Rendben köszi ..!
amugy nem nekem volt ez a problémám.. haver attól félt h ugye 2T SCOOTER és attól félt h esetleg robogóba kéne használni..
Azért köszi még1 szer
Akit erdekel EBS blokkra komplett tuning kitt az ne habozzon mert megjott.Ha senkinek nem kell semmi akkor beepitesre kerul 1 honaponm belul.
komplett kitt ara mindennel az utolso csavarig sot enet rogzitovel 600 euro.
Ha EB050 blokkok van akkor is csak a henger mas.Az itthoni arak toredekeert.Igazabol itthon senki nem is arul ilyen kittet.
Fo alkatreszeket csak egyben adnam el. 29.utan otthon vagyok kereshettek batran.kepeket akkor tudok felrakni.
Hmm értem, meghát én használtan fogok venni persze Azért ujonnan elég huzos lenne. Egész jo árakon lehet venni derbi-ket amik nincsenek szarrá gyurva és km-ben se rosz : )
Hát köszi mindent, szoval Derbi-t fogok venni 2007-8 körülit.
Szerintem a derbi tobbet fejlesz ,de alapjaiban 1 ceg az olaszokkal mar.Ha megnezed a mostani apriliakat tiszta 2006 os Derbi.es a Derbi meg tovabb lepett a szogletes formatol.Szinte egy az egyben lekopintottak a derbit az Aprilianal.Ami nem elhanyagolhato a vetejtars mara nem fejleszti tovabb az AM^ os blokkot hisz a Derbie annyira jo lett,hogy 1x ubb megvasarolni toluk.Ha az ar is a derbi mellet szol akkor szerintem nincs min gondolkodni,Annak nezz utana ,hogy mikor hazajottok hogyan tudod lepapirozni.Az Aprilia 5 ev garit ad csak akkor erdemes evvel foglalkozni ha mindig vissza viszed szakszervizbe es ha ott maradtok 5 evig egyaltalan.
Csinalhatsz bizniszt.Egyszeruen osszegyujtok kinek mi kell itt es ott meg tudod venni szerintem olcsobban.Biztos lennenek emberek skiknek kellene alkatresz.Nekem peldaul kutya nem tudott szerezni Agility 150 eshez alkatreszt mert tobnyire olaszoknal arultak csak.nalunk a 125 os a legnagyobb.
Mondjuk azért mert Szegedi vagyok attol hogy itt élek -.- nyáron hazalátogatunk stb. Csak annyi hogy itt dolgoznak a szüleim(Katona) :) Ám köszi a választ
Sziasztok.!
Haver 2T-be való repsol scooter olajat vett és nem tudja h senda ba bele e tölrheti.. sztem mehet bele végülis ugyan olyan olaj vagy talán inkább ne töltse bele?
Előre is köszi a választ..
Most szeretnem megvenni az elso motorom es nem tudom melyiket érdemesebb aprilia rs 50 vagy derbi gpr 50? Én mivel Olaszországban lakom itt az aprilia drágább egy jelentős párszáz euro-val. Szoval tippeket kérnék tapasztaltabb motorosoktol.
Előre is köszi.
Aha értem de csak azt a holland oldalt találtam ahol van rendes sportkipufogó az enyémhez ( felül elvezetett ) normál árba mert itthon csak malossi van ami nem olcsó ....
sarga rugo jo lett volna,de hidd el gyari lamellaval 1 het alatt fenyesre egeted.9 euro volt +posta.
Kerdezd Meg az SPD nel lehet tudnak szerezni meg.Halasztelek.
De tudok,csak mire kifizeted a 20 euro postat ugyan ott vagy.Es esetenkent 10-25 nap ire ideer.
Amugy eg a gyari laella az eros rugoval ne sokat er ert haar megeg.Nem veletlenul aruljak egyben. http://www.gearparts24.de/kupp...
tessek csak hogy nehogy azt hidd en keresek rajtad.
53+20=73x280=20440 ha kapsz 280ert eurot ha dragabban akkor tobb.
