Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

derbi gpr 50 R-re kellene, gyári minden rajta csak a katalizátor kivan szedve a kipuból
nekem a derbi gpr-en 80at ment kb leforogta a 10000et azthiszem hengerfejjel együtt, dugót is adnám hozzá de annak már végevan. teszek fel képet. mien motorra kellene?
a tiéden hogy üzemelt, mennyit ment? hengerfejet adsz vele? az enyémből kivettem a termosztátot, mert beszart az baj?
szerintem javítana mert ez nem folytott henger. igaz kellene hozzá egy új dugó. de olcsón adom. max 5-6000re gondoltam
csáó! javítana a gépemen a henger? mert lehet érdekelne. enyémen a gyári van, nem megy 60-nál jobban meg nem pörög.
Hát akk nem tom am nekünk is volt egy ilyen rabasánk ami recsegett a váltója de nem jöttük rá hogy mi lehet a gond!
A kuplung az jó mert beveszi az egyest
Hali! Lehetséges hogy a kulongaddal van a baj (Derbi Rabasa) nem emel ki eléggé és ezért feszülnek a tengelyek.De nem tuti csak sejtés !
Hali én tudom hogy honnan kell kiszedni a folytást a derbi gpr-ből!
A mienké nem ment 90 km/h-nál többet és utána a kipuffból kiszedtük a folytást és egyből 110 fölé emelkedett a végsebessége maximum a főfuvókán kell bőviteni. Ha nem lenne jó!
még mindig van egy eladó 50es derbi hengerem
Hello. Van egy rabasám és az a baj vele hogy nemjó az 1-es csak recseg de a fogaskerekek jók.Nem tudja valaki hogy mi lehet a baja?
hát akkor a sárvédő,meg a blokk közé tömités 6ezer+posta,hengerfejtömitéssem az nincs,ha tudok anyagot szerezni akkor adok hozzá a csomagba és abból megcsinálod..majd jelezz
Eladóvá vált szeretett, szépen rendbentartott kis derbim.írj ímélt vagy keress telefonon !
http://kepesmotor.hu/derbi-end...
Köszi meg próbálom akkor azt a kligelitet hátha jó lesz és akkor a tömítéssel együtt menyi zseton lesz a sárvédő?
neked elrakom mert tudom h bizhatok benned...épp érdeklődtek a sárvédőre... a tömités nem egyszerű aklingelit az idővel kiég...én ugy csináltattam de a cimet sajna már nem tudom..
55 fogas derbi rabasa hátsó lánckerék eladó
nem sok van benne alig használt
még kell csak a zsé ért még dolgozok hogy legyen hozzá

nem tudod mivel tudnám meg csinálni a henger fej tömítést és hogy mennyit kóstál madj a tömítéssel együtt?
hengerfejtömitést nem tudok...a blokktömitést kérted meg a sárvéddőt...nyugottan szolj rám ha neked is aktuális még megvan a termék...
Üdv!

Sürgősen, áron alul eladó egy Derbi senda 70 ccm-es enduro.
2006-os, újszerű, 6300 km-el, gyári 70es blokkal(a blokkban kb 1500km), sportkipuval, utcagumival,stb... a régi dolgait mindet adjuk hozzá(50es blokk, kipu, valamint minden egyéb ami ki lett cserélve)
e-mail:peter.gazso@gmail.com
tel:0630451017
7
ára:300.000Ft
Hello 1-2 hét mulva küldheted a cuccot és henger fej tömítést nem tudsz csináltatni valami jót?

az kellene már meg akkor a sárvédő
kössz hogy elteted
Üdv emberek Derbi rabasára henger fej tömítést nem tud valaki csináltatni vagy eladót ami új avgy után gyártott vagy hogy honan tudnák szerezni?

Nagyon meg köszönném mert nem sokára késza motorom és már csak az kellene
Hali!
Van egy köbö 2 alkalommal használt csillogó fekete színű, zárt, XL (61-62)-es bukósisakom, sérülésmentes állapotban, karcmentes plexivel, sisakzsákban és dobozában eladó. 10500 Ft-ért.

És egy tárcsazáram, nagyon jól néz ki, tokban, 2 kulccsal+kék ledes világítós kulccsal. 2000 Ft.
Akit érdekel írjon v hívjon: 06 70 397 63 86.
Köszönöm szépen.
Azove
Helo NAGY segítségre lenne szükségem. Derbi senda 50 '98 as elsó teleszkóp (showa) szerelés közbe vagyok.

Azt szeretném kérdezni hogy melyik szárba mennyi olajat kell tenni,

és milyet (mert gondolom a rugós szárba nem kell annyi mint a csillapításos szárba), és hogy szimeringet hol tudok venni Dunántúlon vagy Budapesten
Válaszotokat előre is köszi: Attila
Senkit nem érdekel 200.000ért?2004-es