Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hay

ha megkérdezhetem hova fogod felrögzíteni a kipuffot majd?
nem akarok okoskodni férre ne értsen senki,csak kiváncsi vok
Nagykanizsán , de postán is küldöm ha kell
Hol lenne a pufo?
99,9 % h felmegy
hello! szerintem rámenne sőt jobban is nézne ki tőle a moccod , sőt ha ezt felteszed nem az uton mész vele hanem repül tőle a motorod ! üdv! ha érdekel vegyél fel msnre és megebszélhetjük a dolgot ! -- spyke3500@gmail.com
Erre a mocira kellene?
bocs azt elfelejtettem msnem--spyke3500@gmail.com
amugy én egy régi szar derbire vettem átalakítani de közbe el is adtam meg át is kellett volna alakítani szóval mostmár nincs is mire feltennem...
hello
ez a motorod ami a képen van? mert ha igen akkor rámegy ha érdekel a dolog vegyél fel msnre még küldök képeket ha kell h biztos légy benn h felmegy !
üdv
Gyári szettel 95km/h nem sok egy picit?
Kár pedig lehet,h érdekelt volna
amúgy milyen mocira vetted?
hello
az új derbi GPR 50-re megy rá
huh nekem a 17,5 karbimba 90-es főfúvóka van alapjáratit sajna nem tom fejből
hay

ez az újfajta derbi GPR 50-re megy rá vagy a régi cagiva prima kasznisra?
ok kössz

am nem tudod mivel kellene lefesteni a motor vázát szét szedtem meg minden oszt le kellene ápolni egy kicsit hogy ne menyen trapára nem tudod milyen fajta festékkel kellene?
huhh nemtom! a kipufogó ívét nézd meg kb és hasonlítsd össze ezével ha kb egyezik akkor jó!
Derbi sendara jo?
bocs az árat elfelejtettem odaírni
23.000 ft-ér a tied! Nagyon jó ár gondold át sajna nagyon olcsón adom de kell a pénz
sziasztok
zsír új Technigas RSG kipufogórendszer eladó (főleg Derbi GPR50-re)
nemrég vettem 41.000 ft-ért de sajna a motoromra nemlett jó...(nem GPR)
tényleg új motoron még nemvolt, minden tartozékával és gyári dobozával!
nagyon jó ár érte
akkor félreteszem neked mert törzsvásárló vagy...meg keritek blokktömitést is nem tudom mennyi a töltés,nem igen találkoztam akkumlátorossal...majd jelezz
17,5-es dellorto karbiba milyen alapjárati és fő fúvókat ajánlotok?
nem tudom valami kattog benne és egy kis erősítés mert a blokk ba 16000km van és semmit nem kellett cserélni benne de most kattog a henger fej tömítésem is meg adta magát. Most gondoltam felújítom azért kellene a sárvédő az tutira kell csak most nincs zsém rá. A tömítés meg ha véletlenül elszakadna a másik és azért kellene. van egy pót blokkom és ha valami kiemelő vagy fogas kerék kell tudom cserélni az úgy nézki mindha most jött volna le a gyártó sor ról:D

Amúgy egy kérdés ez a derbi nem tudod mekkora feszültséget és áramot termel a generátor?
Csinálok tömitést ha érdekel a sárvéddő!Miért kell széthuzni a blokott?
de érdekel nagyon is ccsak jövő hónapba tudom megvenni

am hogy meg miből csinálsz újat?
akkor a sárvédő nem is érdekel?Én a tőmítést ha elszakad ujjat szoktam csínálni!irj