Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd fúratni szeretném, vagy veszekrá egy 80 as hengert. 21es karbit vagy az felettit mondjuk 24 et, de tipusbol, márkábol melyiket kellene? Stage6 R/T (RACING TEAM), Type PWK28, vagy24, +Powerjet, megérné?
majd kiderül
hát ha 50-es henger akkor kisebb karbit tegyél rá!
ha 70-es akkor 19-21 körül ha 80-as akkor meg jöhetnek21 felett
Nézzétek meg: http://cgi.ebay.at/Derbi-April...

Szerintem jó vételt csináltam! Mit gondoltok!?
üdv! van 1 derbu hunter robogóm, gond az vele h van rajta automata szivató, de nincs csatlakozó ahová lehetne kötni! hogyan lehetne beüzemelni és hová kéne kötni a 2 kábelét?
Helló!Vennék 1 Derbi gpr Nude 50-est!Tudtok eladót?
Vagy, Stage6 R/T (RACING TEAM), Type PWK28, +Powerjet megérné ráköltenem ilyenre? Egyébként sokat dominál a powerjet?
Sziasztok. Ujjítom a sendámat, nameg egykis tuning. DELLORTO 21 karbival jó lenne, vagy tudtok jobbat?
nem rossz kép csak tiszta photoshop
gumi keménységétől függ, bár én nem csinálnám a saját felnimen, mert összebassza! fekete felnimen meg jól nézne ki
póstázok az egész országban 1980ft-ért 06304906559
Sziasztok!

Otthoni nehéz a motorgumikat cserélni a Senda R-nek? Vagy hasonló a Simsonéhoz.
Sziasztok! Hol és mennyiért lehet venni derbi sendára 70-es hengerszettet a legolcsóbban? Ja és az is érdekelne hogy mekkora karbi kéne ahhoz hogy a legnagyobb teljesítménye legyen és mekkora szívócsonk? Válaszotokat előre is köszönöm!
Helo. derbi rabasához miskolcon hol lehet kapni L gyűrűs mahle dugót?
nekemiss van egy babszim. mit lehet rajta tuningolni? 70es hengert meg ilyeneket lehet hozzá kapni?
Csak azt szeretném kérdezni konkrétan kukodaattilátol hogy eltudná e postázni azt a 2002-es barna derbi blokkot?
ok az nagyon jó lessz és kössz a szerelésből még sok van:D:d
hétfőn feldobom a sárvédőt,a tömités előkerűl vagy lessz másik akkor jelzek hisz törzyvásárlo vagy jo szerelést...
Ok akkor jöhet küld anélkül ha majd fog kelleni adigra csak meg lesz. Most rakom ösze a mocit 1 héten belül kész lesz remélem jó lesz és nem kell csapágyakat stbstb cserélni de ha kell akkor majd fog kelleniaz a tömítés.
üdv..nehezzen de rendeztem dolgaim..menne a cucc csak bajba vagyok a tönitéssel amit megbeszéltünk(blokk)nos az sehogysem lessz...bontottam volt valahol de nem találom... irj hogy legyen...
helló eladó lett a derbim nagyon jó állapotban van teljesen jó gumik 90% osak majdnem új fékbetétek minden elektronika müködik csak a kilóméter óra nem mer nincs meg a meghajtója az első keréknél. kifordulaton is jól húz amugy pörgös motor 80a vége 6sebis 90ezer ft
oké persze
upsz bocsesz a keresés helyett véletlen ide irtam be
Későre jár már
Lényeg: tud valaki Sm-hez kilométer meghajtót ?
kilóméter meghajtó
szia a cucc rajtra kész csak kis türelmedet kérem pár nap egyéb okokból..jelzek ha feladtam..üdv