Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó a képen látható Rieju RR!
80ccm-es Metra kit hengerszettel
21mm-es Dellorto porlasztóval

egyben 70eze ft
vagy bontva is
Lendkerék éket nem nyalta el? mert olyankor van úgy hogy össze vissza adja a gyújtást, és van amikor nem is ad. Nekem egy 80-as DT-t így sikerült már hátramenetbe tennem :D

ha a rozsdától akkor tisztítsd le és probáld ki ugy, de sztem inkább az éket nyalta el.

Ja igen, lesz a héten egy gyári senda zárszettem eladó (gyújtáskapcsoló+tankzár egy kulccsal) használt de tökéletes állapotban van, most fogom kibontani a gépből, az árat még nem tudom pontosan azt holnapra megálmodom. Ha kell valakinek akkor jelentkezzen.

Nem tud valaki egy eladó senda műszerfalat? x-treme x-race stb, ha nem működik az se baj csak burkolata legyen ép
köszi örök hála
Sziasztok,
Szerintetek lehetséges, h beázás miatt tönkremegy a gyújtás(alaplap?) Hétvégén mentem egy kört, amiből csak félkör lett, mert úgy toltam haza a sárkányt. Alig húzott, nem pörgött ki, (csak üresben)-egyszer csak leállt. Otthon kiszedtem a gyertyát, őzbarna színű volt, viszont szikra nem volt. Másik gyertyával sem. Néztem a lendkereket, full rozsda. Szerintetek?
Hi Miskó,
http://www.oemmotorparts.com/o...
.com/-re lépve több évjárathoz is találhatsz ezt-azt.
Üdv.Marci
am6 minarelli motorblokk robbantott rajza kéne nekem,ha tud valaki segitsen,nem boldogulok a váltóval
Helló! Na akkor induljon a licit. Adok érte 2.000 Ft-t.
Helló! Így van sima gumival jobb. Hát hátulra 52-53 fogas, előre meg 13. kb ez az optimális. És így erő is lesz benne meg menni is fog.
Milyen fogas kereket ajánlanátok Derbi Senda R hez ? És amúgy ha utcai gumivan a motoron nagyobb a végsebesség utcán mert nekem terep gumin megy 80 at utcán:D
kicsi angebot egyben vasarlas vagy tobb mint 2 tetel vasarlasa eseten.
Elado szett meg mindig

airsal 70ccm henger dugo minden 0km dobozban 55k
stage 6 kevlar kuplung 20% erosebb rugokkal 19k
barikitt competetion verseny fotengo 34k
dallorto 21 racing editin black 20k
komplett szimering kitt 5k
komplett tomites kitt 5k
hebo beomlo talppal kevlar lapokkal osszes csonkkal 24k
csapagyak 6k koyo c4 es skf
menet rogzito loctite mid lock 2k
csá ha tölem kérded akkor flex meg lamellás korong és gyönyörü fém tiszta lett,teszek fel egy képet ezen a váz lett festve tiszta rozsda volt,romák hozták be kintröl,nemtudom lehet tó méjén volt de ette a rozsda az összes fém alaktrészt rajt,de egész jó lett.
Kár hogy rozsdássan nem lett lefotozva most látható lenne a külömbség.
SOS valaki elmonhatná mit rontok el
a mocimba már a második váltó van de mostse jó,mindig a harmadik sebesség szarik be,mert mikor 3-ba van zörög rendessen az egyest meg kidobálja.Multkor ledarált két kereket is,és benn maradt hatodikba
Ma hoztak egy váltót bele lett téve de mostmeg kidobálja az egyest meg megint zörög 3-rom ba áááááááááá
aki tud valami tanácsot adni annak örök hála! am6 minarelli blokkrol van szó.
Jó gumi :D
Vettem a gépre új gumát
cső skacok most lett le festve a far idomom 2.5 volt+ ezüst metál alá fújó 1000/dl így 3.5 ből ki jött és szép lett és nem fog repedezni mert a lakkhoz rugalmasító lett öntve és sztem ez nem sok igaz 3 óra csiszolás volt de szép lett :) majd csinálok képet ja meg meg is lett heggesztva :) ja és én inkább nem fujnék rá abbol a dobozos graffiti festékből mert az 2 h.nap és le is dobta magárol
Üdv!
Eladó egy Senda gyári 50-es henger,22.000 km-t futott,jó állapotban.Ár megegyezés szerint.
Email,MSN: danca02@freemail.hu
helo kelene nekem derbi sendra h-hoz egy alaplap+lendkerék
ha tuc ak ink hivj fel vagy msn-re vegyél fel
06309333524 msn:cobag123@citromail.hu
a vázat mivel tisztitottad meg festés elött? homokszorva lett vagy csak simán megciszoltad? a festés meg volt egy alapozó aztán egy neoluxos spray-os festés?
például itt: www.motormatricak.hu
olyat csinálnak amilyet kérsz, ha egyben kérsz teljes idomra szerintem azt is megcsinálják simán.
sajnos olyat nem tudom hol lehet szerezni pedig akkor festeni se kelettvolna.
Akkor csak a váz lett volna festve
én nem ilyen kis matricákra gondoltam, hanem olyan mint a gyári ami egyben beborítja az egész idomot
kösz,de a matricázásbol sok nemlett kihozva éppen ami volt
Szép lett a mocid :D Akkor megcsinálom énis mert már elég ronda az enyémen a sok kék folt ahol le pattogot a festék S:
csá kb 1500ft egy fujos festék amit boltba lehet kepni és jó müanyagra is
szépen lekell csiszolni és lehet festeni,persze érzék kell hozzá,de gyönyörüen meg lehet csinálni,a tanknál meg benzinálloval.
Utánna betépsz egy autós-motoros boltba és lehet kapni mindenféle fasza matricát és jól fog kinézni.A képen látható moci is itthon lett festve vázis müanyagok is,de erröl kb kalapáccsal vered le a festéket