Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehetséges igen, viszont az, hogy mennyivel lesz rosszabb a vége az attól függ, hogy mennyivel teszel nagyobb fogaskereket hátulra
sziasztok nekem egy derbi gpr 50-em van, aztmondta egy ismerősöm, ha hátra nagy fogaskereket rakok, akkor gázra kerékre áll a motor. szerintetek ez lehetséges? és ha igen akkor így mennyivel lesz rosszabb végsebességre?
Sziasztok!

A lábfék visszajelző nem működik. Csak az első féknél világít a fékjelző. Valakinek volt már ezzel problémája? Ha igen segítsen!
nem is tudom újan menyiért láttad?
mondj 1 árat!
heló, én csak ujjonan láttam. Mennyiért adnád?
HELLÓ
én tudok feszültség szabályzót neten menyiért láttál?
Hello mindenkinek.
Nincsen valakinek Derbi Sendaba (a régebbi típus 2000 évjáratu)
elsőlámpa égőfoglalat? Ha van valakinek azonnal megvenném mert sajna nem lehet kapni gyárit sehol sem . Tehát ha van valakinek írjon a : h.david44@citromail.hu email címre.
Oké! Ma reggel feladom a nevedre!
múlthéten összefutottam a környéken egy 80malossi hengeres senda-val 98-as évjárat!hát azt hittem, nehezebben fog menni, de elég szépen gond nélkül lenyomtam (hazai pályán volt a gyerek) hát kigyorsításkor nagyon alul maradt mindig de a kanyarokat ő ismerte jobban tehát ott nem mindig sikerült előnyt szerezni, de az a lényeg, hogy jobb voltam és megismertem őt is .
a hétvége is csak azzal telt el, hogy megint visszahódítsuk a várost 100%-ra már a robogósok kezdtek kicsit szemtelenek lenni
mi csapatunkba is akad 1-2, de azok legalább keréken közlekednek
2000FT
Hello srácok akkor döntsétek el melyikőtöknek kell és ki ad többet érte! Én reggel megnézem hogy mi van árnak a fórumon és annak a címére adom fel aki többet ad! De különben tényleg ő már a mólt héten kérte! Csak azt hiszem hogy elutazott! Na mindegy! Döntsétek el egymás között és akkor reggel viszem a postára!
kérlek szépem én már elözö héten érdeklödtem
úgy érzem, hogy én érdeklődtem elöbb érte... nekem is kell. adok érte 1700at;)
sziasztok. Még mindíg senkise tudja milyen fesz szabájzóval lehet helyettesíteni a derbi sendát, vagy tud valaki eladót elviselhető áron?
köszi
Köszi szépen!
Hello dtamás! Holnap feladom a címedre utánvétellel!
utalnám a pénzt.
msn címet tudnál adni?
akkor tudod postázni utánvételbe ? ide küld: 8992 Bagod Kossuth u 104
Hello! 1500 Ft-ot kérek a meghajtóért! 1998-as motorból való! Kilóméterórám nincs hozzá!
Köszönöm a választ első féket letudtam légteleníteni ezel a módszerrel de a hátsó az semmi olajat nem pumpál azt nem tudom lelégteleníteni sehogy se
eladó a motorom!

link: http://motor.hu/motor_vpage.js...

érdeklődni az ottani elérhetőségeken.
Légtelenítés
Tegyünk egy átlátszó műanyagcsövet a légtelenítőre. Húzzuk a fékkart, és lazítsuk közben a légtelenítő csavart. Ekkor a csőbe folyadék fog távozni. A légtelenítő csavart húzzuk vissza, mielőtt a fékkart sikerül teljesen behúzni. Engedjük el a fékkart. Addig ismételjük ezt a procedúrát, míg az összes levegő el nem távozik a rendszerből. Ezután töltsük fel a rendszert DOT 4-es fékfolyadékkal.
mennyit kérnél a meghajtóért? mikori motorban volt? kilóméter órád is lenne hozzá esetleg?
egy kérdéssel fordulok hozzátok! Milyen otthoni tuningokat lehet végezni a Sendán?