Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké rendbe én is ugy gondoltam
Helló!

Ha a srác elviszi a kerék szettet féktárcsa és lánckerék nélkül akkor eladom külön, de ha nem viszi el akkor sajnos nem.
Nude vagy nem nude ogyan az minden.Megbizhato jo motorok.
70 es nincs.Tehat te a 70 es hengeredhez keresel.Gyarto ilyesmi nem artana
Akkor engem érdekelne a tárcsák és a lánckerék
Helló!

20.000Ft-ér a tiéd féktárcsák nélkül.
Esetleg féktárcsa és lánckeró nélkül ?
Hello! Hengerfejtömítést keresek, a Derbi Senda 70 X-race 2002es motoromhoz. Tudna valaki segíteni? Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!
valakinek derbi gázbowden?:'(:'(
Üdv.
Valaki tudna valami tapasztalatott mondani a Derbi gpr nude-ról 50ccm.
Menyi a végtempó , utazó .. megbízhatóság .. iesmik.
Köszi!
Komplett tuning kitt meg mindig.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szevasztok!

Eladtam a Sendámat, és rajtam maradt az enduró kerék szett.
Ha esetleg valakinek kéne akkor az szóljon, a 2kerék kompletten féktárcsákkal és lánckerékkel 25000 Jó Magyar Forint.
Hay

Árakat tudnál írni a cuccok mellé?
ELADÓ!

Full Malossi MHR TEAM 2 szett:
- Malossi MHR TEAM 2 hengerszett
- Malossi MHR TEAM 2 főtengely
- Malossi MHR TEAM 2 kipufogórendszer
- POLINI EVO 2 Belső rotoros versenygyujtás (világitás is marad :P)
- Malossi MHR VL6 membránszett, Malossi Carbon lapokkal
- POLINI BONTATLAN CARBON lap szett
- Metrakit HQ RACING szivócsonk
- STAGE6 R/T RACING BLACK POWERJET PWK 24 karbi
- TWINAIR RACING sportlégszürő dupla réteg

Érdeklődni nálam! További infok!

MSN: mastertuning-dealer@hotmail.com
EMAIL: csaby.16@citromail.com de inkább msn!

Üdv!
Heló! Van egy eladó első sárhányóm sendához! fekete színű, új festéssel. ha érdekel, írj ;)
nekem istenigazából csak a 2 lap kellene de ha házzal eggyütt is korrekt árat tudsz mondani megeggyezünk .. irj ide:
szucsik@citromail.hu
csonkom* bocs
helló nekem van 2 gyári membránom egyik tökéletes a másikban a mebránlap nem jó és van egy fel mart szívó csövem :P
sziasztok! ha valaki tud nekme eladód vagy netán valakinek van eladó régi fajta derbihez membránházat lappal eggyütt vagy csak elég egy zsír memránlap! az jelezzen afórumon köszönöm..
eladó :
Derbi Predator LC-50 (2000/09) , szép állapotban Bp-en eladó, ára : 128,000 ft. Tel.: 0670/2705280
Csak az állapotát akarom felmérni a lamelláknak és abban reménykedtem, hogy ha valaki megtartja közben amíg megméregetem őket akkor nem kel a vizzel is foglalkozni. De ezek szerint igen ki kel engedni a vizet. 1998-as derbiről van szó
szereltél már valamit? mivel a jobb oldali deknit le kell venni hogy hozzáférj a lamellákhoz, és mivel a vizpumpa a régi és az új derbi blokkokban is azon a deknin van, így logikusan lekell ereszteni a vizet... bár a régi blokknál elméletileg lelehet ugy is szedni a deknit hogy a vizcsöveket nem bántod :D de abban nem lesz köszönet :D
Sziasztok!

Cserélt már valaki kupplunglamellákat? Arra vagyok kíváncsi hogy a cizet le kel ereszteni hozzá? Olajat tuti azt tudom
hEló. bevittem biciklis boltba a gázbowdent és azt mondták h nem tudják mecsinálni.:S akinek van gázbowdeneje az legyenszives irjon mer már motor hiányom van:(:D Előre is kösz.
Tudtomal nem ,de nem mérm minden nap. 3-3,5 liter 14 fogaskerék.