nekem a derbi gpr-en 80at ment kb leforogta a 10000et azthiszem hengerfejjel együtt, dugót is adnám hozzá de annak már végevan. teszek fel képet. mien motorra kellene?
Hali én tudom hogy honnan kell kiszedni a folytást a derbi gpr-ből!
A mienké nem ment 90 km/h-nál többet és utána a kipuffból kiszedtük a folytást és egyből 110 fölé emelkedett a végsebessége maximum a főfuvókán kell bőviteni. Ha nem lenne jó!
hát akkor a sárvédő,meg a blokk közé tömités 6ezer+posta,hengerfejtömitéssem az nincs,ha tudok anyagot szerezni akkor adok hozzá a csomagba és abból megcsinálod..majd jelezz
neked elrakom mert tudom h bizhatok benned...épp érdeklődtek a sárvédőre... a tömités nem egyszerű aklingelit az idővel kiég...én ugy csináltattam de a cimet sajna már nem tudom..
Sürgősen, áron alul eladó egy Derbi senda 70 ccm-es enduro.
2006-os, újszerű, 6300 km-el, gyári 70es blokkal(a blokkban kb 1500km), sportkipuval, utcagumival,stb... a régi dolgait mindet adjuk hozzá(50es blokk, kipu, valamint minden egyéb ami ki lett cserélve)
e-mail:peter.gazso@gmail.com
tel:0630451017
7
ára:300.000Ft
Hali!
Van egy köbö 2 alkalommal használt csillogó fekete színű, zárt, XL (61-62)-es bukósisakom, sérülésmentes állapotban, karcmentes plexivel, sisakzsákban és dobozában eladó. 10500 Ft-ért.
És egy tárcsazáram, nagyon jól néz ki, tokban, 2 kulccsal+kék ledes világítós kulccsal. 2000 Ft.
Akit érdekel írjon v hívjon: 06 70 397 63 86.
Köszönöm szépen.
Azove
Helo NAGY segítségre lenne szükségem. Derbi senda 50 '98 as elsó teleszkóp (showa) szerelés közbe vagyok.
Azt szeretném kérdezni hogy melyik szárba mennyi olajat kell tenni,
és milyet (mert gondolom a rugós szárba nem kell annyi mint a csillapításos szárba), és hogy szimeringet hol tudok venni Dunántúlon vagy Budapesten
Válaszotokat előre is köszi: Attila
A mienké nem ment 90 km/h-nál többet és utána a kipuffból kiszedtük a folytást és egyből 110 fölé emelkedett a végsebessége maximum a főfuvókán kell bőviteni. Ha nem lenne jó!
http://kepesmotor.hu/derbi-end...
nem sok van benne alig használt
nem tudod mivel tudnám meg csinálni a henger fej tömítést és hogy mennyit kóstál madj a tömítéssel együtt?
Sürgősen, áron alul eladó egy Derbi senda 70 ccm-es enduro.
2006-os, újszerű, 6300 km-el, gyári 70es blokkal(a blokkban kb 1500km), sportkipuval, utcagumival,stb... a régi dolgait mindet adjuk hozzá(50es blokk, kipu, valamint minden egyéb ami ki lett cserélve)
e-mail:peter.gazso@gmail.com
tel:0630451017
7
ára:300.000Ft
az kellene már meg akkor a sárvédő
kössz hogy elteted
Nagyon meg köszönném mert nem sokára késza motorom és már csak az kellene
Van egy köbö 2 alkalommal használt csillogó fekete színű, zárt, XL (61-62)-es bukósisakom, sérülésmentes állapotban, karcmentes plexivel, sisakzsákban és dobozában eladó. 10500 Ft-ért.
És egy tárcsazáram, nagyon jól néz ki, tokban, 2 kulccsal+kék ledes világítós kulccsal. 2000 Ft.
Akit érdekel írjon v hívjon: 06 70 397 63 86.
Köszönöm szépen.
Azove
Azt szeretném kérdezni hogy melyik szárba mennyi olajat kell tenni,
és milyet (mert gondolom a rugós szárba nem kell annyi mint a csillapításos szárba), és hogy szimeringet hol tudok venni Dunántúlon vagy Budapesten
Válaszotokat előre is köszi: Attila