Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek!
Ez a karbi ugyanaz mint a dellorto?
http://kepesmotor.hu/motor_kar...
mert nekem a gyári 14-es dellortom van és gondolkozok hogy megvegyem-e. Jah és valakinek van róla tapasztalata hogy tényleg jobban gyorsul egy 17,5-essel meg jobban megy?
félreértetted szerintem! nem kötöszködni szerettem volna hanem komolyan érdekel, hogy miben tudnál segíteni, mert szükség lehet rá!
te tudod csak segíteni akartam vedd semmisnek amit írtam bocs
Heló
Speciális kulcs kell, mint a kis manuál szerviz leírásban is lehet látni (kép van róla).
Én mondjuk úgy csináltattam hozzá, ami megfogja a körmöket.
köszi, de telefonon hogy tudsz segíteni?
Sziasztok!

Hogy kell a kuplungnál kivenni a középső részt, ami a kuplungkosárban van? Mert ugye az a kuplungkosártól függetlenül forog és így meg nem tudom kicsavarni azt az anyát amit kell. Próbáljam úgy, hogy berakom sebességbe, lefogom az első lánckeréktengelyt valamivel, és úgy csavarom ki?

Köszi előre is.
Eladó lett motorom ha valakit érdekel itt egy link:
http://kepesmotor.hu/derbi-sup...
Amúgy komolyra fordítva a szót: először rakd rá a tetejét, majd úgy a lyukakba bele a rugót és utána csavard bele a csavarokat.
na ha ezt ugy akarod összerakni ahogy a képen van az érdekes lessz írj ha sikerül ez érdekel ?!
nem sok a javítás hívj segítek max 3 ezer 06709492932
ha megvan a fejidom érdekelne írd meg az árát dalanyijoci@citromail.hu
előre esély sincs rá, hátra viszont esetleg jó ha az előző tárcsád is 220-as volt! ha 180-as volt az előző akkor távtartók kellenek, ha 240-es akkor meg bukta!
hát az hogy fogás közbe üt vagyis el van deformálódva am 2004es sendára kell arra jó lesz ?
2ért oda adom, mi az a lubi?
Ha megcsörgetsz tudok egy szerelőt...20/579-65-29....viszont a karbidat akciósan lestoppolnám.
Köszi szépen!
menyibe adod ? de nem lubi?
ja értem
2,5e ez alatt nem szándékozom eladni.
Előre szólok, hogy csak jövő hónapban esedékes...2000?
Nem tudom.
Csak kereket kaptam,van egy 19-es ráfom is hozzá,gumival.
nekem a hátsó 240
milyen évjáratú gépről van?
Ha jól emlékszem 220.
Írj egy árat mennyit gondoltál érte megeggyezünk,helyileg Vas megyében található.
10 helyet 180 akart lenni