Most civilben irok olvasgattam itt olyat h vmi derbi tali lesz? Ha meg lesz a gépem tavasz - nyárig szivesen csatlakoznék legalább megmutatnám a full tuningot sőt árverésre ajánlanám majd irjon a szervező köszi pááás
jaja az rsekbe minarelli azt vágom na mind1 vitatkozhatnánk ezen mert mi derbisek úgy is azt mondjuk hogy a derbitől lopják az arpilliasok soha se fogják elfogadni:) de hát ez van
gilera sm 50-ben is derbi blokk van..a 2000elöttiekben tuti a derbi blokk nekem is a régebbi fajta van de azis derbi, inkább a d.-t "lopják" nem a d. lop mástól
Hát arra hogy az én derbimbe derbi és rotax blokk van megesküszöm ...
Az Aprilia Rs-ben Aprilia blokk dobog aminek azon kívül hogy 2ütemü és 50ccm-s más köze nincs a Derbihez épp hétvégén szereltem egyet ...
Hali mindenkinek ha valakit érdekel derbi rabasa elsőteló krómszárak rugókal együtt az ár 6000ft és adokmég hozzá ajándékba apróságokat .Mivel átnyergeltem 1 Honda cr 250-re ha valakit érdekel elérhetöségem Tel: 06204111347 posta megoldható !
Na most elkezdtem megint egésznap forumozni szóval jó lesz ha írtok
Ha gyári a Derbid akkor abban pedig Derbi blokknak kell lennie nem ROTAXnak...pont ez a lényeg hogy derbi blokk van benne:)na mind1 én nem szólok bele mert nem akarok hülyeséget írni
Tomy majd jöttök szöges gumival ha jön a jégkorszak azon ne múljon
MSN-re vegyetek fel!(levan írva lejjeb!)
Üdv: Hajdu
(a régiről 1 kép:P)[Már nem így nézki darabokba van szegényke ]
Chuckyo az http://www.utvonalterv.hu/ szerint 107km ez még nem is olyan sok (nekem )
Milyen derbid van neked amibe rotax blokk van ?
Ne szivassá má öcsém a derbibe Derbi blokk van
legalábbis az enyémben :D 2005-s X-Race
Hajdu nem voltam mivel a híradóban bemondták hogy vizes és életveszélyes a jég a családom azt mondta h nem megyünk
Nem tom még mi meg hogy lesz tavasszal én tavasszal motort bötykölök festegetek stb meg ahhoz h pályára tudjuk menni jó idő kéne hideg aszfalton én nem próbálkoznék
Majd ha végre jó idő lesz akk mehetünk !
De ha nem lesz és beköszönt a végkorszak akkor gyerekek irány a garázs, szöges gumi készítés és megyünk Hajdu kollégához motorozni a jégre
Hát igencsak régen voltam itt:) sajnálom.Csak tudjátok nagyon meguntam én is hogy mindig csak a kérdés kérdés kérdés semmi téma...:)Amúgy Ghost&Rider én már Tomynak hívom ugye nem baj?:)Voltál ma a tavón korizni? Ezt a kakucsringes talit még tavaly beszéltem nagyon sokat a Tomyval de hát nem lett semmi de majd most tavasszal össze lesz röffentve a banda::))))) nem muszálj kakucs mert megbeszéljük kinek mi jó...:)MSN csinálok 1 közös beszélgetést de ahoz kell hogy felvegyetek:):)
Sziasztok! Frisstült az oldal, de jelenleg is frissül folyamatosan kb 20-30% nál tartunk tehát még rengeteg ujdonság érkezik! Érdemes körül nézni az uj menüpontban (Style, Design) ide érkezik még rengeteg ujdonság! A főoldalon megtaláljátok az ismertetőt az uj termmékekkel kapcsolatosan! Jó böngészést mindenkinek! www.master-tuning.mlap.hu
hát ja akkor nemcsak nekem eszik sokat 6 körül mondjuk az akkor ha nyélen, ma beröffentettem 2 rugásra indult ilyen jó időben, messze van még a tavasz túl hamar készlett a festésem igy most nincs mit csinálni rajta. És ti mire használjátok a gépeteket?És h h Derbi mellett döntöttetek anno?valami téma is legyen
hát én bennelennék egy ilyen közös mocizásban persze elösször vmi olyan helyet kéne találni ami mindenkinek kb egyforma távolságra van háát sztem azért már sokan tudják h létezik egy ilyen senda nevezetű motor most én jelen pillanatban gumikat akarok cserélni igaz megvan az áruk rendesen:)pont tél elött lett bejáratva a gépem megy mint állat de eszik is rendesen többet mint egy traktor:)nektek emnnyibe áll meg már akinek 70-80 cmm körül van:)amúgy hallottátok h elvileg most eltörölték azt hogy az 50-re is kell valami azonosító, mondjuk remélem is mert azsem lenne egy filléres dolog és ezzel megis szűnne az 50-ek "előnye" az olcsó fenntartás mondjuk ami a biztosítást illeti nekem személy szerint 4034ft nemvészes szal remélem marad ez
Most civilben irok olvasgattam itt olyat h vmi derbi tali lesz? Ha meg lesz a gépem tavasz - nyárig szivesen csatlakoznék legalább megmutatnám a full tuningot sőt árverésre ajánlanám majd irjon a szervező köszi pááás
na de mi ez a nagy csend ébresztőő írjatok fiatal még az éjszaka!
Az Aprilia Rs-ben Aprilia blokk dobog aminek azon kívül hogy 2ütemü és 50ccm-s más köze nincs a Derbihez épp hétvégén szereltem egyet ...
Na most elkezdtem megint egésznap forumozni szóval jó lesz ha írtok
Ha gyári a Derbid akkor abban pedig Derbi blokknak kell lennie nem ROTAXnak...pont ez a lényeg hogy derbi blokk van benne:)na mind1 én nem szólok bele mert nem akarok hülyeséget írni
Tomy majd jöttök szöges gumival ha jön a jégkorszak azon ne múljon
MSN-re vegyetek fel!(levan írva lejjeb!)
(a régiről 1 kép:P)[Már nem így nézki darabokba van szegényke ]
Milyen derbid van neked amibe rotax blokk van ?
Ne szivassá má öcsém a derbibe Derbi blokk van
legalábbis az enyémben :D 2005-s X-Race
Hajdu nem voltam mivel a híradóban bemondták hogy vizes és életveszélyes a jég a családom azt mondta h nem megyünk
Nem tom még mi meg hogy lesz tavasszal én tavasszal motort bötykölök festegetek stb meg ahhoz h pályára tudjuk menni jó idő kéne hideg aszfalton én nem próbálkoznék
Majd ha végre jó idő lesz akk mehetünk !
De ha nem lesz és beköszönt a végkorszak akkor gyerekek irány a garázs, szöges gumi készítés és megyünk Hajdu kollégához motorozni a jégre
További szép estét/éjszakát !
MSN: hajdu15mark@hotmail.com
ui.:bocsánat a helyesírási hibákért
melegítünk a tavaszra:)
www.master-tuning.mlap.hu
Üdv.: Master-Tuning Dealer
Ghost&Rider én is benne lennék egy közös gurulásban!
Szerintem ez egy jó gondolat..
Mindenki írjon aki akarna jönni!
14-es karbival lehet soknak tűnik(nekem is)