Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá nekemis volt derbim és mikor levettem a tankot és lehuzkodtam a csöveket semmi se folyt belölle.
pedig volt benne benzin!
az enyémmel és egy haveréval is ez van
na már meg is van... a csap szar... lehet javítani? vagy van valakinek eladó darabja belőle?
Valaki vágja a vákumos benzincsapot? ha lehúzom a vákumcsövet akkor a benzincsőben folyni fog a benzin? vagy hogy kéne működnie?

Nekem most azt történt hogy ki szedtem a tankot, lehúztam a benzincsövet és folyamatosan jött belőle a benzin. lehúztam a vákumcsövet még mindig folyt a benzin. Vagy szar a csapom, vagy ami valószínűbb hogy a csövek nagyon el vannak öregedve már repedezettek is, szal lehet az a hiba.
jó lenne tudni hogyan működnek ezek a csapok, ha valaki vágja légyszi írjon pár sort róla.
köszi
Köszi :D:P
Kukoda Attilánál érdeklődj, neki minden van és baráti áron.

Tel.: 06-30/490-6559
Bocs a kérdésért de nem tud valaki egy helyet ahol tudok rendelni előre hátulra komplett indexet ugy h. gyorsan kihozzák poár napon belül?
bmiklos1@hotmail.com
köszi
dobsz egy mail címet azt elküldöm egy köszönömért. egyébként valami ilyesmi mint amit belinkeltek.
Szia

itt van minden .Ez egy 100 eves blokk mindent megtalalsz rola

http://www.scooterspeed.nl/tec...
szia és azt nekem eltudnád küldeni mert megvenném,mert a rieju dettó ugyan az mint a motorhispania meg az aprilia ugyan az az am6-os blokk van bennük.üdv.
halo
Riejuhoz van nekem szerelési leírásom, ugyanaz az am6 blokk van benne elvileg. Ahogy néztem benne vannak a kopási tűréshatárok is az alkatrészekhez, de lehet hogy még hibakereső is van benne a végén annyira még nem néztem meg. szerintem érdemes megnézni hátha benne van a gondod is...
A regi blokkok EBS es EBE.
2006 utan lett az uj blokk Eb050 ott a henger talpa mas.Vhogy a hutessel jatszotak.belog talan a blokkba.Nem vagyok benne biztos.
nekem egy AM6-os blokkon volt.
de elgondolkodtam hogy Derbi blokkra is jó lehet?
valaki?
vagy nem?
Szia. Ez EBE0/EBS50 blokkhoz való henger?
laszlo1006@freemail.hu. Laci bacsi.
köszi szépen és esetleg ha gondolod a mél cimemre elküldheted a számot,köszönöm,üdv.
Nekem mozgott a tengely majd 1mm de minden a helyen volt.
Papan van 1 mindenes Feribacsi.O vagja ezeket a blokkokat.Ha gondolod megadom a szamat ha vegleg besokalsz.Amit tok megertek.
Segitenek szivesen de ehhez tok hulye vok.
hát megprobálom jobban kihézagolni,remélem sikerül
az a gond!
gondold végig!
ha kisbe lóg előfordulhat hogy összeakad
berakod 3ba és rákacsolja a 4et pl
hát az a tengely amin a lánckerék van elég jól kotyog ki be
ha mindig ugyanaz a fogaskerék törik akkor csak van valami
nem lehet hogy 2 sebességet kapcsol össze

oka lehet:
-léptető villa(kopás, repedés, elhajlás)
-váltódob(kopás)
-rossz kihézagolás

váltó tengelyek összerakáskor nem lógnak tengely irányban?
csá azt már találtam de azon is ugy van ahogy én rakom össze,mostmár megöritt.
amikor szerelö rakta össze akkor 400km-et ment el aztán vége
http://translate.googleusercon...
Matra Kit 80ccm-es hengerszett nagyon szép állapotban!
szia nem rakok csak tömittöanyagot azt a piros szart,ami ahhoz való.