hi
hát ritka darab a cpi sx, ráadásul sok alkatrésze nem is kompatibilis mással, bontóban szerintem nem találni vagy ha igen akkor is nagyon ritka, új cuccok hozzá meg dupla árban van kb mint ezek, idom darabja ennyi ha még van.
Szia, naon rendes vagy, de nem gondoltam, hogy ilyen drága. Ami kellene nagyon, az az ülés alatti jobboldali idom. Valójában fekete, de a fehéret le tudom fújni. Ennek az elemnek az ára 14000 Ft? Köszi a segítséget
hi
tankidomot jobb ill balt tudok használtat narancssárgát matricázott (matricája nem hibátlan de nem néz ki rosszul) ülés alatti oldalidomokat is tudok fehéreket matricázva (jobb- bal- ) db-ja kb 14eFt (alatta nem tudok szerezni mert elég ritka db, esetleg ha mind a 4 db kell akkor tudok talán alkudni)
Sziasztok, tud valaki cpi sx 50-hez jobb oldali műag idomokat, hűtőhöz rácsot? Csere is érdekel, van hűtőm hozzá, lengéscsillapítók, váz, kormány, önindító, komplett motor blokk
Simo bovden másik végén kicsit kell alakítani. Meg ha jól tudom van elötte egy kis távtartó 8 as anyából ? :D Nem feltűnő dolog és még se dobsz ki 8 ezret ha jól tudom ilyen árba mozog egy kuplungbovden :D
Haverok Simson első fék bonvdent használnak, én személy szerint egy Fantic krosszmotorról buheráltam, kicsit erősebben kell odahúzni neki mint a Simsonosnak. Mindig csinálunk egy kis bovdentuningot mi előtt feltesszük. Wd40 , vagy zsírspray vagy valami kenőspray el benyomod a bovdent faszán, és olyan lesz a kuplung mint a vaj.
26e-be tudok új StylePro sport főtengelyt
35e-be 70ccm vas új stylepro hengerszett (hengerfej nélkül)
14e-be 70ccm új hengerfej stylepro
ezt egyben 65e-ért
23eFt-ért új 50ccm-es vas hengerszett (hengerfej nélkül)
ha érdekel florymor(kukac)citromail.hu
Szerintetek milyen a motorhangja ennek a Sendának?
A csörgés a rezó miatt van, csummára ki lett belezve.
A karbival szenvedek most. Full gyári ötvenes, 67es főfuvi volt benne, most 72 van. 80as is volt, de azzal 3/4gáz után ha tovább húztam, inkább lassult, mint gyorsult.
2002-es Senda DRD-re kellene a vas.most húzom szét a blokkot.A Nikasilos hengeremből levált egy darab.Szétkínozta a dugót is meg a főtengelyt is.Ha már csinálom 70-es lenne jó.főtengely meg úgy is kell másik:D
hát igazán csak dugót meg gyűrűt de ha nagyon akarsz cserélni akkor tűgőrgőt ha nincs szétszakadva a tömítés akkor én nem cserélnék mert ugyis csak tömítés készletet kapsz jó drágán
Heló Derbisek..!
Lenne egy olyan "buta" kérdésem h ugy nézki dugó gyűrű cserére érett a gép lassan és valaki nem tudná leirni A-tól B-ig h mi mindenre van szükségem hozzá? Szóval ha kiakarom cserélni akk n maradjon i belőle semmit tömitéstől kezdve olaj-ig minden (bocsi srácok csak nem igazán értek hozzá)
Köszi előre is
hát ritka darab a cpi sx, ráadásul sok alkatrésze nem is kompatibilis mással, bontóban szerintem nem találni vagy ha igen akkor is nagyon ritka, új cuccok hozzá meg dupla árban van kb mint ezek, idom darabja ennyi ha még van.
tankidomot jobb ill balt tudok használtat narancssárgát matricázott (matricája nem hibátlan de nem néz ki rosszul) ülés alatti oldalidomokat is tudok fehéreket matricázva (jobb- bal- ) db-ja kb 14eFt (alatta nem tudok szerezni mert elég ritka db, esetleg ha mind a 4 db kell akkor tudok talán alkudni)
35e-be 70ccm vas új stylepro hengerszett (hengerfej nélkül)
14e-be 70ccm új hengerfej stylepro
ezt egyben 65e-ért
23eFt-ért új 50ccm-es vas hengerszett (hengerfej nélkül)
ha érdekel florymor(kukac)citromail.hu
van még zárszett idomszett műszerfal ... eladó
van minden
http://www.kepesmotor.hu/motor...
henger 50penz 70ccm Airsal
Tengo 30 penz Barikit
Ti tudtátok, hogy van olyan is a motoron?
A csörgés a rezó miatt van, csummára ki lett belezve.
A karbival szenvedek most. Full gyári ötvenes, 67es főfuvi volt benne, most 72 van. 80as is volt, de azzal 3/4gáz után ha tovább húztam, inkább lassult, mint gyorsult.
http://youtu.be/GUf17Pd3a7A
a készlet ereéig!
AM6-os blokk henger nélkül 20ezer ft/db
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
Lenne egy olyan "buta" kérdésem h ugy nézki dugó gyűrű cserére érett a gép lassan és valaki nem tudná leirni A-tól B-ig h mi mindenre van szükségem hozzá? Szóval ha kiakarom cserélni akk n maradjon i belőle semmit tömitéstől kezdve olaj-ig minden (bocsi srácok csak nem igazán értek hozzá)
Köszi előre is
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-4243602