Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello aki tud 120000 ft körül eladó derbi -t vagy riejut az pls irjon
előre is kössz
Vedd le a villarol.Tegyel be koze egy fat es ugy is probald ki.
Sürgős!Valaki segítsen az elsőféket behúzom és ott ragad befog a fék a féknyerget és dugattyúkat kipucoltam könnyen jár a dugó már eszem nincs hozzá de azon a szinten vagyok hogy kibaszom a féknyerget.
multkor már kérdeztem de most ujra megkérdezem
derbi fenix-hez kellene bal oldali idom ami az ülés alatt van
valakinek van eladó?
azt simán felrakhatod
Hali mindenki! Hátsó kerekemnek a mérete 130/70/17-es kérdésem volna,hogy nagyobb gumi méretet lehet e rá rakni erre a felnire ? Pl. 130/80/17-eset Ha tudtok mondani valamit vagy más méretet akkor köszike (supermoto felni) csáó
cs hívd kukodát sztem neki van mindene ne kókányolj :)
Szerintem megveszem.Csak kell talalnom vkit aki Sikolos BP kozt jar.Per pill nem tom elhozni.
Akkor abba nincs már fojtás max a kipuban a katalizátor, ezzel a motorral nem lesz gondod egy jóideig. A senda-ban rövidek az áttételek. Nekem GPR-em van azért megy 95km/h, mert ebbe hosszabbak az áttételek, de ezt csak hosszú úton lehet belőle kicsavarni. Az áttételt kérdezd meg hanyas, így nem tudok semmit mondani (a 2 lánckerék méretét).
Köszi!

Ha több van benne akkor túlnyomás esetén a berugónál kivezetett csövön kinyomja?

Eladó: 1 pár hátsó gyári index.
0,65l kell!
Pontosan mennyi olaj kell ebbe a blokkba?
Eddig az oil minimum szintig öntöttem fel, de visszaváltáskor nem nagyon akarja venni a sebességeket lefele.
Beszeltem a sraccal azt mondta 82km/h a vege.Valszeg a folytasok benne vannak es a katalizator is
Tomi

Koszi a valszod.Amugy ismered ezt a tipust DRD.Mire figyeljek vetelnel?
Helló!
Mi se látunk bele a motorba. Kérdezd meg hogy benne van-e a fojtás a motorba meg hogy mennyit megy meg hogy milyen áttétel van a gépen. Ebből már lehet viszonyítani. Nekem a kipufogóban volt egy katalizátor, meg a hengerkipuffnyílása szűk volt. Többet én se tudok mondani.
persze
adatlapomon mail címem ott beszéljük már meg oks?
orozoli2002@yahoo.com
ok figyu délután irok most tépnem kell,postán tudod küldeni ha kell?
igen ez másfajta munkahenger jól látod, viszont a tartólemez felfogatása a lengővillán ugyanaz.
tehát fel tudod rakni gond nélkül
szia utánna néztem és sajnos a csavarhelyek nem paszolnak,máshova esik a 3-csavar,bár ha lemezestöl adod akor jó,a csavar hej csak a villámon paszolni fog e? Hmm nemtom mi legyen,szerinted te lehet többet értessz hozzá mind én
esetleg 9131 re valaki?
Es erdekelne az is milyen folytasokra gondoljak.1 videon lattam a kipufogo atmerojet lecsokkentettek a egybol a hengernel.Nos azt szakszeruen fel lehet furni marni reszelni finomitani stb.

De mi van meg.Hengert hogy butitjak.Kevesebb felomlo?.Lehet vele kezdeni vmit
?

Koszi
ha első és hátsó féket elviszed tudok engedni az árból
kép a hátsófékről
szerintem nincs hozzávaló dugó, ezt csak jó szándékból írom.