Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv valakinek nincs Derbi Senda Idom szett eladó:D?
natix kft kecskemét min3 hét kurva drága de minden van!
helló. nem tudom mit csináljak már felhívtam az összes olyan helyet ahol lehet gázbovden mindenhova irtam e-mailt. de sohel nem találok. Valaki nem tud segíteni?
köszi az érdeklödést de már elkelt.
jo napot érdeklödnék meg van e még a moci 40e komplett helyileg hol találhato mi hiányzik rola válaszát elöre is köszönöm
Hát... kezdjük ott nekem ismeősöm az kis szokta kicentírozni szoval nekem csak új csapágyat kell vennnem hozzá
hogyan újíttatsz fel egy főtengelyt? mennyibe kerül?
Gyári főtengely nem érdekel!
Szívesen
köszi köszi
Először engedd le a vizet. Aztán le kell venni a vizpumpadeknit majd a kuplungdeknit. Ami olaj volt neked a blokkban az mmár ugy is kuka. A nagy fogaskeréknél kihuzod a csapszeget, leveszed a fogaskereket a végéről, kihuzod a hosszú tengelyt. Kiveszed a szimeringeket, berakod az ujakat, összerakod...
1000 köszi és h tudom kivenni belőle
mindenképp lekell vennem a deknit?
Én anno külön csak szimeringet nem találtam, csak felújító szettet 5000ért. De mivel az 1 hét mulva jött volna meg, más megoldást kerestem. 10*24*6 szimering kell bele, ráadásul 2db, de bolti forgalomban csak 10*24*7 van. Vettem két olyat, beleraktam, azóta semmi baja az enyémnek. És nem került csak 200ft-ba.
http://www.robogoalkatreszbolt...
mellékeltem képet de úgy néz ki nem rakta ki lényeg vízpumpa szimering kéne
Hali srácok!
A motoromnak elveszett a kulcsa(Senda R 1999), ebbe nem is lenne semmi érdekes csak hát olyan horribilis összegegért(legalábbis számomra volt az) akartak adni zárszettet h juj .
Kicsit utána néztem hogy nem-e tudnám megoldani olcsóbban.
Az ülés alatti és a tankzárat sikerült.
Bementem egy olyan boltba ahol különböző zárakat, kilincseket árultak és oda adtam a boltos srácnak a tankzáramat hogy ilyen lenne-e, és volt 520ft-ért egy az egybe jó volt bele csak azt a kis fület kellet áttennem az eredetiről amit mozgat maga a zár.Szerintem az ülés zárral is kompatibilis ahogy néztem.
Ez azért írtam hogy a hozzám hasonló kis pénzüek is megtudják oldani hasonló problémát.Azóta is tökéletes müködik.

ÜDV
hali hogy tudom kicserélni ezt a szimeringet hol tudok venni és mekkorát kell?
van egy használtam is, amit kiszedtem a gpr nude-ból szerintem az gyári derbi főtengely, felújításra szorul mert már kotyog, de ha érdekel sztem meg tudunk egyezni
hay

hát... én valami használtba gondolkodok és majd magam felújíttatom szóval 27k -t felejtős max 15k -t adnák egy használatért.
De azért köszi az infót
Szia!

Ez sajna nem a saját gépem ,de valószínű ,h ilyesmi festést fog kapni majd a kicsike :)

Csatoltam képet a mostani állapotról
hali
Stylepro Sport főtengőt tudok 27000ft-ért (új) erős és bírja a magas fordulatot is.
első lánckereket is tudok
ha érdekel keress meg mailben vagy msn-en pár hozzászólással lejebb azt is megtalálod
Szia!

Ez az a gép ami a fotógalériádban van?

Banyek ez gyönyörű lett a régi festéshez képest. Mennyibe jött ez a festés?
Hay mindenkinek!

Téli felújításhoz keresek erősített főtengelyt Derbi GPR 70 -hez ki tud annak jelentkezését várom örömmel :) ( TOP Performances 70ccm Öntött vas hengerhez)

(esetleg 19-es dellorto karburátor, membrán és szívócsonk és első fogaskerék (13-14-ig érdekelhet)

Nem égetőek az alkatrészek mivel télen lesz szétszedve a gép!
Üdv!
Vki. tudna segíteni Minarelli am szerelésben? Ugyanis újra kellett kennem a belső tömítést, ami a két fél között van, de mikor összeraktam, a váltó tengelye nem ugrott vissza a helyére váltás után, lábbal mindig vissza kell "pofozni" a helyére.
Az lenne a kérdésem, hogy mit ronthattam el összerakáskor, én a rúgóra gyanakszom, de azért jó lenne a megerősítés.
Előre is köszönöm a válaszokat!
eladó zárszett/gyújtáskapcsoló, van külön eladó tankzáram is 3000-ért kulccsal.
http://kepesmotor.hu/elektroni...