Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia. csak egy garnitúra van? mert engem is érdekelne.
Heló! A henger mennyi? Amúgy rosszul linkelted be.
holnap megmondom mennyiért van
meg dobok képet hogy milyen
Akkor elnézést én vagyok a tudatlan xD
Akkor arról van a szó árba körülbelül hol mozog egy ilyen ?
az van a lengőkaron
Nem a lengőkar hanem az a kis gumi "csík" ami az első lánckerék mögött van amin végig csúszik a lánc
Itt a kép az a kis cucc
Hali
Ha valakit érdekel egy TnT 50ccm-es 600km-es vas hengerszett, illetve van egy eladó kipufogórendszerem sendához.

http://kepesmotor.hu/motorblok...

a hengerszett nagyonjó, a gpr-emben van, nyár elején tettem bele, be lett járatva, csak nekem a leo vince versenykipumhoz nem passzol, 6-7000es fordulatnál van egy nagy bizonytalansága... lekell cserélnem 70 vagy 80as hengerre hogy jó legyen a kipuhoz. Egyébként 12-53-mas áttétellel viszi a 80km/h-t 10000-es fordulaton, ami ehhez az áttételhez nem rosssz tempo.
A kiput azért adnám el mert ki szeretnék probálni egy verseny rendszert rajta. A (katalizátor) fojtás ki van szedve belőle.
azt hiszem van itthon feszszabályzóm.... de meg kell néznem
emilben keress meg
a görgő kell neked vagy ami a lengőkart védi?
sziasztok!
Valaki meg tudná nekem modnani hogy honnan tudnék a derbi senda xtreme motoromhoz feszültség szabályzót venni
előre is köszi
Nem tudom milyen árakba mozoghat egy ien ?
van olyan láncvezetőm használtban, írd meg mennyiért gondoltad. florymor@citromail.hu
Hali!
Vettem új fékbetéteket hátra a Sendába, be is tettem őket eddig mind szép és jó de fék olajat is le kellet cserélnem és Dot3-asat tettem bele és nem sikerül lelégteleníteni, illetve egész pontosan lelégtelenítettem de vaj puha a fék és abszólut nem fog semmit mintha nem is lenne benne olaj. Azért mert Dot4-es kell neki vagy más miatt van ez?
Aki tapasztalt hasonlót és megosztaná velem hogy sikerült megoldani megköszönném.
Üdv
Igen azok a gumi láncvezetők engem is érdekelnének..
én eladnám a mocim ha van aki megveszi :) képeimközt megtaláljátok..
láncvezető
Heló. lenne egy kérdésem h derbi senda sm 2004 -es ahhoz kellene nekem azok a lánvezető gumik mmert már nagyon elvannak fogyva sőt a felsó el is van szakadva. hol lehet ilyet beszerezni?
Derbi-sek mi ez a kihaltság
Nem jelentkezik senki 2 napja
Bemásolom mit találtam a fotók között egy olyan galériába amin a gyerek megkérdezte milyen motor legye: derbi v yamaha és az egyik srác egy ilyen okosságot irt :)

Azért csak gondold át melyiknek a nevét menőbb egy bőrszerkó hátára varratni, ha egy derbis dzsekibe mész be valahova, azt hiszik valami fanatikus lovász vagy, egy iylen nevű motorral nem vesznek komolyan.

És a derbisek mit mondanak erre?
Én nem hagytam

Fotók között keressetek rá h derbi és azt hiszem a második galéria lessz az :)
Széles utat!Olcsó benzint!
magadnak válaszoltál rá:D egy önindítóban és egy icipicit a váltóban külömbözik. a hengere ugyan az...igazából van a derbinek gyári tuning hengere, "barna henger" tágított kipu leömlős, jobb mint a TNT, közel azonos a DR-het(ritka, és méreg drága) de a gyári tuningot akárhonnan beszerezheted, mert a legtöbb mukinak fogalma sincs róla mi az....:D tegnap este raktunk fel egyet...használtan volt benne 8-es kompresszió. írj e-mailt:D
1995-2005-ig a régi vizes hengerekből van neki 1-2 száz darab....csak van jó és rossz... e-mail-t írj koz.ricsi@freemail.hu
hay

a szerelődnek nincs véletlen vmi tuning főtengelye elado ?
TOP v POLINI vagy akármilyen erősített? Derbi GPR -be kellene ,de egyezik a senda blokjával
régebbi sendához is van hengere?
Bazz ha ennyire kell henger akkor szólj nekem. Szerelűmnél raklapszám vannak! DR 50-es vashengerek, gyári "barna henger" top hengerek, TNT hengerek, bontott hengerek 7-9-es kompresszióig. verseny vashenger is nála max 10 ropi fúrni kell , de ad dugót hozzá...igen fasza....ezért a hengerért max 5-öt ha adnék. hacsak nem egy DR henger....:D
hali
leszedtem a benzin csapot, kicsit megfújattam kompresszorral innen onnan meg kicsit szivattam a vákumos részét, átmostam, aztán most tökéletesen megy a benzincsapom, már nem folyik orrba szájba.
Szia!
Köszi, kár hogy nem szóltál előbb, vadásztam egy csomó ideig hozzá. Már sikerült kapnom, és vettem Repsol 10W olajat is bele, jó harcos legyen