Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hay mindenkinek!

Keresek :DERBI GPR -hez idomokat ,leginkább oldal és farok idomot!

Indexek is jöhetnek,lehet két pár meg ilyenek
ízléses legyen meg tökéletes.

Várom az ajánlatokat!
sziasztok. A GIANELLI kipufogónak hogyan van a hengernél a felfogatása? mert ha jól látom nem olyan mind a gyári.
Sziasztok haveromnak kéne DERBI DRD-re oldalidom.
Akitud ÍRON! ÉS ÁRAT IS KÉREK.
vannak kipufogóim,szép állapotban,nem zörög a belsejük,nem rozsdásak,nem horpadtak,gyári rendszer 11000ft,GIANELLI tuning rendszer 18000ft 06304906559-ezen hivjatok!
HALI igy néz ki a kipufogó belseje!
Helló! Biztos hogy van benne katalizátor. A legvastagabb résznél kell ketté vágni 2 helyen. Jobban fog menni, 10-15 km/h javulás várható. Persze ha 90-et megy akkor nem kell csodákat várni. De ha full gyári a kipuf akkor tuti van benne!
gyújtás alaplap+lendkerék 4ezer ft
Ők azok. Gyáriak, nekem hátul voltak. Törve nincs egyik sem, itt ott kopott, de nincs a búra sem kifakulva.
Hát most ne haragudjál már, operában laksz? Vagy mi volt az a nagyon csúnya amit szóltam és nem segítenél. kösz az eddigieket akkor....
Figy most ha magadtól nem jöttél rá akkor elárulom igen van benne egy szűkítő amit csak szétvágva tudsz eltávolítani!

Másik meg,h ha fojtott hengered az ott válik el,h mennyit megy alapból végre. pl ha max 60 akkor tuti folytott,de ezt a végsebességet sok minden meghatározhatja is pl: lánckerék csere stb ,legegyszerűbb ha megnézed,h mekkora a hengeredbe a kipuff nyílás ha szép nagy akkor nem fojtott ha viszont szűk ovális alakú akkor bizony fojtott.

Hozzáteszem még egy ilyen értelmes vissza válasz és nem fogok segíteni neked
Naggyából gondoltam hogy a hegesztésnél vágom szét nem azzal van a gondom, hanem hogy van-e benne valami mert érted ha azt mondod h nincs és patyára vágtam szét akkor az csak felesleges munka.

Honnan tudom meg hogy gyárilag fojtott-e a henger?
hali! teljesen üzemképes SENDA ,lehet vele motorozni,vannak apró hiányosságai de szép állapotban eladó!ár FIX 75000ft06304906559
Mint ha most hozták volna át a határról
Íííííííííí de kár egy ilyen pilótát egy iylen motorra ültetni
Hay

Hát... most attól függ mit akarsz a motoron csinálni, úgy értem ha vettél rá egy 70ccm-es hengerszettet akkor megéri szétvágni v ha gyárilag fojtatlan hengered van és szeretnéd,h picitvel többet menjen. Hangsúlyozom gyári folgytott hengeresnél nincs értelme szétvágni,mert nem érsz el vele teljesítmény növekedést!
Tapasztalatból mondom. Ha szétvágod és átgondoltad tudok segíteni,h hol érdemes szétvágni felxel ,h könnyedén vissza tudd varatozni és ne legyen kókány.

Ha esetleg van még kérdésed szívesen segítek.
Sziasztok!

Derbi senda kibufogódobot (hengertől az 1. dob) vágott már szét valaki? és ha igen akkor van benne valami gyári fojtás?
Szia Képet tudnál küldeni? Mert érdekelne.
Eladó alkatrészek!

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
nézzétek meg tényleg jó link

http://ingyenuzemanyag.aegondi...
Nekem van 1 pár gyári, hibátlan de használt. Olcsón megszámítom ha érdekel.
Sziasztok!
Lenne egy kis probléma a motorommal.Indul első rugásra de csak alapjáraton pöfög,ahogy gázt húzom neki csak torok hangja lesz nem pörög fel.Kb 1-2 perc után magától leáll.Karburátort áttettem egy másik motorra amin hibátlanul működött,levegőszűrő nélkül is próbáltam.A motor most kapott teljes generált de előtte is csinálta(akkor kompresszió hiányra gondoltunk).Szerintem gyujtás gond lesz de vajon mi? CDI vagy tekercs,jeladó?
Ha valaki találkozott már ilyennel leírhatná mi is volt a gond.
Köszi.
Sziasztok. Derbi sendára nem tud valaki indexeket?
hengert kiput főtengelyt tudok ajánlani mailben florymor@citromail.hu
Mennyiert sikerukt beszerezni a gepet?