Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

tudnátok segíteni?
Az a bajom hogy a fordulatszámmérő menete a blokkban valószinüleg kikopott. hogy lehetne azt kicserélni? vagy valamit csinálni vele hogy müködjön.
ez lenne a nagy harci felállás :)
egyébként ha elszakad akkor elég kihúzni belőle a belső részét és a gyári bowdenházba becsúsztatni a szakadt helyére és kész!
nemkell vagdosni...
Spiral es Bowden javitas garanciaval a Bowdendokinal.
14.kerulet.Kozel az Apeh Epuletehez.
Nem gond. Örülök ha segithetek. Azért kell bevágni mert egy picit lötyög rajta, nem feszül meg. Ha bevágsz akkor a bilincs összébb tudja huzni, meg tudja fesziteni rá. Nekem tökéletesen ment. Sőt haver rx-ére is igy csináltuk meg, az is frankón megy. A kilométer órára pont passzos, csak ráhuzod, és az ott is marad. De ha biztosra akarsz menni, oda is egy vágás és bilincs.
bocs h enyíre értetlenkedem csak frankon megakarom érteni a spirálos dolgot...az alsó vágásnak csak az lényege ha jól látom hogy kitáguljon és feltud csúsztatni a meghajtóra ugyebár és az AWAB bilincs meg csak rászorítja h ne csússzon le?
hi
igen, csak az újal foglalkozom, meg hát ami közös a kettőben. Kukodánál érdeklődj nála láttam idomokat hozzá. Ha ott sincs akkor tudok szerezni csak annak borsos ára van sajnos...
tehetsz a biztonság kedvéért, de megáll a nélkül is. Én autósboltban vettem a spirált zsir ujonnan 600ft-ért.
köszi.szerintem én is megcsinálom majd veszek bontoba trabi km óra spirált .de felülre akkor nem kell bilincs?
flory neked csak új derbihez van idomod?
ez a spirál 600ft-ba került. Mivel én Debreceni vagyok, ezért csak postán tudok rendelni gyári spirált, ami bár nem drága, 2100ft, de arra még rájön a posta is ami 1600ft utánvéttel. 3600ft helyett 600ft-ból kihoztam. Működik? Működik.
rossz olvasni a kókányolásokat..... 3000ft ért szétvágod a gyári cuccot és utána ha esetleg mégse jó vagy vissza akarod tenni a gyárit akkor kidobhatod a cs...ba, pffffffff
Ez a spirál maga
Annyi csak hogy van 2 hollander a spirálon, azokat le kell vágni, meg a ház aljánál látszik a bevágás, ott kell óvatosan bevágni. Aztán bilincset rá és mehet a menet. Azt nem tudom 2t vagy 4t trabi spirál-e.
Hello!
Engem érdekelne mindenképpen a trabantos km spriálos dolgod...küldenél pár képet meg valami kis ismertetőt?
Hálás lennék
Értem, köszi! Most 22-t nem tudok rászánni, de am az jó ár.
Nekem is DOT3 van a hátsó fékrendszerben a sendának. Kicsit erősebben kell nyomni mint az elsőt, de fog. Valószínű, hogy a 4-es hígabb és mivel elég vékony a fékcső, jobban áramlik benne. De ez csak az én elméletem. Ha puha a fék és nem fog semmit akkor nem jól légtelenítetted ki. Ha felkeményedik, de nem fog, akkor meg olajos lett a tárcsa/betét. Arra vigyázz légtelenítésnél, ha lenyomod a fékkart, olajat nyom ki, de ha nem fogod be a légtelenítőt mikor vissza engeded a fékkart akkor levegőt sziv be, ergo megint levegős lesz.

A másik: Én Trabant km spirálból csináltam spirált. 600ft volt + két bilincs, és faxa lett, a belső spirál pont passzol, a felfogatásoknál kell kicsit barkácsolni. De ha komolyan érdekel valakit ez a "kókány" megoldás, csinálok fotókat én hogy oldottam meg. A km óra mutatója meg se rezzent menet közben, most spec nem mér mert a csigám szét ment, letört a pöcök a mi a felnibe akadt.

Ha valakinek van olcsón elfekvőben 17es kerékhez csigája, ne habozzon szólni.
Jött egy új idomszettem. ha valakit érdekel 42000 Ft ért így cakk pakk viheti. TnT márkájú, zsír új, dobozában, csomagolással. szépen fel van matricázva. Ezt már csak rá kell szórni a gépre és kész is.
9888-as hsz-ban leírtaka még senki nem tapasztalta? mert egyre dühítőbb h nem fog a fék
Továbbra sincs senkinek senda R-hez ülés mögötti "farokidomja" meg km-óra spirálja eladó?
hali
müxik mindegyik állás, a kormányzár is jó benne. De még egyszer letesztelem azért. Az ára nem alkuképes. az utángyártottak mennek boltban 16-17ért ez meg eredeti derbi alkatrész. keress meg mailben.
Flory!
Hát pont ez kell nekem :).
Az érdekelne h a kapcsoló jó állapotú -e ? ( nem ragad , elfordítható minden állásba , kormányzár műkszik mert az fontos lenne suliba járásnál hogy le lehessen zárni )
8000 - 8500 -ban benne lennél ?
1000ért odaadom de szerintem 1500ér kapod a derbimiskolcnál az újat... lehet h ott jobban jársz.
Ujjonan sem drága. Azt hiszem Miskolcon van. Viszont én már cseréltem és szét kel szedni a lengőkart a váztól és még a hátsó központi rugót is szét kellett csavarozni az egyik kis felfogató csavar miatt.
hali
9805 hozzászólásnál hirdettem. nézd meg
letörölték a hirdetést sajnos. majd holnap visszateszem...
a hengerszett ára 22000ft henger+dugó+csapszeg+zégelygyűrű+tömítések (új hengertalp t. és egy használt hengerfej tömítés) hengerfej nélkül.
Sziasztok !
Esetleg nincs valamelyikőtöknek elfekvőben otthon sendához kompletten gyújtáskapcsoló + tankzár , természetesen kulcsal eggyüt. Az én gépemen eléggé ragadt már a kapcsoló nem volt vmi fasza :S és most ráadásul elhagytam a kulcsot , szal rászántam magam h beújítok egy komplett kapcsolót , tanzárat stb. (boltba találtam csak ott kicsit drága :S)
Ha tudtok segíteni akk írjatok pls .
Köszi : Viktor