helló van egy jó állapotú hebo kipufogó rendszerem (derbi sendán van most) alulvezetett jól néz ki csak terepen nekem nem vmi előnyös új árra 77eft ha érdekell vkit irjon :)
Hello!Ismét felugrottunk az Euro-Ringre a kis 50-ccm-es Derbivel.Pályán elég csúszós a gyári gumija, de azért sikerült megfogom,hogy elne csusszak de azért eggyik másik kanyarba szépen belelehet menni 90-95-km/h-val.
képet nem tudok róla, de ha ehhez a blokkhoz kell mint amit a képen is mutatsz (hengert) akkor tut jó hozzá, ugyanez a 6 csavaros hengerfejtömítés, hengertalp stb minden stimmel.
Hello
valszeg hétvégén rendelek alkatrészeket, 4700ért tudok hozni komplett tömítésszettet 2005 elötti sednához (hengerfej talp deknik stb tömítés) ha kell és időben szólsz hozzá tudom csapni a rendelésemhez.
Amugy meg eladó a motor és fent van hirdetésen az oldalon.Ha valakit érdekel scak nyugodtan irjon,vagy ha van valakinek 125-ös derbi komlett blokja kéne!
Hello!Nekem is van egy 2007.es Derbi gpr 50-es nudém és az alapból teljesen gyári állapotba 103-km/h-t megy ha összehajtom magam teljesen.Érdemes ezen változtatni?Lánckerék,kipufogó,karburátor,henger?
jó kis kipufogó:D
Derbi femix-em van jól jönne rá egy új kipufogó...de ez egy kcsiit drága nekem:D Az egész motoromat 60'000-ért vettem :D
Nekem egy 98-as Derbi Senda 50R-em van. Igaz a légellenállás miatt, de 75-80 körül megy.
az a gond hogy van egy szettem de nem jó hozzá, és feleslegbe nem akarok venni
Metrakit RK REPLICA ! kipu eladó zsííír új 32000Ft cakli pakli
Derbi: Fenix, Senda 50, Senda 50 R, Supermotard 50 de sztem az újakra is rámegy,
valszeg hétvégén rendelek alkatrészeket, 4700ért tudok hozni komplett tömítésszettet 2005 elötti sednához (hengerfej talp deknik stb tömítés) ha kell és időben szólsz hozzá tudom csapni a rendelésemhez.