Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
A 2004-es Derbi Senda Supermoto-ról valami tapasztalat?
Sziasztok
Eladó gyári50es henger, dugó, hengerfej (derbi2001es, EBS050).
Új dugó, gyűrű kell bele.
Itt írjatok árat, stb...ha valakit érdekel:
pisti-niki@freemail.hu
Ami hiányzik róla:
- bal hátsó idom (azaz megvan, csak sz***á törve)
- jobb első idomból egy apró darab le van törve
- a kuplungkar tartója (nem tudom pontosan a nevét) meg van törve, így csúszkál össze-vissza
- az elektorinkája hiányos (gyújtás van, de nincs bekötve a gyújtáskapcsoló így a leállás most jelen pillanatban fullasztással lehet kivitelezni), a gyújtáskapcsoló bekötése nem kerül 2.000 Ft-ba sem amúgy.
Mentem vele aztán egyszer csak puff és leállt a motor. Ezután még sikerült beindítanom párszor, de csak ha dombon lefele toltam be. Autó/autovillamossági szerelőnél volt, mivel cross-ra lett átalakatíva a gép és nagy részét az elektronikának magam kötöttem ki és volt olyan dolog, amit én nem tudtam megcsinálni (gyújtáskapcsoló bekötése). Mondta, hogy nem érdemes foglalkoznom ezzel a motorral, mert törött a gyűrű valószínüleg (aztis hozzátette, hogy lehet, hogy fel kell fúratni is) és a kuplung is csúszik, szóval azzal is van egy-két baj. Ha viszont nem lesz vevő a egyben a motorra elfogadható áron, akkor adok el belőle alkatrészeket.
alkatrészbe többet kapsz érte, engem is érdekelne egy pár dolog róla ha adsz el róla dolgokat
üdv derbi senda kipufogórendszer(komplett)
ELADÓ- gyönyörű hanggal

msn: v.adam1992@citromail.hu
Engem lehet hogy érdekel , mi hiányzik róla pontosan ?
Sziasztok!Szerintetek a derbi drd fajtája dupla tárcsás stb...
ilyet szeretnék venni szerintetek jó választás....
Csak a gyűrű törött?És kiköpte vagy nem? a dugó , henger nem kapott?és más baja nincs is?
Sziasztok!

60.000 Ft-ért egy hiányos, motorhibás (törött gyűrű), 1998-as Derbi Senda 50R eladó! Az ár alkuképes!
Valaki?
Lehet azért nem volt jó mert az a HEBO rendszer ami neked volt az versenyhengerekre való és ugye a DR henger 13Le körül van, mert hát van huszon akárhány lóerős henger is. Nem mindig a drága a jó. Én is a tesztből tudom ezt az "össze kell pároztatni az alkatrészeket". Biztos van valami alapja. Üdv: TOMI
http://www.egumotors.hu/tuning...
Lehet nem lesz jó mert amit kinéztél az versenyhengerhez való. Tehát hiába raksz egy nagyon jó kiput az 50-es hengeredre az nem hozzá való.
Ha sportkipufogót raksz rá akkor felül lesz jobb alul lehet szarabb lesz. Ezt úgy kell elképzelni hogy 6-7e-től el kezd húzni. Az enyémet most raktam össze, de még csak arra volt időm hogy beindítsam, de azt észre vettem hogy alsó tartományba elég fos, 6 ezertől meg mintha hirtelen egy másik motor lenne a kezembe. A kipufogónak jónak kell lennie, de sztem írj az oldalnak egy e-mail-t (ahonnan rendelsz) hogy jó-e meg hogy leadja-e a kívánt teljesítményt, mert sok múlik az alkatrészek összepároztatásán. Remélem tudtam segíteni. Üdv: TOMI
sziasztok
Teljesen kiherélt kipufogó (tompító nélkül) gyári, DR 70es henger, Stage6 R/T PWK 24mm Racing karbi.
Így mennyi lenne a fogyasztás?
Sziasztok, nyilván a 80-as hengerhez az 50-es kipuff nemjó, na de a nagyobb köbcentis gépeké se? Gondolok itt mondjuk egy, egyébként 125-ös höz való cuccra.
Szia Rider erről a kipufról annyit hallotam, hogy jó 50es hengerhez maximum 11 RPM forog ki és maximum gyenge 70cc hengerhez 16 lóerőig!
Helló!

Nekem volt egy ilyen rendszerem, de nekem nem vált be ...
70ccm-s Top vashengerem és 19es dellorto karbim + megpiszkált gyári légszűröm volt mellé.
Az 5. 6. sebességi fokozatot nem forgatta ki a motor 100helyett csak 80at tudott és a fogyasztás is nőtt.
Csak baromi magas fordulatszámon volt ereje, de a nyomatékot magas fordulaton is felejtsd el ...

Szóval én nem ajánlom, de lehet hogy csak ezzel az összeállítással volt szar ...
Sziasztok Derbisek Lenne egy kérdésem erről a kipufról lenne szó
http://www.hebo.hu/webshop/pro...
Derbi Senda R-hez írja nekem meg APRILIA SX 50 (derbi D50B0 blokkú) motorom van
Jó e ez?
újabb kérdés: ha a váltokarnál, a csapágy környékén olajfolyást tapasztalok, mi a teendő?
Mindenkélppen, kedden utalja a pénzemet a gonosz kapitalista főnököm , meg ma rápróbálok még egyszer, és ha nem megy, megbeszéljük a részleteket.
4ezer fék karral nélküle 3
írj mennyit ér és akkor úgy beszéljük meg? 3-4000?
attila fékkar nélkül 3ba adja fékkarral 4ért én már vettem töle mind a 2derbimre az alsó fékmunkahengert pedig 2.5ért