Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól látom az enyém ijen de a másikról is lécci csinálj képet hogy tutira legyek benne kössz előre is
igen a másik idom is érdekel akkor mind a két oldali menyi be fog kóstálni?
A burkolat másik fele is megvan,megnéztem a csonkot a tiéd is ilyen...?mert egy másikfajta is létezik,de azis van vas megyében,de postázni is tudom őket irj h mi érdekel!üdv
Szevasz! Nekem komplett 17-es crom-os hátsó supermoto kerekem lenne ha érdekel! A tárcsát meg lánckereket, esetleg a gumit is leszedném róla! De a felni csak egyben eladó! hibátlan állapotú! Ha érdekel akkor írj aztán megbeszéljük az árat!
vegyél ki egy másik küllőt ami megvan és aszt mondom akármilyen motoros boltba rendelnek vagy aprília szalonba is lehet
Vásárolnék küllőt hátsó kerékbe!
Vennék teljes kipuffogó rendszert!
És mindezt sürgősen vásárolnám...
17 col, az köbö 190 mm (nem tom pontosan, hisz a vége letört), 3 mm vastag, egyenes lapos fejű, nem 90 fokban tört, és szabványos menet...
Gödöllői vok, erre tudnál motorboltot ajánlani?
Hali! Nekem van sok eladó derbi alkatrészem! Írjatok ha kell valami!
Helló mérd le vastagság hossz a menet tipusát és akármelyik motorboltba tudnak rendelni nem kerül sokba szerintem..
Vki legyen szíves segítsen ki két 17 colos küllővel! Légyszíves, könyörgöm, nagyon kellene,
Itt áll a motor a garázsban, és nem tudjuk összerakni, mert sehol sem tudok vásárolni.
Vki adjon egy webcímet, egy telefonszámot, egy személyt, akárki, akármit, csak tudjak küllőt venni!
V ha vkinek lenne 2 elfekvő darab! Légyszíves, nagyon nagyon kellene.
Nagyon sürgős, kérlek gyorsan válaszoljatok!
Köszönöm szépen...
punnyadás azon vagyunk hogy a legjobbak legyenek a gépek tavaszra és végre játszhatunk a kicsikékkel
(L)(L)(L)
:D
Chuckyo SZOPD KI:D:D:D(L)

na mi ez a punnyadés emberek?:D mindjárt itt a tavasz!
csak készüljön el a motorom
bár addig stuntolgatok a robesszal
(L) Hajdu
luw ya:DDD
Hello!
Nekem pont van egy hűtőm,lejjebb találsz róla képet is.Ha érdekel,vegyél fel msn-re:simoviki@freemail.hu
Oké, az idomot párba adod, mert ha igen akkor érdekel a másik is.
amúgy hol van?
sziasztok!
ha valakinek lenne senda-hoz hűtő akkor az érdekelne engem!
Nem muszáj hozzá semmi csak a hűtő! köszi
Hello..megnéztem a cuccokat,burkesz van,3ezer,teleszkóp tartó alsó is van 4ért(erről aképet holnap tudom küldeni), de sajna irányjelzőm nincs vagy csak bura nélkül üdv
de még meglátom hogy smint amúgy felvettelek msn-re
engem csak a hűtő tartály érdekelne mert nekem az repedt szét:(
Hali!Az adatlapodon lévő Sendához jó.Igazából egyben szeretném eladni,amit a képen látsz,összesen egy 10-est kérnék el,ha neked is jó.Teljesen hibátlan,a ventillátor is működik.
külön a hűtőtartály nem eladó?
azt szertném kérdezni hogy hűtőtartály van?Meg ha van mennyi lenne meg merre található!
cső hallod milyen évjáratúhoz jó meg mennyibe fájna?
Hello még kellene az alsó befogató kifli amin a nyak tengely van most vettem észre hogy megvan repedve

külgyél róla képet hogy milyenek a cuccok
indexről rakom a képet
üdv mindenki
derbi rabasámal buktam egy orbitálisat és a teleszkópokat rendbe hoztam minden érdekelne hogy mennyi annak a valószínűsége hogy a kormány kiflik megcsavarodtak
ha egy vízátmosásba töményen bele vágódtam ?