Heló. Nem szereltem az aksi környékin semmit se, meg amúgyis hozzáse nyúltam. De nem aksirol megy a világítás. Ezért gondoltam hogy a fesz szabájzó ment tönkre. De ha tud még valaki valami ötletet? Köszönöm.
ÉrDeklődnék hogy kinek lenne-e 50-es vagy olyan 70-es hengerszettje ( 70-esnél olyanra gondolok,amihez nem kell főtengelyt cserélni ) , akinek lenne az kérem szóljon,és a többit még megvitatjuk köszi Sziasztok !
sziasztok!
van egy gondom!
a sendám váltója teljesen szar lett miutám egyik haveromnál volt egy napig! a gyerek teljesen elszarta. nem tom visszarakni 1.-be és nem tudom fölrakni 5.be,6.ba. ezen kívül kettes fölött van egy üres!
teljesen elszarta a srác ! rohadt ideges voltam ! Lécci segítsetek hogy mi lehet a gond !
és a váltó szereléséhez szétkell húzni a blokkot?
minden infót szivesen várok!
előre is köszi mindenkinek!
Azove fórumtársnak teljesen igaza van, nem biztos hoy benzinálló és ha kilyukad akkor port fog szívni a mocid és a hengered is bánja. Plusz ha megnézel egy gyári gumit, annak a közepében van egy kisebb átmérőjű gumi, ami megegyezik a karbi és a szívócsonk belső átmérőjével. Így ha felrakod nem lesz átmérőkülömbség ami ronthatna a teljesítményen. Én is vízcsővel vettem a mocit, 2-3 nap múlva sikerült szereznem rá gyárit. Ég és föld a külöbség. A gyorsuláson is és a motor járásán is észrevehető volt.
Hali!
Nagyon gyors megoldáshoz tudok adni egyet, amit már leszereltem az enyémről, de még egy ideig elmegy. A miskolci Derbi szervizben raktáron van ilyen szívócsonk, olyan 400 Ft, nem halálos.
Félek h a vízcső nem jó, mert nem benzinálló, meg most azon a 400 HUFon nem múlik.
Ha bármi kell, adatlapomon elérhetőség, és gödöllői vok, a környéken szívesen elmek bárhova segíteni. Te merre valósi v?
azove
Hali!Elvileg a váz is meg a blokkunk is ugyan az.De az illesztéseknél meg az idomok miatt hogy passzolna-e nemvagyok benne biztos ahonnan rendelted ott megtudod nézni hogy passzolna-e rá?Érdekelne a kipufogó!
Sziasztok!
Kiment az első hátsó világításom, vettem bele ujjakat.
Ismét kiment az első hátsó is. Mi lehet a gond? Olyan mintha nem szabájosan világítan, mert néha villogva hol erős hol nem. Tud valaki biztos tanácsot adni, mert így nem valami jó hogy se motorozni nem tudok, meg ráadásul venni kell az izzót kitudja meddig. Köszönöm.
Mikor villogni kezd a benztin visszajelző, akkor még mennyi benzon lehet benne?
Elvileg folyamatos világításnál kell bele tankolni nem?
Sajna össze vissza világított és meg volt az első kifogyott a benzin téma. Mázli, hogy csak 300m-t kelett tolnom. Ezek szerint ha már bevillan néha- néha akkor már esedékes az újratöltés.
Ráadásúl dombnak felfelé fogyott ki. Sajna ezen nincs tartalék, de ettöl független nem tudtok valamit hogy még egy picit lehessen menni utánna? Persze nem gyalogosan tolva.
Megjött tegnap, csak a nejem nem nézte.
Ez egy kicsit más, mert ez 2000 utánni.
A tied amibe volt az mikori kiadású Derbi?
Egy picit alakítani kell, hogy oda essen ahova kell.
Most 1-2mm-rel kintebb van.
De jól megy így is.
Köszönöm az infókat mindenkinek. Végső soron nem derbit vettem. A lakhelyünkön is sokan megpróbáltak lebeszélni róla. Sajnos a javíthatóságra is gondolni kell. Így egy robogó lett belőle, egy Yamaha Neos. Már 24 órája a birtokunkban van.
Mindenkinek balaesetmentes motorozást kívánok, márkától és cc-től függetlenül.
SEGÍTSÉG! akinek esetleg van sendára lendkereke az írjon légyszíves, mert kellene nekem!
nagyon szépen megköszönném és természetesen kifizetném mellé!
köszi a segítséget előre is
esetleg MSN meg tudnánk beszélni az árát?
előre is köszi : Attila