Sorry ezt ne en alakitom
Es aki nem kutyukja a benzint az nyugodtan tegyen a tankhoz is 1 kupak jo inosegu olajat a pupan felul.Motul nekem bevalt 800 as offroad.Vagy minimu Agip Ester Full synthetic.Tele van ricinussal segit a magas fordulatoknal.
Inkabb a m eglevo esetenkent leharcolt fotengely csapagy fotengely tuti halalba kuldese.Ai 10000 fordulatra lett tervezve gyarilag ujonan azt szepen megpakolod esetenkent 16k fordulattal.
A fekete gpr-en katta hogy csapta le a ford szam ero mutatojat 1 pillanat alatt 13kra.
Gondolt el ezt 1 gyari csapagyon.max c3 illesztesu.Nem tud hova tagulni melegedesnel es szepen megszorul.
A minap kivettem a gyertyát a tökéletesen működő 2005 ös Derbi Sendámból csak ellenőrzésképp. Megy , semmi gond vele de ez a gyertyakép még is fura nekem mivel Simsonnál kevés benzint jelent mivel két ütemű motor ez is nyilván itt is de szeretném ha valaki megerősítené a feltételezésem , tapasztalatot vagy tanácsot is adna. Előre is köszönöm !
amugy nem nekem volt ez a problémám.. haver attól félt h ugye 2T SCOOTER és attól félt h esetleg robogóba kéne használni..
Azért köszi még1 szer
komplett kitt ara mindennel az utolso csavarig sot enet rogzitovel 600 euro.
Ha EB050 blokkok van akkor is csak a henger mas.Az itthoni arak toredekeert.Igazabol itthon senki nem is arul ilyen kittet.
Fo alkatreszeket csak egyben adnam el. 29.utan otthon vagyok kereshettek batran.kepeket akkor tudok felrakni.
Hát köszi mindent, szoval Derbi-t fogok venni 2007-8 körülit.
Csinalhatsz bizniszt.Egyszeruen osszegyujtok kinek mi kell itt es ott meg tudod venni szerintem olcsobban.Biztos lennenek emberek skiknek kellene alkatresz.Nekem peldaul kutya nem tudott szerezni Agility 150 eshez alkatreszt mert tobnyire olaszoknal arultak csak.nalunk a 125 os a legnagyobb.
Haver 2T-be való repsol scooter olajat vett és nem tudja h senda ba bele e tölrheti.. sztem mehet bele végülis ugyan olyan olaj vagy talán inkább ne töltse bele?
Előre is köszi a választ..
ilyen olajat vett:
Előre is köszi.
Ha Hollandiából rendelnék alkatrészt vajon meg küldenék? vagy mennyi lenne a díj?meg időbe? vki?
Kerdezd Meg az SPD nel lehet tudnak szerezni meg.Halasztelek.
Amugy eg a gyari laella az eros rugoval ne sokat er ert haar megeg.Nem veletlenul aruljak egyben.
http://www.gearparts24.de/kupp...
tessek csak hogy nehogy azt hidd en keresek rajtad.
53+20=73x280=20440 ha kapsz 280ert eurot ha dragabban akkor tobb.
Sorry ezt ne en alakitom
Ez felül kevesel, reggel, vagy este, vagy esőben ez meg fog akadni.
A fekete gpr-en katta hogy csapta le a ford szam ero mutatojat 1 pillanat alatt 13kra.
Gondolt el ezt 1 gyari csapagyon.max c3 illesztesu.Nem tud hova tagulni melegedesnel es szepen megszorul.
neked mibe kellezz volna? nemhiszem, hogy nemvetted észre hogy nemó mikor a kezedbe vetted
A minap kivettem a gyertyát a tökéletesen működő 2005 ös Derbi Sendámból csak ellenőrzésképp. Megy , semmi gond vele de ez a gyertyakép még is fura nekem mivel Simsonnál kevés benzint jelent mivel két ütemű motor ez is nyilván itt is de szeretném ha valaki megerősítené a feltételezésem , tapasztalatot vagy tanácsot is adna. Előre is köszönöm !
Üdv! Almássy Gábor