Vágom! Lehet hogy 15 egy kicsit sok lenne érte, hát az enyémhez is e körül volt!De ez tartalmaz, mindent! Lamellákat, fémlamellákat,rugókat (állítólag ezek erősítettek is )
bakelit bevonat van a lamellákon legutóbbi ismereteim alapján. Az előbb arra gondoltam, hogy a fémeket nem vettem, csak a többit. Amúgy meg asszem valami robogós boltból hozta apaum, mert ő jár mindenfelé Dunántúlon.
Köszi az infót, kicsit sokallottam a kuplungszettért 15 öt, így csak a bakelitlamellákat vettem ami kijött 3000 ből :)
már csak össze kell rakni aztán kész :P remélem jó lesz.
Nekem is csúszott, először a kuplung kitoló rudazatom volt szar, de a rugók is szarok voltak, a lamellák még elmentek azok még jók voltak, igy nem szarakodtam vettem egy zsír új szettet italmondon és most ha össze lesz pakolva remélem már jó lesz. A rugók hamar elfáradnak, haverom simson s50 es rugókat tett bele azt ugy tudom hogy nagyobb ak is egy kicsit(2-3 mm) az eredetitől, és hogy nagyobbak erősebbek is. egy próbát megér kb a 4 rugó 200ft!
Helo egy kis segítségre lenne szükségem. A kuplung csúszását mi okozhatja? a kopott lamellák? a gyenge kuplungrugók? vagy esetleg rossz olajat tettem bele? (castrol ActEvo, ami ugyan négyütemű olaj, de a kuplungot a 4t ben is ez keni).
üdv. : Ati
Sziasztok csak annyit szeretnék kérdezni hogy sendára való malossi mhr 80ccm-es aluminium hengert meglehet e fúrni? Meg hogy nem e tudna vki hozzá egy kicsivel nagyobb dugót mert most 50mm-es
helló van egy direkt derbis honlap egy srác csinálta és nem jut eszembe a címe. iszonyatos sok derbi alkatrész van kb 20 féle hengerszett meg minden ha tudja valaki légyszives irja le kösz. üdv.
felesleges ennyire belebonyolódni! 80 as hengerhez szerintem 24-26-os DELLORTO karbi kiválló!
ezzel e karbival +(szívócsonk, esetleg egy membrán, mert az tud merglepetést okozni) ilyen méretben tuti leadja a henger a max erőt ha veszel még rá egy direktszűrőt meg kiput! lehet még fokozni erősebb kuplung , verseny gyújtás...
én is megtenném ezeket csak hát a pénz! akadna rá de az buli a nők meg a haverok tudjátok milyen ez
Sok sikert az összerakáshoz