Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monster Energy Drink Eladó !
1karton- 24db(nem a 12db-os) = 15.000Ft
1doboz = 650 Ft
zöld színű (tutti-frutti ízű)
Érd:
e-mail: kovacspatrik@vipmail.hu
Sziaszok
Szerintetek a gyári 21es Dell'orto karbi jó lessz egy 70es dr hengerhez?
De akkor miért ez az érték van a táblázaton?!
Mert elvileg fél liter fejenként.....!
Szia!

Te honnan szerezted annó a szimeringet a telóba?
Mióta cserélted? Még nem eresztett ki?
Hi,
bár régi (fordított telós) sendám van, ln is raktam már össze a telót a gyári olajmennyiséggel, és én is kb 1cm-ert tudtam lenyomni. De az így nem jó. Ki is próbáltam menet közben, majdnem kiütötte a fogamat a kormány. Én kiöntöttem a telóból egy csomó olajat, aztán érzésre "belőttem" a telót. Elég nyugdíjas (lágy) lett, de azóta is így használom. Nem akarok hülyeséget írni, de sztem ha a túl sok olaj miatt kőkemény a teló, ki fogja nyírni a szimmeringe(ke)t.
Már 2-t megvettek, úgyhogy csak 2 db van már.
hay

a 4db indexért mit kérnél?
Kormány már elkelt, bocsi.
Maga a sárvédővel (index már nincs rajta)?
hátsó lámpa is érdekelne, a kormány rendben van eddig
köszi hogy irtál! amjd lehet felhivom mert már van egy pár fügö kapcsolat itt a blokkal és nem akarom öket be csapni hogy kell kell közben ha lesz másik akkor meg hogy kösz nem kell mert van másik ha nem lesz akkor majd felhivom! köszi
Már össze raktam!
DE ítt írtákmár hogy a kettőbe kell 1 liter.
És mind a kettőbe van rugó, csak az eggyikbe külső, másikba belső.
Meg szerintem az nemnagy dolog, hogy én nem nagyon birom lenyomni csak 1 cm t, mert szerintem fékezéskor sokkal nagyobb terhelés éri?!
DE azért mondja meg minmdenki a véleményét!
helló nekem Kukoda Attilát ajánlották, beszéltem is vele olcsó és jó cuccokat árul szerintem hívd fel: 06304906559
üdv az sajnos nincs de a kipuf az nagyon jó állapotban van, ha érdekel írj és megdumáljuk msnen vagy valahogy;)
Véletlenül nincs kuplungkonzolod? És a kipufogó könyöki rész milyen állapotban van?
üdv pár eladó cucc korrekt áron
tradó,fesszab,bovdenek,gáz,kmora,első kerékagy jó tárcsával(csak pár fékezés kell neki-kopva nincs),komplett gyári kipufredszer szép hanggal korrekt áron eladók
aha értem majd még meg gondolom mert nekem ugy kellene hogy nem akarok rá költeni mert dugo gyürü az megint 15 fele van a lamella meg nem tom mennyi lenne és nekem ugy kellene hogy nem akarok rá költeni köszi am hogy irtál majd még meg gondolom!
Nekem van eladó blokkom, az más kérdés, hogy van egy két hibája (új dugó, gyűrű kell bele, lamellacsere). Olyan 27.000 Ft, karburátorral 29.990 Ft.
jah és bocsi azt nem irtam oda hogy derbi senda r 2002 évégi 6 sebeséges válto az adatlapomon van kép rolla
Sziasztok! lenne egy fontos kérdésem? nincs valakinek egy eladó komplett blokk? nagyon fontos lenne ha volna valakinek! köszi előre is majd ide írj vissza meg léci az árát is írd már le köszi széles utat
MSN címem az adatlaponon található.
Általában elérhető vagyok MSN-en.
jövőhéten leszek Pesten, onnan egy óra buszozás. lehet hogy a posta lenne a legjobb. MSN en elérhető vagy? ha igen akkor felveszlek aztán megbeszéljük.
Üdv: Ati
Megvan még mind a négy index és kifogástalanul működnek. Az alkatrészátvétel póstán oldható meg, viszont ha a Csepel-sziget közelében élsz, akkor személyes átvételről is lehet szó Ráckevén.