Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy se rossz en a veget a gyertyabol talalo ki altalaban
Hetfon lesz kevlar lamella eg 20%erosebb rugo.20 penz.keress meg
Nem.

ötös lépcsönként ugráljon, de LEFELÉ.

Tehát, ha új akármi kerül a motorra, akkor bele kell paszírozni egy vélhetően már túl nagy fuvit.
Mondjuk 16 os karbiba 95-öset, 21-esbe 115 ösest(persze attól függ menynire nyitott a cucc)
HA nem forog el, vagy felül négyütemezik, akkor helybenvagy, lehet lefelé jönni 5-önként.
Amikor a következő kisebbítés máér nem hoz teljesítméynnövekedést, akkor vissza az előző, illetve annak a környéke lesz a jó.

HA felfelé próbálgatja, megakasztja.
sziasztok, kéne egy kis segítség, derbi sendához kéne valami erős malossi, vagy pollini kuplungrugó, mert 70es malossi henger van a motoron, a gyári rugó meg nem elég erős, és így elcsúszik a kuplung.
ti honnan szoktatok rendelni?
Szep a mocid es apunak sincs rossz izlese.
205960840
BP Zuglo.hattila@tvnetwork.hu.
Nincs semmim csak az a kitt amit rendeltem.Ha lehet egyben adnam el vagy legalabb fo alkatreszek mardjanak egyutt.

A Doppler fotengo henger dugo csapagyak szerintem fontos hogy egyutt maradjanak mert ugy 1 egyseg.Csapaggyal egyutt.
A karbi beomlo kuplung az bonthato ha valakinek kell kulon.
chiccoka nem akarsz adni vmi elérhetöséget látom neked is van GPR-ed majdnem ugyanaz mint az enyém és érdekelne pár dolog ...
van benne helyesírási hiba bőven mi.?Mit tesz a kszott migrén.Remélem leszakad az ég mert szétrobbanok.
Van hozza alkatresz.En nem csalodtam bene ,de biztos hogy mai fejell mar a Nude verziot vennem.
Derbi Gpr-ről vélemény? 97es motorról lenne szó, milyen blokk van benne és mennyire megbízható?
Aha köszi értem és nemtudsz vmi oldalt vagy vmit ahonnan tudnék szerezni? babu
Nemsokara lesz mondtam.Ma kaptam emilt uton van a tuning kitt

Dear Attila hegedus,

Your order has a new status: Versendet

You can see the actual status of delivery under:

http://extranet.dpd.de/cgi-bin...

If there are any further questions, please do not hesitate to contact us!
5 lepcsonken probalkozhatsz nagyobb fuvokaval.De csak finoma.En mikor megvan a kb jo akkor 1 50 km utan nezd meg a gyertya szinet.
hello! alkatrészek között nem lenne fékmunkahengered?
Helótok!
Szerintetek a gyári hengerem elbírna egy nagyobb karbit vagy nemtudom mit, mert amikor húzom neki tartósan magas fordulaton akkor egyszer csak (nem mindig csak néha mondjuk ha meleg van ) akkor lebőg és szivatóval megy tovább :S
Mi lehet a probléma pls segítsetek !
Nagyobb fúvóka vagy v mi ilyesmi is elég lenne?
helló
70 - es henger érdekelne ebe blokkos senda -ba
nincsen véletlenül?
Vedd fel velük a kapcsolatot és elvileg kicserélik...
HALI nem kell egy 58-as tökéletes állapotú bukó valakinek?ára 8 ropi. amúgy nézzetek be sok alkatrészem van,persze nem minden!
Basza meg nem lesz jó ez a membrán mert nem is ott vannak a csavar helyek kuva életbe nem is azt küldték amit kértem :(
Hali! Megjött a Membrán amit rendeltem remélem ilyen jó lesz a gépbe. Hebo
van egy eladó sárhányóm sendára, ha érdekel írj
gyöngyház fekete, zsír új festés. festés óta motoron nem volt.
Nekem 65 van benne hegyes tűvel.Red Racinget keresd meg 2000 fórínból megvan és szépen muzsikál.
a 17,5 meg 105 de ott kell neki kehely cső is meg a tű
am igen a tuning az tuning.. :D
Helló nekem lenne egy kérdésem. 14-es dellorto karburátorba mekkora fuvókát érdemes tenni?
Utána meg jön a ÚGY MENNE A MOTOROM HA A KUPLUNG BÍRNÁ.