Derbi Senda 2006-os Ducati feliratú lendkerék lehúzáshoz milyen méretű lehúzó kell? Még ha valaki tudja, hogy a főtengely szimering jó-e a fekete színű normál anyagú, és egyforma a két oldal?
miért veszel membránt?
a régi ha 6 ablakos akkor szerintem vegyél vele lapokat! az sokat számít ha új benne és még az is sokat segít hogy milyen vastagat veszel bele! a vékonyabbal jobban gyorsul a vastagabbal pedig a végsebességben jobb úgytudom!
Helló!
Keress egy műanyag heggesztőt (ugyanúgy megheggeszti mint mások a fémet). Vagy beszélj Kukoda Attilával, hívd fel mert e-mail-re nem válaszol!
Üdv: TOMI
Szia,
nekm volt idomtörésem, én összeillesztettem, megfogattam pillanatrafasztval, majd a hátulját bekentem műgyantával, és két rétegben üvegstzál csíkokat ragasztottam rá, egymáshoz képest derékszögben elforgatva.
Más: olvasgattam fogyasztásról, ilyen 3,5-4-et írtok, na, ma tankoltam, 100 km 5,6 liter, és melóba járok vele, ami 15 kilométer, azaz összesen 30 kilcsi.
A súbertűm a legfelső állásban van - mondjuk kellene egy új belőle, mert a rovátkák kopottak nagyon - karbit még nem szedtem szét, az alapjáratom viszonylag magas.
Mit nézzek át?
sziasztok.Légyszives segitségez kérek! van egy derbi senda x-race motorom 2005 ös és elestem vele és jobb oldalon eltörtek az idomok ha valakinek volt már ilyen idom törése és hogyan javitota meg azt leirná nagyon megköszöném és ha esetleg valakinek van eladó jobb oldali idom azt nagyon megköszöném föleg ha narancssárga.
További jó motorozást:D
Keresek egy Derbi GP1 250-et megvételre: csak rendszámos, törésmentes moci érdekel, kevés km-rel, hibátlan állapotban!
Tudtok ilyet? (arsenalpetya@gmail.com v. 70/3176-711)
Ja, múltkor már kérdeztem a nem kipörgéses-túl sok benzint kapós témában, hogy hogyan lehet beállítani a Dellortó PHBG karburátort? (Bocs ha nem jól írtam...) Csak a síbertűn lehet variálni? Csak mert a legfelső vájatban van a gyűrű, józan paraszti eszem szerint így kapja a legkevesebb anyagot. Csak a síberen lehet?
Hol van, és mennyiért? Féknyergem nincs...
Csabi
A tárcsa vastagsága 3,1 mm.
Mert elég régi.
Egyébként 6 ablakos.
Hol tudok nézni lapokat hozzá, meg a gumi szívócsonkot?
Eléggé el van érve, 21 karbira kellene.
Köszi
a régi ha 6 ablakos akkor szerintem vegyél vele lapokat! az sokat számít ha új benne és még az is sokat segít hogy milyen vastagat veszel bele! a vékonyabbal jobban gyorsul a vastagabbal pedig a végsebességben jobb úgytudom!
Milyen lehet a hebo membrán szett, job mint a régi gondolom?
Rendelte már meg valaki?
Keress egy műanyag heggesztőt (ugyanúgy megheggeszti mint mások a fémet). Vagy beszélj Kukoda Attilával, hívd fel mert e-mail-re nem válaszol!
Üdv: TOMI
Váltóproblémám megoldásához keresek Drebihez értő emberkét - szerelőt - lehetőleg Budapesten, normális áron.
Van ilyen?
Csabi
nekm volt idomtörésem, én összeillesztettem, megfogattam pillanatrafasztval, majd a hátulját bekentem műgyantával, és két rétegben üvegstzál csíkokat ragasztottam rá, egymáshoz képest derékszögben elforgatva.
Más: olvasgattam fogyasztásról, ilyen 3,5-4-et írtok, na, ma tankoltam, 100 km 5,6 liter, és melóba járok vele, ami 15 kilométer, azaz összesen 30 kilcsi.
A súbertűm a legfelső állásban van - mondjuk kellene egy új belőle, mert a rovátkák kopottak nagyon - karbit még nem szedtem szét, az alapjáratom viszonylag magas.
Mit nézzek át?
További jó motorozást:D
Sok különbség van DR 70es henger szett és a Topp 70es henger szett között?
Keresek egy Derbi GP1 250-et megvételre: csak rendszámos, törésmentes moci érdekel, kevés km-rel, hibátlan állapotban!
Tudtok ilyet? (arsenalpetya@gmail.com v. 70/3176-711)
Milyen kipufogót ajánlanátok egy Airsal 70-es hengerhez?
Holnap sok minden kiderül.