Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah mélcím florymor(kukac)citromail.hu
Hi
Aki előbb viszi azé, nem tartogatok. Én úgy vettem hogy működött, de természetesen eladás elött letesztelem megint.
óó igen ez fasza lenne
működik minden?
érdekel de madj csak olyan jövő honap közepe fele.
lehet am lefoglalóznám:Dlehet?
dobj egy mail címet és holnap írok este fele mer nem leszek itthon
kösz
Mór,
msn: florymor(kukac)hotmail.com
az árát holnap megnézem.
ha érdekel keress meg msn-en vagy skype-on ismegtalálsz: airsoftmor
van egy ilyenem 25-ért, fordszámmérős, egész új, annyi hogy valameylik bowden kidörzsölte kicsit az oldalát, de egyáltalán nem vészes, ha fel van rakva nem is venni észre.
hol laksz ?
az ujabb fajta gpr-hez (nude) van egy zsír őj 15ös lánckerekem ha érdekel
derbi gpr-em van és szeretnék 15-ös első lánckereket
hol tudnák rendelni ?:D
itt a kép ilyen kellene
melyikre gondolsz linkelj vmi képet mert lehet van az is.
hy engem az ujabb tipusú müszerfal érdekelne.tudnál szerzni vagy van esetleg olyan is?
Helló aki tud valkit aki tud gázbovdent javitani vagy tud eladó gázbovdent az legyenszíves irjon
A motorom mostanában az csinálja hogy ha mondjuk gurulok kuplung behúz, leveszem a gyujtást és a blokkból valami recsegő hang hallatszik ami nagyon hangos! olyan mint amikor a lánc már nagyon szar és akad a fogaskeréken vagy nemtudom mihez hasonlítani! miért csinálja és mi lehet az?
érdekel valakit egy derbi zárszett?
multkor hivtam és akkor azt mondta h nincs. és ezért gondoltam h ebbe a motorba talán lehet.
hívd fel telefonon! itt nem fog válaszolni! épp tőle jövök...
van nála temérdek alkatrész azon a derbi kivül
Helló. ha bontod a gázbovden jó bennt? mer érdekelne mer sehol nem találok:S
Kerekek és idomok nélkül mennyi az ára?
HALI !DERBI EXTREME 120000ft hengerhibás de komplett,pár napig egyben , aztán bontva alkatrészenként!ÁR FIX!06304906559
Hali!
Lenne egy 99-es Senda R-em eladó .
Ha valakit érdekelne akk vegyen fel msn-re vagy írjon egy mailt és megbeszéljük.
mail:
hord93@freemail.hu
msn:
hord93@hotmail.com
Beszéljük meg msn-en vagy telefonon melyik kényelmesebb. Felvettem azt a címet amit az adatlapodon találtam.
Lánckerék nélkül , viszont a tárcsák maradhatnak úgy mennyi az ára ?
Elvinném , egy telefonszámot tudna adni ?