Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahh zsíír vannak it emberek csak nem mernek írni nem harapunk csak ha szépen megkérsz
tavasszal össze futhatnánk mi "Derbisek" gurulhatna egyet a "nagy csapat" nem ?
Szó sincs róla h találkozót akarok szervezni csak simán egy laza tavaszi gurulás ?
Jelentkező ?!
tavasszal úgyis mindenkinek pöpec lesz a gépe felújítások végett nem ?
esetleg egy közös pályázás kakucsi ringen ? én még nem voltam pályán de meg kéne már mutatni a sendának h olyan is van
hát az elöttem szólónak igaza van..elég kihalt ez a fórum semmi téma mindig csak a kérdések ennél még a legismeretlenebb motorfórumon is többen irnak mivan veletek:)legyen már ittis vmi összefogás pangás van:)szal hajráá
Off: Jó tudni hogy ennyire összetartanak a Derbisek... Mindenki csak akkor jön ide ha v mi baj van a motorjával és gyorsan kell v mi segítség... De arra már mindenki szarik hogy a másik kérdésére válaszoljon... Hát mondhatom szép kis társaság ...

On: Ezt te érzed hogy kell e nagyobb karbi próbáld ki másik fúvókával ha kicsit vissza olvasol megtalálod amit egyik srácnak írtam sztem annál többet nem kell ecsetelni ezt a dolgot..

ui.: Ez csak magán vélemény nem kell belekötni... Ha jól tudom a szabad vélemény nyilvánításhoz még meg van a jogom
Sziasztok! Eladó egy 1998-as kiadású Derbi Senda 50 R! A motornak egyedül festés hibája van. A motorba 1 éve lett egy új blokk helyezve! Oda adom hozzá a régit is+ adok mellé még egy Sendát alkatrésznek!(ennek megszorult a blokkja). Ha valakit érdekel írjon e-mailt a rakettya@freemail.hu-ra!
Helloszotok! azt szertném megkérdezni venni akarok a motoromra gianelli kipufogó rendszert és szerintetek ha fel rakom kell nagyobb karbi vagy elég csak fúvóka csere?
az is benne van, előtte nem csinált ilyet, és most lötyög : lehet h a teleszkóp izél, de nem értem h miért.
Kihagytad a távtartót ...
csodák nincsenek ...
Hali! lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy derbi sendám, és gumicsere után visszatettük a kereket tuti jól, és vmiért az első kerék rész lötyög, ha vki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném!
csá engem az első telók érdekelnének:P
csáó engem érdekelnének a rabasa cuccok
kérdés akart lenni csak valahogy elirtam:
ez most kérdés volt vagy kijelentés ?
am a sport légszűrőnek semmi értelme ilyen felhasználásnál. versenyen van kisebb ellenállása van a szűrőnek ergo nagyobb a teljesítmény de nem szűri meg rendesen a levegőt ez versenyen nem érdekes mivel minden verseny után motorgenerál van de nálad érdekes mert szerintem nem szeretnél hetente motorgenerált csinálni
szal hétköznapi használatra baromság a sport légszűrő ha olyan csoda jó lenne széria felszereltség lenne minden motoron ... esőbe használatról pedig ne is beszéljünk hacsak nem éppen hibrid technológiával akarod hajtani a motor ergo vízzel
Szerintem.
Ja amugy most lehet h hülyeséget kérdezek de hallottam h a sportlégszűrővel sz..pás van ha esőbe mész....
hát az enyimen igen
Nah hülye vagyok bocs nah, dalanyijociról
Szerintem a DRD-n gyárilag ilyen van
De az a drdken nekem is van. Nem tud vki danyimociról vmi infot elérhetőség vagy vmi?

KÖszi
De az már nem gyári igaz?
Jaa értem
ugyanolyannal van összekötve a tartály és a teló mint egy fémfékcső... most laptopról vagyok de rakok be egy képet az én egyik telómról.
Hát először én is arra gondoltam de fékcső megy oda ha jól látom nem biztos
hátsó teló gáztartálya.
Lehet egy kérdésem? Az mi a képen?(ahova a nyil mutat)
Üdv mindenki eladó pár burkesz a tura sendához 5000/db akét oldalsó idom 4000/db.
Hát nekem 2005 ös xrace sm van 50 es hengerrel és az volt a fura hogy mikor megvettem elől 11 es volt és az viszont tuti hogy nem gyári! nagyon rövid volt az 1 2 fokozat
a 13 assalmegy 80 at
de még ki lehetne hozni belőle valamit még kéne pár cuucc csak nem tom mi 70 es hengert nem akarok mer az megdrágíjja nagyon