Majd fúratni szeretném, vagy veszekrá egy 80 as hengert. 21es karbit vagy az felettit mondjuk 24 et, de tipusbol, márkábol melyiket kellene? Stage6 R/T (RACING TEAM), Type PWK28, vagy24, +Powerjet, megérné?
üdv! van 1 derbu hunter robogóm, gond az vele h van rajta automata szivató, de nincs csatlakozó ahová lehetne kötni! hogyan lehetne beüzemelni és hová kéne kötni a 2 kábelét?
Sziasztok! Hol és mennyiért lehet venni derbi sendára 70-es hengerszettet a legolcsóbban? Ja és az is érdekelne hogy mekkora karbi kéne ahhoz hogy a legnagyobb teljesítménye legyen és mekkora szívócsonk? Válaszotokat előre is köszönöm!
Ok akkor jöhet küld anélkül ha majd fog kelleni adigra csak meg lesz. Most rakom ösze a mocit 1 héten belül kész lesz remélem jó lesz és nem kell csapágyakat stbstb cserélni de ha kell akkor majd fog kelleniaz a tömítés.
üdv..nehezzen de rendeztem dolgaim..menne a cucc csak bajba vagyok a tönitéssel amit megbeszéltünk(blokk)nos az sehogysem lessz...bontottam volt valahol de nem találom... irj hogy legyen...
helló eladó lett a derbim nagyon jó állapotban van teljesen jó gumik 90% osak majdnem új fékbetétek minden elektronika müködik csak a kilóméter óra nem mer nincs meg a meghajtója az első keréknél. kifordulaton is jól húz amugy pörgös motor 80a vége 6sebis 90ezer ft
ha 70-es akkor 19-21 körül ha 80-as akkor meg jöhetnek21 felett
Szerintem jó vételt csináltam! Mit gondoltok!?
Otthoni nehéz a motorgumikat cserélni a Senda R-nek? Vagy hasonló a Simsonéhoz.
Későre jár már
Lényeg: tud valaki Sm-hez kilométer meghajtót ?