Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát skacok!

Haverom "DT50" hengert cserélt 50 röl 70-re. A henger dugó görgő teljesen új. De a hangja mint egy traktoré. Ennyire elcsezhette a kuplungot neki, hogy olyan hangja legyen mint egy rossz traktornak? Mert aki összerakta az szerint a kupplunk kopott szét. Sosem cserélem le a bevált 50-es hengeremet 70-re az hótziher.
igen
a 8 ezret a kormányra és a két kézvédőre érted?
hali énis vasmegyébe lakok 8-ezerbe jó neked?
szia. kormány és a kézvédők jók lenénnek az én sendámra? mert akkor érdekelne. és egy árat mondjál lécci. előre is köszi.
am6 minarelli alkatrészek és váz komplettan is eladó de az egész egybe is 40-ért alku nélkül.Jó fékek (fingért hugyér nem adom) de drágán se.
Nem viszem sehova postán csak utánvétellel ami a vevöt terheli.
Értem, csak kíváncsi voltam mi az ára. és am hogy megy? Jobban mint egy 50-es 2T?
Ügyes ember mondhatta! Csak nem értem aki nem ért hozzá az mér okoskodik. Ha kérdésed van tőlünk kérdezhetsz nyugodtan! Ilyeneket meg nem kell elhinni. Nekem is volt GPR-om, semmi baj nem volt vele. Jah és vajon mért van az Apriliákban 2006-tól Derbi blokk? Csak nem azért mert szar. Meg a Derbi a Ducatti leányvállalata. Na mind1 nem téged akartalak szidni félre ne értsd, csak az az illető elég hülyeséget mondott neked.
Üdv: TOMI
szia a Senda 125 ös irányára 280000 ft.
dehogy nem mongy egy árat mit ér neked.
Igen az 2007-esekre gondoltam én se értem mért mondták ezt mert hogy " hat sebeséges és hát ahoz h menjen huzni kell magason" .
Köszi szépen
Hay

Nah ekkora baromságot is régen hallottam már

Kezdjük ott,h most az új GPR 50 -re gondolsz v a régi GPR50 R -re mert nagyon nem mindegy.
Másik szerintem nagyon megbízható kis gépezet én személy személyemnek semmi rossz tulajdonságot nem tudok elmondani a ,,Régebbi körlámpás GPR50R -ről" Az új meg hát... nem hinném,h olyan régiek legyenek,h 10 km után széthulljanak. Jó minőségű blokkal rendelkeznek szoval nem hinném ,h olyan hamar szét hullanának!
Sziasztok, azt hallotam h a derbi gpr 50-esek 10k km mulva a majdnem minden tonkre megy főleg a motornak lesz baja.
Nem tom igaz ez? elöre is köszi
Hello!

Esetleg nem bontod meg? Engem érdekelne a kormány,kézvédök meg esetleg a kipú.
Köszi, majd meglesem.
Nézd meg a szelepet. Ha végig fém és menetes akkor van belső. Illetve egy anya is rjta kel legyen a felniig. Ha gumi és paszentosan van felnin akkor nincs.
Srácok, sikeresen defektet kaptam. 2008-as a mocim, ebbe van belső gumi vajon?
Eladóvá vált motorom, Derbi X-Race 50 SM 2006/8 havi
http://www.kepesmotor.hu/derbi...

0630/999-1887
Egybe eladó 40kp alku nélkül 50cm-es am6-os motor
fötengely rossz,gyujtáskapcsolo és a lánc már nincs meg,de a váz igy van ahogy a képen vezetékek épek,blokk szétszedett állapotba.
Mennyibe kerül a kerékpár?
Derbi Senda SM 125 4T, 2005-ös, kisebb karburátorhibával de müködöképesen, olasz fénymásolt forgalmival eladó vagy cserélhető.Tel:06703276147
hali 125-ös géped van?
Kukoda Attilánál 3000 forint!
Az a polini jó árban van ha mindent adnak hozzá ami elvileg a csomagba tartozik. pl tömítésszett kuplungrugók, membrán.... mert az ahhoz jár.

A NoName hengerek annyira nem noname,-ek TnT, StylePro jó minőségűek. Nem azt a kategóriát gyártja mint a Polini vagy a Metrakit mert ezek csak 70-es meg 50esek és nem gyárt 80-asat, de az ára az nem mindegy hogy fele annyiba kerülnek és élettartamra bírnak annyit. Meg abban is olcsobbak hogy nem kell megvenni a hengerfejet hozzá ha már van otthon egy hengerfejed, mert annak ugye nagy baja nem szokott lenni... Ami nagy előnyük, hogy jó minőségűek, van belőle vas és alu is, gyorsan megjön és a legfontosabb hogy OLCSÓK.
nincs gond, jó reklám jól jön mindig :D