Kicseréltem a gyári dobomat egy nyitott dobra.
A motor ugyan annyit megy végre, csak nem érzem 1től 5ig azt a nyomatékot mint eddig. 6.ban viszont nyomatékosabb.
Szerintetek állitsak a karbin vagy a tűn a dobhoz?
Elvileg adnak a kulcshoz egy bilétát amin van egy kód ami alapján lehet kulcsot rendelni, legalábbis a Yamahámnál így volt. Ehhez sajna nekem sincs meg a biléta. Próbáld kideríteni a kulcsod kódját ha van rá mód és hátha olcsóbban tudnak kulcsot csinálni.
Hali!
Elhagytam a 206os senda-m egyetlen kulcsát.Valakinek van ötlete mi lenne a megoldás?Mert eddig oda jutottam ,hogy ha kiszedem a komplett gyujtáskapcsolot,és itt a kornyéken kulcsot csináltatok hozzá az 6500 Ft.Ha valakinek olcsóbban pesten van zárszettje az is érdekelne.Üdv.!
Hali van 1 motoforce pwk 24 es síktolattyús powerjetes karbim eladó meg hozzá való szívótorok derbikhez.Karbi :15 000 szívótorok:5 000 érd : +36 30 531 8645 vagy danika849@freemail.hu e-mail en
ELADÓ egy Derbi Senda. Jó állapotban, új hengerszettel, vízpumpa szimering. Mindig garázsban tárolt, csak szintetikus olajjal volt használva. Napi használatból eladó. Érd: szortomas@freemail.hu vagy 06306508773
Sziasztok van egy derbi senda x-race 50 r motororom kéne hozzá sárvédő fejidom index ulés mögöti idom a hátso farok idom fellet aki tudna nekem szerezni az kuldj jon egy e.mailt a zakanylevente@gmail.com -ra elöre is kössz
helló! 2006os derbi xtreme hez amibe az újabb fajta blokk van, kellene komplett hengerszett akinek van vagy tudja hol lehet újat venni kérem szóljon.
üdv.
Kicseréltem a gyári dobomat egy nyitott dobra.
A motor ugyan annyit megy végre, csak nem érzem 1től 5ig azt a nyomatékot mint eddig. 6.ban viszont nyomatékosabb.
Szerintetek állitsak a karbin vagy a tűn a dobhoz?