inkább az olajpumpán kell állítani, hogy többet adjon, mert nemmindegy h 2 vagy 8 literhez teszed a kupaknyit
bár a tuningos motoron én aztmondom, hogy kikell kötni a getzibe a különölajzást aztán hagyszóljon keverékkel az a tuti
hello
nekem van hengerszettem, új meg használt is, használt 2006 elöttihez, új meg mindegyikhez van. keress meg: florymor@citromail.hu vagy msn-en ami be van irva a profilomba.
Ja igen a tűgörgő az nem a hengerszetthez van hanem a főtengelyhez.
hello
a derbihez elvileg van alkatrész a derbimiskolcnál, máshol nemtudom hogy van-e, hogy a gilerához milyen alkatrészellátás van azt nem tudom. Az biztos hogy olyan robogókról van szó amik ritkák, így méreg drága hozzá az alkatrész és ahogy én tapaztaltam nem is nagyon van hozzá minden. A derbi miskolcnál is 3 hetet vártam egy gpr légszűrőcsőre és akkor is azt mondták hogy nem tudják mikor küldi a gyár... Én inkább olyan motort vennék aminek több szakszervize van magyarországon, honda, suzuki, nem olcsók de az alkatrészt be tudják szerezni.
köszi hogy segítettek és még azt szeretném hogy akkor valószínű a gyújtás felőli a rossz.. levegőt csak ott szívhat.. és még azt kérdezném hoyg sztetek jó ötlet csapágylehúzóval azzal a 3 karmossal levennia lendkereket vagy esztergáltassak lehúzót hozzá ?
Vennék derbi blokkra hengerszettet.( használt és új is érdekelhet)
Lehet gyári 50-es vagy dr vas 70-es mindegy.
Minden ajánlatot meghallgatok mert az enyém megszorult.
(kellene henger, dugó, győrő, tűgörgő, csapszeg.)
Ha valaki boltban tud az is érdekel.
jaj és még hagy tegyme hozzá hogy alapjáratom sincs nem lehet állítani akár kiis tekerhetem teljesen a csavart.. a levegőét kiis vehetem. belőle.. akkor is ugyanolyan.. ha valaki találkozott már ilyne problémával segítsen!
ki mit tud hozászólni ?
a mocim 1ik napról a másikra elkezdett fázni
reszket egy kicsit dadog rángat.. 1-2-3 ban.. ha hideg ha meleg mindegy.. 4 ben már megy szépen.. csak azt nemtudommi a abaja ?
kipucoltam akarbit minden fuvókát.. kiégettem a kipufogót na volt benne korom de így sme lett jobb... leszedtem a membrános szívócsonkot avgy mit.. fasza patent az is.. nincs kitörve vagy vmi ilyesmi.. hengerfejet levettem. dugón nem látszik semmi különös.. mindnen ok.. a karbira rádugható autómata szivató. elvileg aza kis doboz... kis elektronikai dolog.. na azis tökmindeg yhogy rávan-e dugva vagy nincs. úgynaúgy rángat.... öö kérem a nagy derbi szakértőket segítsenek rajtam..
Jaja.Es meg 1 valami.Az 50 hengerhez van beallitva az olaj adagolas.Rgo a 80 ccmnek tobb kell.
Minden tankolas utan illik meg 1 kupaknyi olaj a benyohoz is.
Pontosan ezt mondtam én is neki. Ha egy 50-es hejett egy 70-es hengert tesz bele, akkor elvileg erösebb főtengő illetce még a csapágyakat is lehet cserélnie kellene. Hogy most neki a kupplungbol jön ez a traktor hang vagy csapágy vagy főtengő, a fene sem tudja. mivel egy hejen van minden nem lehet kiszúrni a hang eredetét. De hát a pénzt amit rá költött már meg lenne lassan a nagymotor jogsija és vehet akár egy 1500-t is. Nem baj. Ha neki ez kel akkor igya.
