Tnap értem haza 1 hetes táborból, 5 órákat sem aludtunk, ma elmentem gurulni, de gyorsan hazajöttem, mert rájöttem h belealszom magam a bokorba, és mintha még fiatal lennék elpusztulni...
Üdv minden álmos és táborozó és elutazott és jól szórakozó és nagyokat élvező Derbisnek...
Sziasztok nem tudná vki megmondani hogy derbi senda r motoron merre és menyit kell állítani a gyújtásán ha van rajta gy 80 ccm-is malossi henger és nem akar egyesbe meg kettesbe igazán kipörögni
Attól függ mennyi pénzed van!Ha olcsóbbra van pénzed csak akkor Aprilia rx,Honda hm bár ez elég ritka!Ha vmi drágább is szóba jöhet Yamaha dt,Aprilia sx,Gilera smt stb... Remélem tudtam segíteni!
Szóltam már neki aztmondta kepesmotoron nemlehet motorhispaniával meghírdetni mert nincs a listán...Képek alapján jól néz ki!Nem 1 ismert márka de a blokk az ugyan az mint a yamaha dt,aprilia rx,stb...szóval alkatrész ellátással nincs gond.A vázról már hallotam panaszokat hogy eléggé"hajlékony"mint a riejunak kb...
De Derbiként hírdetik :/ a fenébe pedig jól néz ki de így valami vélemény róla? többet nem tudsz? mert szerintem így nem nagyon veszem meg egy kamugéptől:S
Hali
Kéne kis segítség valaki nem tudja megmondani h az alábbi linken található motor pontosan milyen derbi? Kép1 Kép2 Kép3 Kép3
Ha valaki tud róla valami infót akk írjon ide vagy mail.
Fontos lenne előre is Kössz
Üdv minden álmos és táborozó és elutazott és jól szórakozó és nagyokat élvező Derbisnek...