Lendkerék éket nem nyalta el? mert olyankor van úgy hogy össze vissza adja a gyújtást, és van amikor nem is ad. Nekem egy 80-as DT-t így sikerült már hátramenetbe tennem :D
ha a rozsdától akkor tisztítsd le és probáld ki ugy, de sztem inkább az éket nyalta el.
Ja igen, lesz a héten egy gyári senda zárszettem eladó (gyújtáskapcsoló+tankzár egy kulccsal) használt de tökéletes állapotban van, most fogom kibontani a gépből, az árat még nem tudom pontosan azt holnapra megálmodom. Ha kell valakinek akkor jelentkezzen.
Nem tud valaki egy eladó senda műszerfalat? x-treme x-race stb, ha nem működik az se baj csak burkolata legyen ép
Sziasztok,
Szerintetek lehetséges, h beázás miatt tönkremegy a gyújtás(alaplap?) Hétvégén mentem egy kört, amiből csak félkör lett, mert úgy toltam haza a sárkányt. Alig húzott, nem pörgött ki, (csak üresben)-egyszer csak leállt. Otthon kiszedtem a gyertyát, őzbarna színű volt, viszont szikra nem volt. Másik gyertyával sem. Néztem a lendkereket, full rozsda. Szerintetek?
Milyen fogas kereket ajánlanátok Derbi Senda R hez ? És amúgy ha utcai gumivan a motoron nagyobb a végsebesség utcán mert nekem terep gumin megy 80 at utcán:D
csá ha tölem kérded akkor flex meg lamellás korong és gyönyörü fém tiszta lett,teszek fel egy képet ezen a váz lett festve tiszta rozsda volt,romák hozták be kintröl,nemtudom lehet tó méjén volt de ette a rozsda az összes fém alaktrészt rajt,de egész jó lett.
Kár hogy rozsdássan nem lett lefotozva most látható lenne a külömbség.
SOS valaki elmonhatná mit rontok el
a mocimba már a második váltó van de mostse jó,mindig a harmadik sebesség szarik be,mert mikor 3-ba van zörög rendessen az egyest meg kidobálja.Multkor ledarált két kereket is,és benn maradt hatodikba
Ma hoztak egy váltót bele lett téve de mostmeg kidobálja az egyest meg megint zörög 3-rom ba áááááááááá
aki tud valami tanácsot adni annak örök hála! am6 minarelli blokkrol van szó.
cső skacok most lett le festve a far idomom 2.5 volt+ ezüst metál alá fújó 1000/dl így 3.5 ből ki jött és szép lett és nem fog repedezni mert a lakkhoz rugalmasító lett öntve és sztem ez nem sok igaz 3 óra csiszolás volt de szép lett :) majd csinálok képet ja meg meg is lett heggesztva :) ja és én inkább nem fujnék rá abbol a dobozos graffiti festékből mert az 2 h.nap és le is dobta magárol
a vázat mivel tisztitottad meg festés elött? homokszorva lett vagy csak simán megciszoltad? a festés meg volt egy alapozó aztán egy neoluxos spray-os festés?
csá kb 1500ft egy fujos festék amit boltba lehet kepni és jó müanyagra is
szépen lekell csiszolni és lehet festeni,persze érzék kell hozzá,de gyönyörüen meg lehet csinálni,a tanknál meg benzinálloval.
Utánna betépsz egy autós-motoros boltba és lehet kapni mindenféle fasza matricát és jól fog kinézni.A képen látható moci is itthon lett festve vázis müanyagok is,de erröl kb kalapáccsal vered le a festéket
80ccm-es Metra kit hengerszettel
21mm-es Dellorto porlasztóval
egyben 70eze ft
vagy bontva is