Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

És hol szerezted be a láncszettet?
Van MSN címed?

Zsolt
hátsó fék is megvan kompletten
hát nem tudom ha jó a meghajtó akkor küldesz róla egy képet és mondasz egy árat és akkor meglátom! Ha megtennéd töltenél fel ide egy képet róla? Nagyon megköszönném!
Mentem holnap felnézek.

üdv mindenkinek!Széles utat.
Köszi a gyors választ.Kicsit tartok tőle a menetvágás miatt.Érdeklődök még egy picit aztán ha kell jelentkezem.A hátsó féked is + van?
Csak a nyereg a csavarok és a betétek érdekelnek.

Üdv :jimbo
Első féknyereg és fékcső is van, a féknyeregnek van egy kis baja, hogy a két felfogatócsavarok menete közül az egyikből kiment a menet, de ez orvosolható, ha vágatsz vagy vágsz bele eggyel nagyobb menetet meg teszel bele nagyobb csavart. fékbetét nincs benne.
A fékcső meg a csavarjai megvannak, sőt rá van kötve a féknyeregre és főfékhengerre, így egyben légtelenítve van. Ha így is érdekel 4ér odaadom. Ha kell a főfékhenger is akkor meg hárommal több. Üdv Ati
lemegyek a pincébe megnézem mi milyen állapotban van, és mindjárt mondom.
Helo velem beszéltél ma du, de rosszul emlékeztem a hátsófogaskerék számaira mert 13:50 es áttétel van fenn a derbin és 80 at megy így (tuningmentes motorral)
nekem van 98" sendáról.
Mennyit adsz érte?
első félnyereg betétekkel + fékcső + csavarok mennyi lenne?
hello! Aki tud sendához kilóméteróra meghajtót ami lent a kerékagynál van, az legyen szíves írjon! Sürgős lenne! Köszönöm!
Helo nekem van egykét cuccom, komplett fékek 98 as sendához
Helló!
98"-as senda-hoz fékcuccok kellenek.Van valakinek eladó?,
Köszönöm a segítséget. Az enyém még tányéros a hátsó. Sikerült egy illetővel beszélni aki eladja a motort és írta hogy cserélte a lánckerék lánc párost, és neki 13/52 a gyári érték. Köszönöm mégegyszer.
Itt egy kis segítség...
De nem találtam 98-as DERBI SENDA 50 R típust, csak 2000-től
A gyári 53/13-as
Sziasztok!

Mi az 1998-as Derbi senda 50 R-nek az első hátsó lánckerék fogszáma?
12/53?
13/53?
13/52?
Vennék egy láncszettet de nem tudom melyik párosítással van gyárilag. Igaz nem terepen használom, azért én személy szewrint 13/52-et raknák fel. Kicsit gyorsabb de viszont gyengébb.
Kérlek segítsetek!
azaz
javascript:smile(document.frmmsg.body,'09
9;);document.frmmsg.body.focus()
mz blokk...
Helló!

Láttatok már derbit 250ccm -et?Igaz még nincs teljesen kész.
Sziasztok eladom a Derbi GPR-omat.
Itt megtekinthetitek: http://www.hasznaltmotor.motor...
Helló eladó a Derbi Senda X-Treme Supermotom.
Nagyon szép állaotban.
: http://www.motor.hu/motor_vpag...
Nekem lehet megvan megkell néznem 1500Ftért a tied +pósta
hát 1500ft-ra gondoltam
VALAKINEK VAN ELADÓ 11-es LÁNCKEREKE?