gyapot nuku a rezo cucokat a doból nem tudom ki szedné ott vágnom kéne nagyon flexel szal aszt inkább paszolom
de a karbin hogy álitsak? És a légszűrőt hogy buherancsam meg?
a fogyasztás drasztikus növekedése nélkül?
hát a hangon a levegőszűrőn keresztül is tudsz buherálni, nálam mondjuk ugyvan h a gyárit átalakítottam h többet kapjon és mélyebb szebb hangja lett(de ugye akkor a karbit is átkell állítani), meg ugye a kipufon is, rezonátorból kapjál ki mindent akkor is jobb hangja lesz, a dobod az nyitott vagy benne vannak még a gyapotok?mondjuk én abból nemszedtem ki ja ezek mellett jobban is megy majd ja meg égesd ki sztem nagyon sokat számitt
ok kössz faterom majd akkor megoldja én már meg csináltam faszául a véget őő meg amjd össze hegeszti:P:P
Am nem tucc valami jó megoldást hogy lehet tuningolni a hangon?
nem tugyga valaki kipufogó véget mivel lehetne hegeszteni? elektródás hegesztővel gondoltam de félő hogy ki jkasztom a cső falát valami más megoldást nem tudtok ilyen olcsóbbat?
Hello! Nekem olyan derbim van mint amit kiraktál képet! Kéne hozzá a karburátor és a légszűrő közti gumi, karburátorcsésze és a gyújtás oldali burkolat! Ha van neked akkor légyszi írd meg az árakat és küldj képeket! Kössz!
hát repültem XD hegy tetején egy kis bucka mögötte egy 40cm mély vízátmosás nem láttam és zu bele a bukósisakom mentete meg az életem
de semmi különös baja nem lett a mocinak alsó nyak kifli eltört plussz a krómszárakba egy baszott nagy görbeség és nyolcasokkal teli a kerékXD
de a karbin hogy álitsak? És a légszűrőt hogy buherancsam meg?
a fogyasztás drasztikus növekedése nélkül?