Hello srácok!
Kellene nekem pár alkatrész Sendához(asszem 99-es) hátha van nektek elfekvőbe.
Ülés mögötti "faridom",km-óra spirál,esetleg ha van még jó állapotú hátsó fékbetét,váltókar,hátsó fékkar,meg ha van valakinek olcsón jó állapotú ülése az is érdekelne.
Ha van valami akkor legyetek szívesek dobjatok egy e-mailt képpel és árral mellékelve.Vagy írhattok ide is.
hord93@freemail.hu
Kösz
nem robogós forma az, csak am6-os minarelli blokkról van
és mint tudjuk nagyon sok robogóban van minarelli blokk ezért lehet a hengereknél is a hasonlóság szerintem
rájöttem hogy csak meg volt feszülve a km óra és elkopott ez miat a kerékben a mérőke azt hogyan lehet kicserélni
de az index nem tudom miért nem müködik tud valaki esetleg tanácsot adni?
Sziasztok lenne pár kérdésem
Vettem egy használt derbo gpr 50 r -t
és hazafele úton füstszagot éresztem és elszált a teljes müszerfalam
a zsinorok hozzáértek a kipufogó csöhöz és megolvadtak
elég csak a zsinor csere és miet tegyek bele?
Hát ez így még mindig X elég öreg egy gépezet...
erre azt tudom ajánlani hogy nézd meg a dugó méreteit, és nézz körbe hogy milyen motorokba van még olyan, mondjuk suzuki yamaha stb....
egyébként ha jól tudom tatabányán a pinkmotors-nál foglalkoznak dugókkal. sztem bemész ott tudnak neked mondani valamit vagy talán még telefon vagy mailben is ha messze lax onnan.
dugót nehogy kintről rendelj, magyar motoros webáruházak mindegyikében lehet szinte kapni dugót a sendához, méret kell azt kész.... pl italmondo.hu vagy akár melyik másikon. még ki is küldik futárral.
Szimering nem kel? 2000+posa/pár.
nem hivatalos adat szerint én száranként 2 dl olajat tettem bele, nekem így jól működik.
Üdv: Ati
Fordított SHOWA... sikerült megtudni mennyi kell bele? Hasonló probléma...
Kellene nekem pár alkatrész Sendához(asszem 99-es) hátha van nektek elfekvőbe.
Ülés mögötti "faridom",km-óra spirál,esetleg ha van még jó állapotú hátsó fékbetét,váltókar,hátsó fékkar,meg ha van valakinek olcsón jó állapotú ülése az is érdekelne.
Ha van valami akkor legyetek szívesek dobjatok egy e-mailt képpel és árral mellékelve.Vagy írhattok ide is.
hord93@freemail.hu
Kösz
és mint tudjuk nagyon sok robogóban van minarelli blokk ezért lehet a hengereknél is a hasonlóság szerintem
de az index nem tudom miért nem müködik tud valaki esetleg tanácsot adni?
Vettem egy használt derbo gpr 50 r -t
és hazafele úton füstszagot éresztem és elszált a teljes müszerfalam
a zsinorok hozzáértek a kipufogó csöhöz és megolvadtak
elég csak a zsinor csere és miet tegyek bele?
erre azt tudom ajánlani hogy nézd meg a dugó méreteit, és nézz körbe hogy milyen motorokba van még olyan, mondjuk suzuki yamaha stb....
egyébként ha jól tudom tatabányán a pinkmotors-nál foglalkoznak dugókkal. sztem bemész ott tudnak neked mondani valamit vagy talán még telefon vagy mailben is ha messze lax onnan.
Derbi Rabasa motorkerékpárhoz szeretnék venni dugattyút.
Valaki tudja, hogy hol lehet kapni?
Előre is köszönöm a segítséget.
hengerfej az övé.
ez az engedményes ár:)
posta ok
Úgy néz ki megment a hőgomba a sendába.
A hengerfejen található és a ventillátor kapcsoló is.
Honnan lehetne venni bele újat?
Sehol nem találok.
ez ilyen újfajta vas henger tehát fúrható ha úgy adódik.
itt vannak a képek