Sürgős!Valaki segítsen az elsőféket behúzom és ott ragad befog a fék a féknyerget és dugattyúkat kipucoltam könnyen jár a dugó már eszem nincs hozzá de azon a szinten vagyok hogy kibaszom a féknyerget.
Hali mindenki! Hátsó kerekemnek a mérete 130/70/17-es kérdésem volna,hogy nagyobb gumi méretet lehet e rá rakni erre a felnire ? Pl. 130/80/17-eset Ha tudtok mondani valamit vagy más méretet akkor köszike (supermoto felni) csáó
Akkor abba nincs már fojtás max a kipuban a katalizátor, ezzel a motorral nem lesz gondod egy jóideig. A senda-ban rövidek az áttételek. Nekem GPR-em van azért megy 95km/h, mert ebbe hosszabbak az áttételek, de ezt csak hosszú úton lehet belőle kicsavarni. Az áttételt kérdezd meg hanyas, így nem tudok semmit mondani (a 2 lánckerék méretét).
Helló!
Mi se látunk bele a motorba. Kérdezd meg hogy benne van-e a fojtás a motorba meg hogy mennyit megy meg hogy milyen áttétel van a gépen. Ebből már lehet viszonyítani. Nekem a kipufogóban volt egy katalizátor, meg a hengerkipuffnyílása szűk volt. Többet én se tudok mondani.
szia utánna néztem és sajnos a csavarhelyek nem paszolnak,máshova esik a 3-csavar,bár ha lemezestöl adod akor jó,a csavar hej csak a villámon paszolni fog e? Hmm nemtom mi legyen,szerinted te lehet többet értessz hozzá mind én
esetleg 9131 re valaki?
Es erdekelne az is milyen folytasokra gondoljak.1 videon lattam a kipufogo atmerojet lecsokkentettek a egybol a hengernel.Nos azt szakszeruen fel lehet furni marni reszelni finomitani stb.
De mi van meg.Hengert hogy butitjak.Kevesebb felomlo?.Lehet vele kezdeni vmit
?
előre is kössz