At ez ebben a formaban nem igaz.Elmeletbol nem kell vizsgazni,ha 2 eve csinaltad a korlatozottat.De gyakorlatbol kell.
M 43800
A1 69300
A1 vagy Ak val update A-ra
gyak oraszam min 11ora 25000
rutin vizsga dij 4700
forgalom 11ooo
osz 40700 az update
En ugy voltam vele ha mar beulok arra a 30 percre akkor a legnagyobbra megyek.Persze 21+ eves eletkor szukseges.
Valakit érdekel egy pár első teló? Showa, a szárvédői is megvannak, senda R-be kompatibilis, ezüst színű, kb 10cm-rel hosszabb mint az arany showa teló, van hozzá kiflim is amivel az újabb derbikbe is betehető
akkor ahhoz minek nagy motor? elég az 50es is. Nagymotorral papírok nélkül naggyon csúnyán be lehet szívni...
másik dolog hogy nem kell feltétlenül A-s jogsit csinálni, elég az Ak is, szerintem az ilyen robogók amugy is arra vannak vizsgáztatva. Ha meg esetleg újat veszel akkor meg sokhelyen meg lehet csinálni hogy a nagymotort is Ak-s papírokra írják egy kivehető fojtás ellenében, ismerek olyat aki a 600as kawáját Ak-s papirral lehet vezetni és csak annyi a fojtás benne hogy a gáz le van szabályozva.
Olcsóbb fenntartani, és olcsóbb az Ak jogsi azt hiszem. Legalábbis én ugy csináltam hogy letettem az Ak-t aztán a különbözeti A-t és csak annyival volt drágább az egyből A-nál hogy 2x kellett jogsit csináltatni.
szamolj + 200k a jogsira meg a papirmunkara reg ado rendszam stb.kb 30 a teljes szerviz.Szij ,gorgo,olaj,olajszuro,gyertya.
Meg minddig tobbet er mint 1 uj 50-es.
attol fugg menyit kell vezetned. 82 korul
vannak kotelezo oraszamok ,de hat en is 6 eves korom ota robogok ketkereken ugyhogy sztem 6 ora utan megyek rutinra. az megsem 22h
motor ko mar elarulja ,hogy mekkora a blokk.Ha a biztosito kot ra biztit az is azert van mert a penz befolyik nekik ,de ok egybol ha valamit csianltal kezede nyomjak ,hogy jogosulatlanul vezettel nagymotort es kesz.
Ugy oldanánk meg hogy megvesszük a boltban és utána a családban irunk 1 adásvételit azon csak az lenne feltüntettve hogy gilera sp. meg ár, alváz,motor szám és azzal az adásvételivel bemegyek a biztositohoz és megkötöm a kötelezöt.
Felejsd el.Mindegyik nagy es latszik is rajtuk.
Az meg mar csak hab a tortara amit kapsz ha elkap a rendor.
okirathamisitas,adocsalas,rendszam nelkuli kozlekedes rendszamra kotelezett jarmuvel.Jogositvany nelkuli vezetes plusz kotelezo bizti elmulasztasa.
Mert azt tudnod kell,hogy a megkotot biztid ha barmit csinalsz kart sz@rt sem er.Pengetheted zsebbol.
A biztosito nem fog fizetni.
Mult heten kezdtem az sos jogsit ma vizsgaztam Petzval J ben. Szombaton mar vezetek is. Ha minden jo 3 het alatt meg van.
M 43800
A1 69300
A1 vagy Ak val update A-ra
gyak oraszam min 11ora 25000
rutin vizsga dij 4700
forgalom 11ooo
osz 40700 az update
En ugy voltam vele ha mar beulok arra a 30 percre akkor a legnagyobbra megyek.Persze 21+ eves eletkor szukseges.
Onkormanyzatnal jogsi csere 4000 huf