Tehát, ha új akármi kerül a motorra, akkor bele kell paszírozni egy vélhetően már túl nagy fuvit.
Mondjuk 16 os karbiba 95-öset, 21-esbe 115 ösest(persze attól függ menynire nyitott a cucc)
HA nem forog el, vagy felül négyütemezik, akkor helybenvagy, lehet lefelé jönni 5-önként.
Amikor a következő kisebbítés máér nem hoz teljesítméynnövekedést, akkor vissza az előző, illetve annak a környéke lesz a jó.
sziasztok, kéne egy kis segítség, derbi sendához kéne valami erős malossi, vagy pollini kuplungrugó, mert 70es malossi henger van a motoron, a gyári rugó meg nem elég erős, és így elcsúszik a kuplung.
ti honnan szoktatok rendelni?
205960840
BP Zuglo.hattila@tvnetwork.hu.
Nincs semmim csak az a kitt amit rendeltem.Ha lehet egyben adnam el vagy legalabb fo alkatreszek mardjanak egyutt.
A Doppler fotengo henger dugo csapagyak szerintem fontos hogy egyutt maradjanak mert ugy 1 egyseg.Csapaggyal egyutt.
A karbi beomlo kuplung az bonthato ha valakinek kell kulon.
Helótok!
Szerintetek a gyári hengerem elbírna egy nagyobb karbit vagy nemtudom mit, mert amikor húzom neki tartósan magas fordulaton akkor egyszer csak (nem mindig csak néha mondjuk ha meleg van ) akkor lebőg és szivatóval megy tovább :S
Mi lehet a probléma pls segítsetek !
Nagyobb fúvóka vagy v mi ilyesmi is elég lenne?
Nekem 65 van benne hegyes tűvel.Red Racinget keresd meg 2000 fórínból megvan és szépen muzsikál.
a 17,5 meg 105 de ott kell neki kehely cső is meg a tű
ötös lépcsönként ugráljon, de LEFELÉ.
Tehát, ha új akármi kerül a motorra, akkor bele kell paszírozni egy vélhetően már túl nagy fuvit.
Mondjuk 16 os karbiba 95-öset, 21-esbe 115 ösest(persze attól függ menynire nyitott a cucc)
HA nem forog el, vagy felül négyütemezik, akkor helybenvagy, lehet lefelé jönni 5-önként.
Amikor a következő kisebbítés máér nem hoz teljesítméynnövekedést, akkor vissza az előző, illetve annak a környéke lesz a jó.
HA felfelé próbálgatja, megakasztja.
ti honnan szoktatok rendelni?
BP Zuglo.hattila@tvnetwork.hu.
Nincs semmim csak az a kitt amit rendeltem.Ha lehet egyben adnam el vagy legalabb fo alkatreszek mardjanak egyutt.
A Doppler fotengo henger dugo csapagyak szerintem fontos hogy egyutt maradjanak mert ugy 1 egyseg.Csapaggyal egyutt.
A karbi beomlo kuplung az bonthato ha valakinek kell kulon.
Dear Attila hegedus,
Your order has a new status: Versendet
You can see the actual status of delivery under:
http://extranet.dpd.de/cgi-bin...
If there are any further questions, please do not hesitate to contact us!
Szerintetek a gyári hengerem elbírna egy nagyobb karbit vagy nemtudom mit, mert amikor húzom neki tartósan magas fordulaton akkor egyszer csak (nem mindig csak néha mondjuk ha meleg van ) akkor lebőg és szivatóval megy tovább :S
Mi lehet a probléma pls segítsetek !
Nagyobb fúvóka vagy v mi ilyesmi is elég lenne?
70 - es henger érdekelne ebe blokkos senda -ba
nincsen véletlenül?
gyöngyház fekete, zsír új festés. festés óta motoron nem volt.
a 17,5 meg 105 de ott kell neki kehely cső is meg a tű