hello! szerintem rámenne sőt jobban is nézne ki tőle a moccod , sőt ha ezt felteszed nem az uton mész vele hanem repül tőle a motorod ! üdv! ha érdekel vegyél fel msnre és megebszélhetjük a dolgot ! -- spyke3500@gmail.com
bocs azt elfelejtettem msnem--spyke3500@gmail.com
amugy én egy régi szar derbire vettem átalakítani de közbe el is adtam meg át is kellett volna alakítani szóval mostmár nincs is mire feltennem...
hello
ez a motorod ami a képen van? mert ha igen akkor rámegy ha érdekel a dolog vegyél fel msnre még küldök képeket ha kell h biztos légy benn h felmegy !
üdv
am nem tudod mivel kellene lefesteni a motor vázát szét szedtem meg minden oszt le kellene ápolni egy kicsit hogy ne menyen trapára nem tudod milyen fajta festékkel kellene?
zsír új Technigas RSG kipufogórendszer eladó (főleg Derbi GPR50-re)
nemrég vettem 41.000 ft-ért de sajna a motoromra nemlett jó...(nem GPR)
tényleg új motoron még nemvolt, minden tartozékával és gyári dobozával!
nagyon jó ár érte
akkor félreteszem neked mert törzsvásárló vagy...meg keritek blokktömitést is nem tudom mennyi a töltés,nem igen találkoztam akkumlátorossal...majd jelezz
nem tudom valami kattog benne és egy kis erősítés mert a blokk ba 16000km van és semmit nem kellett cserélni benne de most kattog a henger fej tömítésem is meg adta magát. Most gondoltam felújítom azért kellene a sárvédő az tutira kell csak most nincs zsém rá. A tömítés meg ha véletlenül elszakadna a másik és azért kellene. van egy pót blokkom és ha valami kiemelő vagy fogas kerék kell tudom cserélni az úgy nézki mindha most jött volna le a gyártó sor ról:D
Amúgy egy kérdés ez a derbi nem tudod mekkora feszültséget és áramot termel a generátor?
ha megkérdezhetem hova fogod felrögzíteni a kipuffot majd?
nem akarok okoskodni férre ne értsen senki,csak kiváncsi vok