Hello!
Értem! Kösz a segítséget!
De már lötyögött a hengerben a dugó, úgyhogy asszem veszek bele új dugót! az 50-es dugóval is lehet kerekezni? A 80-as elég drága is és nem találtam nagyobb méretűt mint ami nekem volt benne! szerintem ez már a vége a hengernek! Vagy rosszúl tudom?
Helló!
Persze h egy gyűrű van a jobb dugókon 1gyűtüt használnak (nézd meg Honda Cr250es is egy gyűrűsek ktmek is ... ) és az hogy a dugó egyik felén a szoknya hosszabb az is gyárilag van.
Illetve szoktak ilyet gyártani sokat láttam már ilyet hogy nem egyforma vagy az egyik oldalon a ablak van stb.
Van egy kis problémám! 96-os Derbi Sendám van és most szedtem szét a Blokkot és érdekes hogy a 80-as hengerben ez a dugó volt (jobb oldali)! Egy gyűrű? Van hozzá még egy hengerem gyári 50-es de abban szét van repedve a dugó de azon 2 gyűrű van (bal oldali)! Ja, és a 80-as dugónak eggyik szoknyája hosszabb mint a másik!Normál ez vagy valami házi tuning akart lenni? Néztem már másik dugót de van aminek rövid a szoknyája és van aminek hosszabb most akkor melyik kellene nekem?
Valaki help Plz.
Hello!
Keresek Derbi Senda X-Treme-hez hajtókart,dugót és hátsó lámpát
Akinek van az léccives írjon, mert nagyon fontos.
Előre is köszi.
Msn:valent_laszlo@freemail.hu
E-mail:valent_la
szlo@freemail.hu
Üdv !
Egy jó kis recept téli unalmas délutánokra ha van hó és nafta a motorban : Öltözz fel amennyire csak tudsz/lehetőséged van vegyél fel minden védőcuccod (gerincvédő, csizma, buko, ...) pattanj motorra, menny ki a határba keress egy szűz hóval terített szántóföldet és húzd a gázt ami a csövön kifér !
Én ma voltam kinn havazni egy picit elvetem a szántőföld szüzességét és k...va jót motoroztam salakmotor fílingje van a dolognak csak persze azért nem árt ha az ember ismeri a motor és saját képességeit mert ha csúszik az első kerék azt nem egyszerű megfogni
De nagyon jót lehet szórakozni én szerencsére nem estem, most mondjam azt, hogy 4év motoros tapasztalat van a hátam mögött vagy inkább azt amit akartok halani hogy szerencsém volt ?
egyébként a kis senda jól vizsgázott havon is az igaz hogy padló gázt nem lehet neki húzni mert elkezdi csapkodni a picsáját ...
és hogy ne kerülgessük a forró kását 2képet csináltam sajnos nem volt ki videóra vegye ha esetleg van jelentkező szóljon !
A második képen egy szép kövér gázfröccs látható amit egy kanyarban adtam
További szép estét remélem sikerült meghozni a kedvet a téli motorozáshoz
Akkor egyre gondolunk,az egy magasemelkedésű kiemelő,ami egy rudat nyom meg a másik felére,ez rendszeres bajuk van az is meg féknyereg hátsó és tárcsa is,de tárcsa két tipus asszem,nézd meg hánycsavaros?3ezer 5meg 2.5
kössz megjött a cucc nagyon zsír fasza minőég remélem később is ha kell valami fordulhatok hozzád
am szerintem arra gondol ami a motorba van benne az ami szét veszi a fogaskerekeket szerintem:D
Értem! Kösz a segítséget!
De már lötyögött a hengerben a dugó, úgyhogy asszem veszek bele új dugót! az 50-es dugóval is lehet kerekezni? A 80-as elég drága is és nem találtam nagyobb méretűt mint ami nekem volt benne! szerintem ez már a vége a hengernek! Vagy rosszúl tudom?