helló. nem tudom mit csináljak már felhívtam az összes olyan helyet ahol lehet gázbovden mindenhova irtam e-mailt. de sohel nem találok. Valaki nem tud segíteni?
Először engedd le a vizet. Aztán le kell venni a vizpumpadeknit majd a kuplungdeknit. Ami olaj volt neked a blokkban az mmár ugy is kuka. A nagy fogaskeréknél kihuzod a csapszeget, leveszed a fogaskereket a végéről, kihuzod a hosszú tengelyt. Kiveszed a szimeringeket, berakod az ujakat, összerakod...
Én anno külön csak szimeringet nem találtam, csak felújító szettet 5000ért. De mivel az 1 hét mulva jött volna meg, más megoldást kerestem. 10*24*6 szimering kell bele, ráadásul 2db, de bolti forgalomban csak 10*24*7 van. Vettem két olyat, beleraktam, azóta semmi baja az enyémnek. És nem került csak 200ft-ba. http://www.robogoalkatreszbolt...
Hali srácok!
A motoromnak elveszett a kulcsa(Senda R 1999), ebbe nem is lenne semmi érdekes csak hát olyan horribilis összegegért(legalábbis számomra volt az) akartak adni zárszettet h juj .
Kicsit utána néztem hogy nem-e tudnám megoldani olcsóbban.
Az ülés alatti és a tankzárat sikerült.
Bementem egy olyan boltba ahol különböző zárakat, kilincseket árultak és oda adtam a boltos srácnak a tankzáramat hogy ilyen lenne-e, és volt 520ft-ért egy az egybe jó volt bele csak azt a kis fület kellet áttennem az eredetiről amit mozgat maga a zár.Szerintem az ülés zárral is kompatibilis ahogy néztem.
Ez azért írtam hogy a hozzám hasonló kis pénzüek is megtudják oldani hasonló problémát.Azóta is tökéletes müködik.
van egy használtam is, amit kiszedtem a gpr nude-ból szerintem az gyári derbi főtengely, felújításra szorul mert már kotyog, de ha érdekel sztem meg tudunk egyezni
hali
Stylepro Sport főtengőt tudok 27000ft-ért (új) erős és bírja a magas fordulatot is.
első lánckereket is tudok
ha érdekel keress meg mailben vagy msn-en pár hozzászólással lejebb azt is megtalálod
Téli felújításhoz keresek erősített főtengelyt Derbi GPR 70 -hez ki tud annak jelentkezését várom örömmel :) ( TOP Performances 70ccm Öntött vas hengerhez)
(esetleg 19-es dellorto karburátor, membrán és szívócsonk és első fogaskerék (13-14-ig érdekelhet)
Nem égetőek az alkatrészek mivel télen lesz szétszedve a gép!
Üdv!
Vki. tudna segíteni Minarelli am szerelésben? Ugyanis újra kellett kennem a belső tömítést, ami a két fél között van, de mikor összeraktam, a váltó tengelye nem ugrott vissza a helyére váltás után, lábbal mindig vissza kell "pofozni" a helyére.
Az lenne a kérdésem, hogy mit ronthattam el összerakáskor, én a rúgóra gyanakszom, de azért jó lenne a megerősítés.
Előre is köszönöm a válaszokat!
http://www.oemparts.eu/oem5.as...
mindenképp lekell vennem a deknit?
http://www.robogoalkatreszbolt...
A motoromnak elveszett a kulcsa(Senda R 1999), ebbe nem is lenne semmi érdekes csak hát olyan horribilis összegegért(legalábbis számomra volt az) akartak adni zárszettet h juj .
Kicsit utána néztem hogy nem-e tudnám megoldani olcsóbban.
Az ülés alatti és a tankzárat sikerült.
Bementem egy olyan boltba ahol különböző zárakat, kilincseket árultak és oda adtam a boltos srácnak a tankzáramat hogy ilyen lenne-e, és volt 520ft-ért egy az egybe jó volt bele csak azt a kis fület kellet áttennem az eredetiről amit mozgat maga a zár.Szerintem az ülés zárral is kompatibilis ahogy néztem.
Ez azért írtam hogy a hozzám hasonló kis pénzüek is megtudják oldani hasonló problémát.Azóta is tökéletes müködik.
ÜDV
hát... én valami használtba gondolkodok és majd magam felújíttatom szóval 27k -t felejtős max 15k -t adnák egy használatért.
De azért köszi az infót
Ez sajna nem a saját gépem ,de valószínű ,h ilyesmi festést fog kapni majd a kicsike :)
Csatoltam képet a mostani állapotról
Stylepro Sport főtengőt tudok 27000ft-ért (új) erős és bírja a magas fordulatot is.
első lánckereket is tudok
ha érdekel keress meg mailben vagy msn-en pár hozzászólással lejebb azt is megtalálod
Ez az a gép ami a fotógalériádban van?
Banyek ez gyönyörű lett a régi festéshez képest. Mennyibe jött ez a festés?
Téli felújításhoz keresek erősített főtengelyt Derbi GPR 70 -hez ki tud annak jelentkezését várom örömmel :) ( TOP Performances 70ccm Öntött vas hengerhez)
(esetleg 19-es dellorto karburátor, membrán és szívócsonk és első fogaskerék (13-14-ig érdekelhet)
Nem égetőek az alkatrészek mivel télen lesz szétszedve a gép!
Vki. tudna segíteni Minarelli am szerelésben? Ugyanis újra kellett kennem a belső tömítést, ami a két fél között van, de mikor összeraktam, a váltó tengelye nem ugrott vissza a helyére váltás után, lábbal mindig vissza kell "pofozni" a helyére.
Az lenne a kérdésem, hogy mit ronthattam el összerakáskor, én a rúgóra gyanakszom, de azért jó lenne a megerősítés.
Előre is köszönöm a válaszokat!
http://kepesmotor.hu/elektroni...