Engedd meg, h melegen tanácsoljam, h azt a 300 ezer HUFot mind egy szálig szánd rá, sőt egy picivel többet is (300-350-370 ezer Ft). Ennyiért tudsz már kapni gyári állapotú, 10 ezernél kevesebbet futott, szépen karbantartott, nem agyonhajtott darabokat. A másik lehetőség h 200 alatt keresel vmi használtabb darabot, és szép sorjában te rendbe teszed. Annyiért is lehet kapni működőképes és megbízható darabokat, de mindig akad vmi bosszantó apróság.
Szép magas :-) 178 centimmel a 2 talpam sosem ért a földhöz. Nem vészes, meg lehet szokni, de legyél 170 fölött, és légy ügyes, mert magas...
Roppant megbízható, ezt általánosságban mondhatom. Nem romlik el, nem állítódik el, nem könnyen túlterhelhető, több száz kmt is lehet vele tartósan utazni.
Fogyasztás 3-3,5 liter körül van, attól függ h húzod neki.
Alkatrészellátás véleményem szerint botrányos, ismétlem szerény véleményem szerint. Az elmúlt években sikeresen kivonult a márka Magyarországról, mostanában építik újjá. Szal lehet csak VOLT botrányos az alkatrészellátás. Bár összebogarászható mivel helyettesíthető egy-egy alkatrész. De készülj fel, h ehhez a kategóriához (50 ccm, 2 ütem, 6 sebesség, vízhűtés) drága az alkatrész. Pölö gyári gázbovden 11 ezer HUF.
Elárulnám még, h megint személyes véleményem szerint borzasztó fapados, és elviselhetetlenül hangos. De ízlések és pofonok, ill vki mondta egyszer nagyon találóan: hát lányok vunk, h sírjunk?
remélem találok egy szép darabot.. csak még gyűjtenem kell egy keveset. olyan 2006 tól gondolkodtam.. supermotot. írhatnátok miket tud, mennyire magas, sebesség, megbízhatóság, fogyasztás.. alkatrész,
vagy nézegettem még aprilia mx, gilera smt, honda h nem tom milyet, de a keeway xray az nagyon gagyi.. mást nem is nagyon ismerek
Napot az Uraknak!
Új vagyok az oldalon, kérdéssel fordulok hozzátok, illetve remélem taggá érek egyszer
Derbit szeretnék venni, még nem tiszta milyet, de drd, vagy x treme, mindenképp piri 50 es supermotot.
Suliba járkálni, meg mászkálni erre arra a városban.( rem nem öregedtem még ki belőlle )
Véleményeket kérek milyet érdemes, mik a hibák, mik a jók, olyan kb 300 köryékén gondolkodok. (tetszik a digit műszerfalas, illetve minnél fiatalabb legyen. )
Mindenféle értelmes hozzászólás köszönök előre is.
És ha minden jól megy akkor max tavaszra, sokat leszek itt
Hali!
A miskolciak igen jók, a srác igen kedves és tehetséges.
derbi.hu, márkakereskedők, miskolcra kattintva kiírja a telefonszámot, hívd fel. Term vadi új alkatrészt árul, hisz Derbi márkakereskedés és szalon.
Hi! 420-as 134-szemeset vettem én is, azt a fajtát, amit a JT-gyárt, vagy nem tudom(vmi asahi vagy mi). Inkább DID-et vettem volna: Rozsdásodik mint az állat, hiába sprézem, meg szerintem nyúlott is már.
Miért akartok száguldozni egy 50ccm-es motorral?
Nyertek 10km/h? Venni kell egy nagyobbat és kész.
Az enyém megy semmi tuning nélkül 75-öt de az 50 is elég egy 50-es ndurón.
ez nem az én derbim, bár az enyémis mégg anno ilyen volt. made in osztráák. olcsóó. dehát ismerjük már azt a bizonyos levest következő motorom már az rs-volt. forza olasz, és ehte magyar oi. natixnál vették
Ha nem tévesztelek össze mással, akkor osztrák a motorod, igaz? Nem akarlak elkeseríteni, de az Unióban halálosan komolyan veszik a moped kategóriát, és hengerben fojtottak a motorok. Próbálj ki, amit csak tudsz: kipufogót vágd szét, és vedd ki a fojtást, új végdob, leömlőket mard nagyobbra, sötöbö. De probléma lehet az, h kicsik a felömlők, és a dugyattyú ki is takarja azt. Sajnos ez nem javítható, csak hengerszett cserével.
Nekem svájci volt a bringa, 58 volt az utazója 8000en, és 65 a vége. Sajnálom, h nem biztathatlak.
Roppant megbízható, ezt általánosságban mondhatom. Nem romlik el, nem állítódik el, nem könnyen túlterhelhető, több száz kmt is lehet vele tartósan utazni.
Fogyasztás 3-3,5 liter körül van, attól függ h húzod neki.
Alkatrészellátás véleményem szerint botrányos, ismétlem szerény véleményem szerint. Az elmúlt években sikeresen kivonult a márka Magyarországról, mostanában építik újjá. Szal lehet csak VOLT botrányos az alkatrészellátás. Bár összebogarászható mivel helyettesíthető egy-egy alkatrész. De készülj fel, h ehhez a kategóriához (50 ccm, 2 ütem, 6 sebesség, vízhűtés) drága az alkatrész. Pölö gyári gázbovden 11 ezer HUF.
Elárulnám még, h megint személyes véleményem szerint borzasztó fapados, és elviselhetetlenül hangos. De ízlések és pofonok, ill vki mondta egyszer nagyon találóan: hát lányok vunk, h sírjunk?
Fogyasztás 100kmen 3liter.
2006 -OS NEKEM IS.
MEGBIZHATO NAGYON CSERBE NEM HAGYOTT.
vagy nézegettem még aprilia mx, gilera smt, honda h nem tom milyet, de a keeway xray az nagyon gagyi.. mást nem is nagyon ismerek
Itt az enyém szuper,3éve hajtom és hibát nem tudok neked mondani mert nincs.
Új vagyok az oldalon, kérdéssel fordulok hozzátok, illetve remélem taggá érek egyszer
Derbit szeretnék venni, még nem tiszta milyet, de drd, vagy x treme, mindenképp piri 50 es supermotot.
Suliba járkálni, meg mászkálni erre arra a városban.( rem nem öregedtem még ki belőlle )
Véleményeket kérek milyet érdemes, mik a hibák, mik a jók, olyan kb 300 köryékén gondolkodok. (tetszik a digit műszerfalas, illetve minnél fiatalabb legyen. )
Mindenféle értelmes hozzászólás köszönök előre is.
És ha minden jól megy akkor max tavaszra, sokat leszek itt
Tommy
SZUPER VOLT NAGYON.
kinek van kedve jönni?
A miskolciak igen jók, a srác igen kedves és tehetséges.
derbi.hu, márkakereskedők, miskolcra kattintva kiírja a telefonszámot, hívd fel. Term vadi új alkatrészt árul, hisz Derbi márkakereskedés és szalon.
Borsfa a település neve ahonnan tudsz rendelni. Keresd meg a honlapon az elérhetőséget.
Nyertek 10km/h? Venni kell egy nagyobbat és kész.
Az enyém megy semmi tuning nélkül 75-öt de az 50 is elég egy 50-es ndurón.
Nekem svájci volt a bringa, 58 volt az utazója 8000en, és 65 a vége. Sajnálom, h nem biztathatlak.