előfordul... ott keresd a hibát. Elő kell venni a multimétert és ki kell mérni melyik kábel van megszakadva...
sziasztok. olyan problémám van h derbi senda sm en elöször ugy volt h jó volt a világitás meg minden de ha elforditottam a kormányt balra akkor elment. utánna már tompitott egyáltalán nem volt sehogyan. akkor fényszóró volt csak egyenesbe ha elforditottam a kormányt akkor kialudt. most meg már sehogy se jó se tompitott se fényszóró. semmi lámpám nincs. ideglenesen huztam egy szálat az aksiról de jó lenne h valaki tudna segiteni. előre is köszi.
Szevasztok srácok!

Eladó sorba került szeretett Derbi motorom.
Hogyha valaki szeretne egy szép állapotban lévő 2005-s sendát amihez van enduró és supermoto szett is az jelezze az adatlapomon jelzett elérhetőségeken vagy telefonon : 20/ 999-57-16

itt a hirdetés

Bocsi az offér.

Tomi
Helló! Van egy Hebo első dobom derbi senda R-re +adok hozzá egy sport hátsót is! 12 000 Ft az ár! Ha érdekel valakit írjon és rakok képeket! Valamint VENNÉK sportkipufogót Derbi Senda Extreme-re! Aki tud valamit írjon! Kösz előre is!
hali sok alkatrész kukoda attila 06304906559
szioasztok ha valakinek van eladó komplett gyújtás alaplapja. minden estül tekercsestül cakk póder mindennel azt megvenném lehet
Köszi srácok a válaszokat. Megnézem majd. Írok hogy mi volt vele.
a gyújtáskapcsoló lehet hogy kuka, de a helyedben megnézném a kábelezést ami a blokkból jön, megy a gyújtótrafóhoz és onnan fel a kapcsolóhoz, lehet megsérült és néha összeér néha nem...
Attól lehet kóbór áram benne valahol! Lehet a gyújtáskapcsolóban összeét valami. Álltalában csúszómechanikával oldják meg a kapcsolót és ott kialakulhat érintkezés.
Az kimaradt, hogy ha normálisan elforditom a kulcsot és ugy inditom, akkor gyönyörűen jár a moci. Megy mint a szél, semmi baja.