Derbi FDS(rabasa) blok bontva eladó! Márt a henger és a gyújtó tekercs nincs meg.Ezeken kivül minden.Nagyon olcson eladó egybe vagy akkár külőn-külőn is minden!
Ha kell valami dobj 1 mailt a hord93@freemail.hu -ra
valakinek kell rabasa hátsó lánckerék 55 fogas 1000km van benne semmit nem kopott anyi hogy a festés ment le róla ahol a fogak vannak akit érdekel írjon boldba nem lehet ilyet kapni úgy gyártattam
Mikrokapcsolót akarok a lábfékhez szerkeszteni. Valami ötlet, hogy hova és miet tegyek. a motrom még a régifajta 98-as Senda. (egyebes a fékpedál). Valaki még nem csinált ilyet?
Kőszőnőm Buldog de nem a benzinnél lesz a probléma.
Én inkánb főtengely szimeríngre gondolok mert az olaj is csőpőgőtt belőle(de ez lehet h az olaj leeresztő csavarnak a tömítése ,mert az elvolt szakadva ,de kapott egy újat).
nekem rabasa van tehát majdnem ugyan az sőt pontosítok ugyan az
a koszos benzinre nagyon érzékeny és ha egy kis kosz is kerül bele akkor ezt csinálja vagy elállítottad a membránt vagy mi az ott a hengernél az a cucc ami elvbe a szabájozatlan póver...
Hello!
Szeretnélek megkérni titeket h segitsetek mert márt nem tudom mi lehet a probléma.Az lenne a gond h a motorom nagyon nehezen indul, ez azt takarja h rugásra egyáltalán nem csak tolásra és akkor is sokat kell tologatni és amikor beindulna akk kihagyogat a gyujtás....rángat egy darabig és utána jó lesz...megy szépen...akkor márt erő is van benne alapjáraton se hagy ki a gyujtás se magasabb fordulaton...de és ha ez után megállok akkor kőnyebben indul...egyet lőkők rajta és márt megy is, de ha 3-4 percig nem inditom újra akk megint előlről kezdi.
Amugy ez egy Derbi FDS 80.
Szerintetek mi a gond?
Ha kell valami dobj 1 mailt a hord93@freemail.hu -ra