Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

robbantott rajz alapján teszed össze?
majd megnézem, azt hiszem van valahol robbantott rajzom hozzá.
igen csúnya, de teljesen használható
tömítést raksz a blokk közé?
Rx re kellene jól látom h hegesztett az oldala a hengernek..?talán szétfagyott..?
ezt eszi meg állandóan,szerintem a hármasé mert mindig abba kezd el zörögni és van hogy az egyest kidobálja
csá segitség kéne,5x volt má összerakva a váltom egy am6-os minarelli blokkban,idáig mindig az lett a vége hogy a 29-fogas fogaskereket mindig ledarálta
pedig már másik váltó is lett bele téve nem csak kerék.
mi a k.... isten lehet a kinya neki,már kezdem feladni.
hézagolok helyükön,nemtudom mit csináljak,ha valaki tud segitsen,annak örök hála.
Hali! Valakinek van Bultaco-hoz fejidomja és km spirálja?
heló
x-treme-hez műszerfal még nem jött?
HALI mindenkinek,nézzetek be rengeteg alkatrész derbi és minarelli am-es motorokhoz...
bmiklos1@hotmail.com
ok köszi a választ,egész jó áron van,nemsokára fizu és egyeztetünk mi legyen,remélem addig még meglessz.
egy fotot ha tudsz dobhatnál mit adsz 16-ba,a mélcimemre is mehet.köszi.
az úgy 6ezer ft
vas henger heggesztett(csúnya), de tökéletesen használható
ha váltót és blokkfeleket megveszed akkor 16ezer ft és kapod a váltódobot és a léptető villákat is
üdv am6 os hoz hengeret hengerfejet +dugót emlitettél...mi az ára kép róla..?
szija a komplett váltón mit értessz a léptetövillákat is meg a hordot is vagy csak a két tengelyt fogaskerekekkel?
Nekem van is, csak le van durranva. Jelenleg a gázbowdennel szopok, meg csiszolom az idomokat. De ha kész lesz...
érdekel valakit egy derbi kipufogórendszer? az első dobbol kilett szedve a fojtás. Eladás oka: kinéztem egy metrakit rk replica-t
mindenki Bultacora hajt?
komplett váltó 10 ezer ft
ha csak külön kell valami akkor írd meg hogy mi kell és mondom az árát
henger tömítést kell cserélni rajta, mert beledolgozik a vízbe.
Na kibontottam gépből a zárszettet, ahogy említettem gyújtáskapcsoló meg a tankzár egy kulccsal 10eFt

Kicsit körbenéztem a dobozokban és találtam még egy másik zsír új tankzárat+kulcsot hozzá 3000Ft
Van valami baja? Ha lenne pénzem megvenném. De sajnos most nincs. Most egy Bultaco project van.
szia a váltót menyiért adod?
miért ennyi az ára, ha szabad megkérdezni?
AM6 blokkok bontva keress hogy mi kell!
-főtengely felújításra várva 3ezer ft
-főtengely jó állapotban 6ezer ft
-szívócsonk 2ezer ft/db
-membrán 2ezer ft
-henger+hengerfej+dugó 6ezer ft
-berúgó tengely+racsni+rugók 6ezer ft
-blokk felek 6ezer ft/pár
-olajszivattyú 2ezer ft/db
-kuplung dekli 3ezer ft
stb...