Valaki vágja a vákumos benzincsapot? ha lehúzom a vákumcsövet akkor a benzincsőben folyni fog a benzin? vagy hogy kéne működnie?
Nekem most azt történt hogy ki szedtem a tankot, lehúztam a benzincsövet és folyamatosan jött belőle a benzin. lehúztam a vákumcsövet még mindig folyt a benzin. Vagy szar a csapom, vagy ami valószínűbb hogy a csövek nagyon el vannak öregedve már repedezettek is, szal lehet az a hiba.
jó lenne tudni hogyan működnek ezek a csapok, ha valaki vágja légyszi írjon pár sort róla.
köszi
szia és azt nekem eltudnád küldeni mert megvenném,mert a rieju dettó ugyan az mint a motorhispania meg az aprilia ugyan az az am6-os blokk van bennük.üdv.
halo
Riejuhoz van nekem szerelési leírásom, ugyanaz az am6 blokk van benne elvileg. Ahogy néztem benne vannak a kopási tűréshatárok is az alkatrészekhez, de lehet hogy még hibakereső is van benne a végén annyira még nem néztem meg. szerintem érdemes megnézni hátha benne van a gondod is...
A regi blokkok EBS es EBE.
2006 utan lett az uj blokk Eb050 ott a henger talpa mas.Vhogy a hutessel jatszotak.belog talan a blokkba.Nem vagyok benne biztos.
Nekem mozgott a tengely majd 1mm de minden a helyen volt.
Papan van 1 mindenes Feribacsi.O vagja ezeket a blokkokat.Ha gondolod megadom a szamat ha vegleg besokalsz.Amit tok megertek.
Segitenek szivesen de ehhez tok hulye vok.
csá azt már találtam de azon is ugy van ahogy én rakom össze,mostmár megöritt.
amikor szerelö rakta össze akkor 400km-et ment el aztán vége http://translate.googleusercon...
pedig volt benne benzin!