Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nekem van egy gázbovdenem. A nyáron cseréltem a motoromon gázbovdent, még jó állapotban van, csak "biztos, ami biztos" alapon lett kicserélve. Vmi kicsi áron megszámitom.
Ha érdekel irj privátban: post@citromail.hu
Csoki
hi all, 2001-es senda eladó, fűzött első kerékkel, törött jobb hátsó idommal(elütöttek) hátsó tartó dobozzal, kevés kilométerrel eladó. Érdeklődni jaeger@net-tv.hu, vagy a 06704523984-en.
Sziasztok!

Olyat tapasztaltam a kis 50-es derbin, hogy 4-ben kipörgetem 50-60km/h-ra és 5-ben 6-ban nem megy feljebb a sebesség. Ez mi a rákfenétől lehet? A kupplungbowdent kicserélem a héten mert annál meg azt vettem észre hogy visszaengedés után még egy kicsit vissza kell tolnom hogy rendesen fogjon a kupplung. Ha nem a bovden majd akkor szétszedem és a rugókat megnézem. Lehet azok gyengék már. Az előző problémám lehetséges a bowden miatt?
Vagy egy óltári ba....got mondtam?

Zsotty
üdv márkatársak,maradék rabasaalkatrészek eladók...
Azt hiszem hogy 2007-ben kezdték el az új blokkal szerelni a vasakat.
Azt szeretném kérdezni hogy van e külömbség a régebbi derbi blokk és az újabb között mert külsőre nem igazán.
Nem tudja valaki hogy honnan lehetne szerezni gázbovdent ?Mert az enyém elszakadt és sehol sem találok másikat
Ennyire azért nem egyszerű....
Segitsen valaki ! hogyan állitsam be a karburátort hogy optimális legyen a motor működése?Hányat tekerjek a csavarokon?Senda 50 r-em van. Köszönöm a segitséget előre is!
Nagyon szépen köszönöm!
http://citybike.unas.hu/shop_a...
azt hiszem erről az oldalról rendeltem! DR néven írják, de a dobozától kezdve minden amit küldenek az top performance! adnak hozzá henger, hengerfej, dugó+hozzá tartozó elemek, tömítéseket és erősített kuplungrugót! azt hiszem ennyi, de lehet, hogy volt még valami hozzá!
vagy csabesz23 foglalkozik ilyenekkel, ő forgalmazza és kész tuning kiteket is állít össze!
remélem tudtam segíteni
hali! érdekelne az első sárhányó. írj árat, meg rakhatnál fel róla képet
Sziasztok! Akinek 70-es vagy 80-as derbije van az legyen szíves írja le nekem hogy hol vette a hengert és mennyiért! Előre is köszönöm!
hali extreme supermoto szett teljesen jó állapotban kompletten 40000ft!csak telefonon !06304906559
a kipuról kaphatok egy képet, mert érdekelne! a sendaé
hay

Derbi GPR 5⁻hez milyen tuning alkatreszedi lennenek?
a telefonom 06304906559
hali!senda és gpr bontódik!
Hát sztem jól néz ki, eddig nem volt más vélemény :),de ha érdekel külön is eladó. :)
csak azért kérdezem mert ahez a motorhoz elég furcsa az a kipu!
Hali!
Van egy normális állapotú 3,0-18-as Barum gumim eladó, közútra, nagyon enyhe mintával, nagyon olcsón: 1000 Ft-ért eladó.
Postán v néhány helyre leszállítva is eladó.
Ha érdekel: post@citromail.hu
Köszönöm...
Hellotok
1 kérdéssel fordulnék hozzátok.Mostanába olyant csinál a motor,hogy mikor megnőne a fordulat Pl:visszateszek 1 sebességet befullad de gázadásra megint felpörög.Volt hogy teljesen le is állt és csak szivatóval indult el.Kitakarítottam az egész karbit,gyertyát cseréltem kitakarítottam a légszűrőt is bár teljesen tiszta volt...Ja és a kiegyenlítőtartályba habos a víz

Ha valakinek van vmi sejtése vagy valakit megtud kérdezni milehet kérem segítsen.Előre is köszi!
és gyári adat szerint 11 lovas, jól húz..
50ccmes 2ütemü, cagiva prima, 6sebeséges, a blokkban a csapágyak,tömítések újak..hasonló mint a derbi gpr...