Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyapot nuku a rezo cucokat a doból nem tudom ki szedné ott vágnom kéne nagyon flexel szal aszt inkább paszolom
de a karbin hogy álitsak? És a légszűrőt hogy buherancsam meg?
a fogyasztás drasztikus növekedése nélkül?
a számom 06304906559
hello emberek! sendához és extrémhez van minden alkatrészem olcsón! ugyanitt ez amotor szép állapotban sürgősen eladó 130000-ft-ért!
hát a hangon a levegőszűrőn keresztül is tudsz buherálni, nálam mondjuk ugyvan h a gyárit átalakítottam h többet kapjon és mélyebb szebb hangja lett(de ugye akkor a karbit is átkell állítani), meg ugye a kipufon is, rezonátorból kapjál ki mindent akkor is jobb hangja lesz, a dobod az nyitott vagy benne vannak még a gyapotok?mondjuk én abból nemszedtem ki ja ezek mellett jobban is megy majd ja meg égesd ki sztem nagyon sokat számitt
ok kössz faterom majd akkor megoldja én már meg csináltam faszául a véget őő meg amjd össze hegeszti:P:P
Am nem tucc valami jó megoldást hogy lehet tuningolni a hangon?
eletródás hegesztővel is meglehet oldani ha oylan a hegesztő hogy lehet rajta állíttani az erősségét ha óvatos az ember összelehet varni vele jól
gondoltam arra de nincs it a közelbe senkinekXd valami mást nem tucc ?
CO-s hegesztővel én azzal csináltam és nemlyukadt ki.
nem tugyga valaki kipufogó véget mivel lehetne hegeszteni? elektródás hegesztővel gondoltam de félő hogy ki jkasztom a cső falát valami más megoldást nem tudtok ilyen olcsóbbat?
Megtaláltam ....
remélem segít ...
Helló!

A DRD senda gyárilag feltuningolt változata gyárilag gázos teló hátul stb stb
Az X-Race ami nekem van pedig az alap verzió.

Kicsit régebben belinkeltem egy tesztet érdemes megnézni tartós teszt voltam asszem 10000-12000km körül ...
hát pontosan nem tudom van ami 95 ös van ami 92 es de e között lehet e-h tárcsafék aksi nélküli faszányos kis gép
sziasztok!
létszi válaszoljatok!

mi a különbség a Derbi DRD és a Derbi X-Race között? :D
Hello! Nekem olyan derbim van mint amit kiraktál képet! Kéne hozzá a karburátor és a légszűrő közti gumi, karburátorcsésze és a gyújtás oldali burkolat! Ha van neked akkor légyszi írd meg az árakat és küldj képeket! Kössz!
uhh még jóhogy nemlett bajod.Mikori géped van?
hát repültem XD hegy tetején egy kis bucka mögötte egy 40cm mély vízátmosás nem láttam és zu bele a bukósisakom mentete meg az életem
de semmi különös baja nem lett a mocinak alsó nyak kifli eltört plussz a krómszárakba egy baszott nagy görbeség és nyolcasokkal teli a kerékXD
mitörtént borultál, vagy széthajtottad?
Nekem mondod 6 hónapja nem motorosztam mert lenullásztam a gépem és most lett kész már nem birom ki
az ősök meg tiltják a motorozást ijenkor
hmm már nincsmit csinálni a gépen télen már mindent megszereltem kicseréltm mostmár tényleg jöhetne a tavasz, mert azért még hideg van valjuk be...
debi vamos,robogóra burkolatok ha valakit érdekel...
Ok! Kösz! Több kérdésem nincs!
Rendberakom a mocit aztán majd dobok fel képet!
Esik a hó! Jó motorozást!
Kösz!
hómotor 4 ever
Tényleg nagyon jó lehet a 140es gumi 8lóerővel ...

A váltóba nekem 8dl olaj kell kb de 1L-es kiszerelésben lehet venni.

Nem attól függ, hogy tudsz 1kerekezni, hogy hány ccm-s a motorod ... én babettával is tudtam 1kerózni ...

Megint kezd elfajulni ez a fórumos kérdezz-felelek dolog ...
sziasztok
a váltóba hány deci olaj kell?
van olyan aki letette télen a motort?
Én eresztem neki ilyen időbe is hómotorozni a legjobb
Nekem 130... Újakat állítolag 140el szerelik.. Akkor fasza:)
Bridgestone BT 020:)))