Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok kosz az infot :D
őő nem nem csak menetet esztergálnak bele rosszúl mondtam:D hanem vmi csavarszerűséget és ugyan azt a gyertyát is bele lehet rakni akár...én először megprobálnám másik gyertyával is és ha azt is kiköpi akkor esztergáltatnék bele egy olyan vmit pontos nevét nem tom
de akkor kell nagyobb gyertya?
esztergáltass bele új menetet vagy vegyél bele új gyertyát én anno a simsonnal jártam így hogy kilőtte a gyertyát esztergáltattam bele és jó lett...
sziasztok!
van egy derbi gpr-em es az a gond vele hogy dobja ki a gyertyat de a menet a hengerfejen nincs meg menve valakinek valami tipp esetleg hogy mitcsinaljak?
:(
köszi!

megpróbálom náluk
Nincsen Derbi Sendám-m,
Nem vagyok versenyzo és
Nem hordok jogosítványt.
Európa egyik legszebb és legjobb motorját vezetem, és rajtam kívül még több ezer motortulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom: Derbi.
Általában mindig nyélgázon közlekedek, ennek ellenére alig költök feljelentésekre,
és nem örülök, ha az emberek összekeverik az MX-et, a Sendá-val.
*Büszkén gondolok a GPR-re, a GP1-re, a Senda-ra, és számos más Derbi típusra.
Szeretem a Malossi alkatrészeket, a tárcsa féket, a 2 ütemet, a Derbi EBS blokkot, az MHR fotengelyt és a Dunlop Sliket .
Itt élek Európa szívében,
Fordulatszámban mi vagyunk a császárok, és igen is a DERBI gyárban vannak a legjobb
motorok! Derbi én így szeretlek:D
:P gondoltam megosztom veletek
nem tudok mert szét van szedve a gép:Dmajd ha kész lesz rakok fel
szia nem tudom merre laksz én is ilyet kerestem az egü motors nál kaptam ilyet azt hiszem 500ft volt dbja
szia. Énis sokat gondolkoztam hogy megvegyem-e vagy ne de hát nem vettem. Tudnál feltölteni videót a hangjáról? mert kiváncsi lettem:D
Előre is köszi.
Derbi ledes hátsólámpát nem tud valaki eladót?
adatlapomon láthatod

Kecskemét
és meg kérdezhetném hol lax?
nincs én már megvettem
Gianelli rendszer meg van még?
hali!

akciósan a gumi szívócsonk+membrán 3ezer ft
hali szivó csonkot menyiéet adnád el nekem ?
hello szivo csonkotmenyiért adnád?
hali!

hengerfej tömítést keresek Derbi GPR50-hez 98as évjárat
nem gumigyűrűs, hanem ilyen lemezes, de sehol nem találok max gumigyűrűset.

csak ezt az egy képet találtam

előre is köszönöm!
HALI! DERBI SUPERMOTARD 2003-as bontásra vár,szinte minden van hozzá!telefonon hivj!06304906559
ha valakit esetleg érdekelne:
Leovince GP Titanium Derbi GP1
Sziasztok egy derbi 2006 GPR 50 kapcsolási rajzára volna szükségem ha valaki tudna ilyet nagyon megköszönném!
HALI! eladó egy BETA RR 50 nagyon szép állapotban,ramaty állapotú DERBIT beszámolok!meg tudunk egyezni!hivj!
Hello!
Derbi Senda (1997es)hez rengeteg alkatrészem van, ami már nincs meg:
- Idomok
- Hengerszett

Ami megvan: gyújtás, fékek, telók, műszerfal és még nagyon sok dolog.
Ha érdekel valami írj!
Szia azután érdeklődnék hogy nem e volna2006 derbi gpr50 racing -hez gyújtás állórész tekercs + mágnes . ha van mi volna az ára ?