Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Derbi FDS(rabasa) blok bontva eladó! Márt a henger és a gyújtó tekercs nincs meg.Ezeken kivül minden.Nagyon olcson eladó egybe vagy akkár külőn-külőn is minden!
Ha kell valami dobj 1 mailt a hord93@freemail.hu -ra
nemtudoom. menyit kérsz érte?
Na srácok jó lett a motorom...gyujtó tekercs volt a probléma...
valakinek kell rabasa hátsó lánckerék 55 fogas 1000km van benne semmit nem kopott anyi hogy a festés ment le róla ahol a fogak vannak akit érdekel írjon boldba nem lehet ilyet kapni úgy gyártattam
+ ha tudsz képet is légyszi!
Hali
Engem is érdekelne,mennyit kérsz érte?
Sziasztok.

Mikrokapcsolót akarok a lábfékhez szerkeszteni. Valami ötlet, hogy hova és miet tegyek. a motrom még a régifajta 98-as Senda. (egyebes a fékpedál). Valaki még nem csinált ilyet?
kősz de márt szereztem is....
nekem is van gyújtás alaplapom, ha kell
helló nekem van ventillátorom mennyi pénzre gondoltál?
motorplatt van az enyémen lendkerékkel egy 10-es +posta...
üdv valaki nem tudja milyen lakkot kell rakni fém festékre
Hát nekem azért engedte az olajat mert túl sok volt és mióta pont elegendő van benne azóta semmi pedig nekem is adta ki magából

a csavar meg öntömítéses nekem akkor ezek szerint neked nem. amúgy neked hanyas évjárat?
A gyújtás alaplapot menyiért adod?
Eladó!Aki megveszi jol jár vele!

http://www.kepesmotor.hu/derbi...
hali ha tud valaki hűtőre ventillátort szóljon olcsó pénzért ha lehet
üdv Rabasás barátok...ezen gép alkatrészei eladók....
Kőszőnőm Buldog de nem a benzinnél lesz a probléma.
Én inkánb főtengely szimeríngre gondolok mert az olaj is csőpőgőtt belőle(de ez lehet h az olaj leeresztő csavarnak a tömítése ,mert az elvolt szakadva ,de kapott egy újat).
nekem rabasa van tehát majdnem ugyan az sőt pontosítok ugyan az

a koszos benzinre nagyon érzékeny és ha egy kis kosz is kerül bele akkor ezt csinálja vagy elállítottad a membránt vagy mi az ott a hengernél az a cucc ami elvbe a szabájozatlan póver...
Hello!
Szeretnélek megkérni titeket h segitsetek mert márt nem tudom mi lehet a probléma.Az lenne a gond h a motorom nagyon nehezen indul, ez azt takarja h rugásra egyáltalán nem csak tolásra és akkor is sokat kell tologatni és amikor beindulna akk kihagyogat a gyujtás....rángat egy darabig és utána jó lesz...megy szépen...akkor márt erő is van benne alapjáraton se hagy ki a gyujtás se magasabb fordulaton...de és ha ez után megállok akkor kőnyebben indul...egyet lőkők rajta és márt megy is, de ha 3-4 percig nem inditom újra akk megint előlről kezdi.
Amugy ez egy Derbi FDS 80.
Szerintetek mi a gond?
hay mindenkinek
Eladó egy DERBI GPR 50 Gyári kipuff rendszer Fojtásoktól mentes univerzális rezó véggel és gyári bobbal !
Hirdetés
Hello mindenkinek.
Eladó tesóm Sendaja ha valakit érdekel írjon a h.david44@citromail.hu email címre.
Üdv emberek lenne egy kérdésem nem tudna valaki valami festék és alapozó márkát adni amivel a motorom vázát le fessem és elég jó minőségbe csillogjon?
magyar ember minden megold