Eladtam a Sendámat, és rajtam maradt az enduró kerék szett.
Ha esetleg valakinek kéne akkor az szóljon, a 2kerék kompletten féktárcsákkal és lánckerékkel 25000 Jó Magyar Forint.
Full Malossi MHR TEAM 2 szett:
- Malossi MHR TEAM 2 hengerszett
- Malossi MHR TEAM 2 főtengely
- Malossi MHR TEAM 2 kipufogórendszer
- POLINI EVO 2 Belső rotoros versenygyujtás (világitás is marad :P)
- Malossi MHR VL6 membránszett, Malossi Carbon lapokkal
- POLINI BONTATLAN CARBON lap szett
- Metrakit HQ RACING szivócsonk
- STAGE6 R/T RACING BLACK POWERJET PWK 24 karbi
- TWINAIR RACING sportlégszürő dupla réteg
Érdeklődni nálam! További infok!
MSN: mastertuning-dealer@hotmail.com
EMAIL: csaby.16@citromail.com de inkább msn!
sziasztok! ha valaki tud nekme eladód vagy netán valakinek van eladó régi fajta derbihez membránházat lappal eggyütt vagy csak elég egy zsír memránlap! az jelezzen afórumon köszönöm..
Csak az állapotát akarom felmérni a lamelláknak és abban reménykedtem, hogy ha valaki megtartja közben amíg megméregetem őket akkor nem kel a vizzel is foglalkozni. De ezek szerint igen ki kel engedni a vizet. 1998-as derbiről van szó
szereltél már valamit? mivel a jobb oldali deknit le kell venni hogy hozzáférj a lamellákhoz, és mivel a vizpumpa a régi és az új derbi blokkokban is azon a deknin van, így logikusan lekell ereszteni a vizet... bár a régi blokknál elméletileg lelehet ugy is szedni a deknit hogy a vizcsöveket nem bántod :D de abban nem lesz köszönet :D
hEló. bevittem biciklis boltba a gázbowdent és azt mondták h nem tudják mecsinálni.:S akinek van gázbowdeneje az legyenszives irjon mer már motor hiányom van:(:D Előre is kösz.
Ha a srác elviszi a kerék szettet féktárcsa és lánckerék nélkül akkor eladom külön, de ha nem viszi el akkor sajnos nem.
20.000Ft-ér a tiéd féktárcsák nélkül.
Valaki tudna valami tapasztalatott mondani a Derbi gpr nude-ról 50ccm.
Menyi a végtempó , utazó .. megbízhatóság .. iesmik.
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Eladtam a Sendámat, és rajtam maradt az enduró kerék szett.
Ha esetleg valakinek kéne akkor az szóljon, a 2kerék kompletten féktárcsákkal és lánckerékkel 25000 Jó Magyar Forint.
Árakat tudnál írni a cuccok mellé?
Full Malossi MHR TEAM 2 szett:
- Malossi MHR TEAM 2 hengerszett
- Malossi MHR TEAM 2 főtengely
- Malossi MHR TEAM 2 kipufogórendszer
- POLINI EVO 2 Belső rotoros versenygyujtás (világitás is marad :P)
- Malossi MHR VL6 membránszett, Malossi Carbon lapokkal
- POLINI BONTATLAN CARBON lap szett
- Metrakit HQ RACING szivócsonk
- STAGE6 R/T RACING BLACK POWERJET PWK 24 karbi
- TWINAIR RACING sportlégszürő dupla réteg
Érdeklődni nálam! További infok!
MSN: mastertuning-dealer@hotmail.com
EMAIL: csaby.16@citromail.com de inkább msn!
Üdv!
szucsik@citromail.hu
Derbi Predator LC-50 (2000/09) , szép állapotban Bp-en eladó, ára : 128,000 ft. Tel.: 0670/2705280
Cserélt már valaki kupplunglamellákat? Arra vagyok kíváncsi hogy a cizet le kel ereszteni hozzá? Olajat tuti azt tudom