Szerintem nagyon fugg a fotengo allapotatol.Meg nem mind1 ,hogy milyen kemeny hengert kap az a hasznalt fotengo.
kemenyebb hebo Metrakit cucc azert hazavaghat mindent.
Ezert mondom el mindenkinek,hogy egysegben kell gondolkodni.
Elobb utobb ugy is rakoltod azt a penzt,csak 5 x szeded szet.Olaj ,szereles,hutofolyadek ma mar nem olyan olcso,hogy megerje baszakodni allandoan.
ez a minimum http://www.kepesmotor.hu/motor...
bár a tuningos motoron én aztmondom, hogy kikell kötni a getzibe a különölajzást aztán hagyszóljon keverékkel az a tuti
nekem van hengerszettem, új meg használt is, használt 2006 elöttihez, új meg mindegyikhez van. keress meg: florymor@citromail.hu vagy msn-en ami be van irva a profilomba.
Ja igen a tűgörgő az nem a hengerszetthez van hanem a főtengelyhez.
a derbihez elvileg van alkatrész a derbimiskolcnál, máshol nemtudom hogy van-e, hogy a gilerához milyen alkatrészellátás van azt nem tudom. Az biztos hogy olyan robogókról van szó amik ritkák, így méreg drága hozzá az alkatrész és ahogy én tapaztaltam nem is nagyon van hozzá minden. A derbi miskolcnál is 3 hetet vártam egy gpr légszűrőcsőre és akkor is azt mondták hogy nem tudják mikor küldi a gyár... Én inkább olyan motort vennék aminek több szakszervize van magyarországon, honda, suzuki, nem olcsók de az alkatrészt be tudják szerezni.
Moci vásárlás előtt állok, Derbi GP1. 250 vagy Runner ST 200.
(Mind a kettő vadonat új)
Kérdéseim melyik a megbizhatóbb, alkatrész ellátás, szerviz hálózat,fogyasztás, stb
Aki tud valamit ezkröl lécci irja meg.
Thanx.
Vennék derbi blokkra hengerszettet.( használt és új is érdekelhet)
Lehet gyári 50-es vagy dr vas 70-es mindegy.
Minden ajánlatot meghallgatok mert az enyém megszorult.
(kellene henger, dugó, győrő, tűgörgő, csapszeg.)
Ha valaki boltban tud az is érdekel.
70/6231473 vagy enmoto@citromail.hu
tlen.
a mocim 1ik napról a másikra elkezdett fázni
reszket egy kicsit dadog rángat.. 1-2-3 ban.. ha hideg ha meleg mindegy.. 4 ben már megy szépen.. csak azt nemtudommi a abaja ?
kipucoltam akarbit minden fuvókát.. kiégettem a kipufogót na volt benne korom de így sme lett jobb... leszedtem a membrános szívócsonkot avgy mit.. fasza patent az is.. nincs kitörve vagy vmi ilyesmi.. hengerfejet levettem. dugón nem látszik semmi különös.. mindnen ok.. a karbira rádugható autómata szivató. elvileg aza kis doboz... kis elektronikai dolog.. na azis tökmindeg yhogy rávan-e dugva vagy nincs. úgynaúgy rángat.... öö kérem a nagy derbi szakértőket segítsenek rajtam..
Minden tankolas utan illik meg 1 kupaknyi olaj a benyohoz is.
Derbi sendára keresek jobb oldalsó idomot a tank alá.
Akinek van jelezze. Köszönöm HT
kemenyebb hebo Metrakit cucc azert hazavaghat mindent.
Ezert mondom el mindenkinek,hogy egysegben kell gondolkodni.
Elobb utobb ugy is rakoltod azt a penzt,csak 5 x szeded szet.Olaj ,szereles,hutofolyadek ma mar nem olyan olcso,hogy megerje baszakodni allandoan.
ez a minimum
http://www.kepesmotor.hu/motor...