Hali!
Nekem van egy gázbovdenem. A nyáron cseréltem a motoromon gázbovdent, még jó állapotban van, csak "biztos, ami biztos" alapon lett kicserélve. Vmi kicsi áron megszámitom.
Ha érdekel irj privátban: post@citromail.hu
Csoki
hi all, 2001-es senda eladó, fűzött első kerékkel, törött jobb hátsó idommal(elütöttek) hátsó tartó dobozzal, kevés kilométerrel eladó. Érdeklődni jaeger@net-tv.hu, vagy a 06704523984-en.
Olyat tapasztaltam a kis 50-es derbin, hogy 4-ben kipörgetem 50-60km/h-ra és 5-ben 6-ban nem megy feljebb a sebesség. Ez mi a rákfenétől lehet? A kupplungbowdent kicserélem a héten mert annál meg azt vettem észre hogy visszaengedés után még egy kicsit vissza kell tolnom hogy rendesen fogjon a kupplung. Ha nem a bovden majd akkor szétszedem és a rugókat megnézem. Lehet azok gyengék már. Az előző problémám lehetséges a bowden miatt?
Vagy egy óltári ba....got mondtam?
Segitsen valaki ! hogyan állitsam be a karburátort hogy optimális legyen a motor működése?Hányat tekerjek a csavarokon?Senda 50 r-em van. Köszönöm a segitséget előre is!
http://citybike.unas.hu/shop_a...
azt hiszem erről az oldalról rendeltem! DR néven írják, de a dobozától kezdve minden amit küldenek az top performance! adnak hozzá henger, hengerfej, dugó+hozzá tartozó elemek, tömítéseket és erősített kuplungrugót! azt hiszem ennyi, de lehet, hogy volt még valami hozzá!
vagy csabesz23 foglalkozik ilyenekkel, ő forgalmazza és kész tuning kiteket is állít össze!
remélem tudtam segíteni
Hali!
Van egy normális állapotú 3,0-18-as Barum gumim eladó, közútra, nagyon enyhe mintával, nagyon olcsón: 1000 Ft-ért eladó.
Postán v néhány helyre leszállítva is eladó.
Ha érdekel: post@citromail.hu
Köszönöm...
Hellotok
1 kérdéssel fordulnék hozzátok.Mostanába olyant csinál a motor,hogy mikor megnőne a fordulat Pl:visszateszek 1 sebességet befullad de gázadásra megint felpörög.Volt hogy teljesen le is állt és csak szivatóval indult el.Kitakarítottam az egész karbit,gyertyát cseréltem kitakarítottam a légszűrőt is bár teljesen tiszta volt...Ja és a kiegyenlítőtartályba habos a víz
Ha valakinek van vmi sejtése vagy valakit megtud kérdezni milehet kérem segítsen.Előre is köszi!
Nekem van egy gázbovdenem. A nyáron cseréltem a motoromon gázbovdent, még jó állapotban van, csak "biztos, ami biztos" alapon lett kicserélve. Vmi kicsi áron megszámitom.
Ha érdekel irj privátban: post@citromail.hu
Csoki