szia a km meghajtó engem is érdekelne,föleg ha ugyan az mind a hispániájé mert nekem olyan mocim van,abba is sowa teló van ugyhogy szerintem jó lehet hozzá.
Menyi az ára?
hali
ha csak el van szakadva a bowden akkor bemész egy biciklis boltba/szerviízba ahol javítanak és ott meg is tudják pár száz ft-ból javítani, sőt még akár jobbat is tudnak mint a gyári mert az újabb biciklikben már teflonos a bowden burkolata és nem szálasodik ki. Ha nincs meg az eredetid akkor a Kukodát ajánlom nála vettem én is 1000-2000 között egy használhatót, postán is elküldi. De ha neked csak az alsó összekötőtől karbi ill az olajpumpás része kell akkor az nekem is van egy mert megmaradt. A legjobb megoldás sztem ha egy nagyon strapabírót akarsz akkor veszel egy olcsót a kukodától és elviszed feljavítani egy jó bicikliszerelőhöz, sztem ugyanannyiba jön ki mintegy utángyártott csak minőségbe sokkal jobb.
Sziasztok.
A minap vetten egy 98-as senda sr-t.
Kellene egy két apróság hozzá. Akinek van szóljon.
KM meghajtó, hűtőventilátor, első telópár (fordított).
Előre is köszi.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni h a sendám ülésén van egy kissebb szakadás. (már igy vettem) honann tudnék olyan anyagot vagy mit tudomén mit venni amivel ujra lehetne huzni az ülést?
hali ha van valakinek váltó fogaskereke rieju vagy hispania mocihoz az szoljon am6-os.
Sajna az enyém benn maradt hatodikba és letört két fogaskerék.
Tettem fel képet is meikek kellenének,megjelöltem egy kis papirral.
Ha valakinek van az irja meg hogy menyi az ára,köszi elöre is,üdv.
Én annó pont így jártam az előző kipuffommmal csak nekem sport rezóm volt gyári dobbal,de semmien módon nem tudtam vele teljesítmény változást elérni míg nem lett meg hozzá a sport dobom ,szerintem keressél hozzá egy sport rezót azzal már tuti sikeresebb lesz és utánna már megéri a karbit is hozzáhangolni.
De azért Nagyon Szépen Köszönöm!