Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek! Üzemképtelen, motorhibás, hiányos állapotú senda érdekelne! Akinek van az kérem jelezze!
Hali
Valakinek nincs egy eladó kipufogó dob? Csak a legvége kéne maga a hangtompító rész. 2005ös derbi senda 50ccm

És az lenne a kérdésem hogy ebből a dobból kiszedhetem a belsejét? Mivel a fojtást nem ez adja szóval szabad módosítanom? Vagy inkább ne nyúljak hozzá?
idezem 100 boltban en 45 re tartom.
Hali mennyibe adnád?
hali!

a tuareg és a sm hátsókerék is elkelt

üdv:Zoli
Helló! A tuareg első kereke meg az sm hátsókerék jó derbibe? és mennyi lenne egybe a kettő? Üdv: TOMI
Ugyan úgy kell légteleníteni mint az autót.
Azért nem keményedik olyan hamar, mert sokkal kisebb a fékdugattyú mint egy autón. Kb. 10 perc alatt meg van az egész ha normálissan csinálod.
olajcső a légtelenítő csavarra. tartájt megtölteni. pumpálni hármat négyet. lenyomva tartani a pedált ,és nyitni a légtelenítőcsavart. megugrik egy kicsit a pedál lefelé és akkor meghúzni a légtelenítőt. És ezt ismételni amíg ki nem jön az összes levegő a rendszerből.
csá azt tudom hogyan kell légtelenitteni mert autot már csináltam párat,de motorokat sokkal nehezzebb.Egy kocsit felpumpálsz pikk pakk felkeményedik,megnyitod a csavart benyomott pedálnál és kész.De ezeknél a mociknál örület mire felkeményedik,a kezem már vizhólyagos.
a levego nyomas alatt jon ki.Nyomast meg nehez csinalni ezekben a rendszerekben.
De majd kiprobalom mert a hatso rendszerben en is szeretnek olajat cserelni.

Minden esetre ez jo hosszu ut a kartol a hatso fekig.
(Robogo)
Lemaradt. Ki kell tekerni kb 1, 2 fordulatot. Ha nem tekered ki, zárt a rendszer. Hol jönne ki a levegő?
Ha nem fogod be nem tolja ki a levegőt és benne marad a rendszerbe. Én a hátsó fékkel szívtam így a minap. Be volt tekerve a légtelenítő, pumpáltam fél órát mint állat és meg se mozdult az olaj a tartályból. 1 napig jártam vele, hátha majd megy lejjebb. Nem ment. Aztán ezzel a megoldással 1 perc alatt jó lett.
miert kell befogni a legtelenitot .Nem vagom.Azt meg kell huzni zarasra.Ergo zart allapotban minek kell befogni.

A titok ,hogy tekerd el a kormany,hogy legyen a legmagasabb ponton.
ha tudod meg is emelhted picit.Apro pumpalasok.
Vagy a masik megoldas ,hogy begurulsz egy szervizbe es atszivjak az uj olajat a legteleniton keresztul.
Lenyomod a fékkart. Mikor visszaengeded be kell fogni a légtelenítőt hogy ne szivja vissza a levegőt.
Én így csináltam:
Légtelenítő befog, pedál lenyom, tartod a pedált lenyomva,elengeded a légtelenítőt kb 2 másodpercre, aztán ujra befogod, és akkor engeded fel a pedált. Kb 1 perc mulva fel kell keményedjen. Jah és figyeld a tartályt, mert hamar elmegy belőle az olaj, folyamatosan töltögetni kell bele. Ha nem sikerült, holnap csinálok vidit róla.
Csá valaki mesélje nekem el hogyan lehet gyorsan lelégtelenitteni egy moci fékét,most a derbimmel szivok
Multkor egy rieju féket 4-óra alatt sikerült
Ha ezt a derbit is enyit kell pumpálnom megbolondulok.Enyi idö alatt 4-autót meglehet csinálni áááááááááááááá
Sziasztok emberek!
Polini gyújtás eladó... Jobb gyorsulás, nagyobb végsebesség. Utcai használatra alkalmas (van rajta világításszál).
Akit érdekel: e-mail: christian2@citromail.hu
Malaguti MGX 80ccm, 6sebességes, 19es dellortó
és egy alkatrésznek
együtt 70ezer ft
nincsen már meg
ha jól emléxem olyan 40körül
Valakinek kellet hatso fek

http://cgi.ebay.co.uk/derbi-se...
gyujtás meg van még ?
Elárulnád menyiért adtad el a blokkot amin fent volt ez a gyújtás?
úgynézem nem sikerült a link, itt van
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Helo nekem is van egy eladó Derbim, itt a hirdetés:
http://www.kepesmotor.hu/derbi..." target="_blank">eladó Derbim
Üdv : Ati
Az én hirdetésemet megtalálod az adatlapomon.
öcsém neked szerencséd van most akartam meg hirdetni a derbimet 150 be vegyél fel msn-re és meg beszéljük :) msn: adampoc@freemail.hu