Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak külön a ventillátort nem adnád el véletlenül?
Gajdácsi Dániel, Kunszentmiklós, 06 20 961 02 40
Tavaly még foglalkozott motorkereskedéssel, sztem még mindig vannak bicajai. Ő inkább a drágább gépekkel foglalkozik, de azok télleg jók is.

Mandl Kristóf (toby), Mór, 06 20 200 37 00
tobx@freemail.hu
Például neki volt/van Gilerája is.

Engedd meg, h vkit meg nagyon ne ajánljak:
Varga Krisztián, Kunhegyes, 06 30 312 20 35
torgyan@dunaweb.hu
Bár ha nála találsz egy tetszetős motort, azért gondold meg, nézd meg, lehet csak én nyúltam bele a kakiba.
Hali

Mandl Kristóf a tesóm, az emailcím meg msn-címe is tobx@freemail.hu a száma meg 06-20-200-3700 tud sok használt meg új alkatrészt is sokféle motorhoz, használtak főleg honda nsr/crm derbi senda yamaha dt80

amit feltettem gilerát még mindig eladó :D ha vkit érdekel
Biztos vagy benn, hogy ezt nekem címezted? Ha igen, akkor el kell keserítselek, nem foglalkozom alkatrészekkel, csupán van egy Sendám, ami eladó.
Senda R hez kellene mindkét ülés alatti idom Légyszi segíts.
Köszi
Haliho
Senda R 1999 es re tudnál mondani v mit ülés alatti jobbos és balos idomról? én sehol nem találok. ha szerzel megveszem,jó a repedt is csak meg tudjam javítani mert az enyém javíthatatlan.
Köszi
Mien Gépre gondolsz 3 osztrák derbit is tudok mind 100 ezer forint.
meg van robogó és 1 600 as Kawa KLE
Hellooo mindenki!
Lenne egy eladó Senda hűtőrendszerem,kompletten,ventillátorral.Ha érdekel írj ide,vagy msn:simoviki@freemail.hu

csáó.keresek 125ös,rendszámos,lehetőleg 93-nál fiatalabb motort,normál állapotban 200-230e ft körül.
remélem jó lesz a kép, és tetszeni fog mindenkinek:)
Üdv valaki tudna segíteni másik gépet akarok venni, nem tudjátok ki az aki külföldi gépekket árul? Kérlek segítsetek. Előre is köszi a segítséget!44
sportmotor-derbi@freemail.hu az e-mail címem
Szia!

Itt a mail címem: picikepetike@freemail.hu
Várom a leveled, kiváncsi vagyok te hogyan jutottál erre a döntésre a vásárlásnál!
Köszönöm!
Hali!
Mikor vásároltam a motorom alaposan átrágtam a kérdést. Szívesen megosztom veled amire akkor jutottam. Ha adsz egy mélcímet írok egy levelet, ne fárasszuk a többieket...
Azove
Talán erre gondolsz: www.master-tuning.mlap.hu
Külföldi motorokkal és motorkereskedéssel foglalkozik:

Varga Krisztián úr, Kunhegyes, 06 30 312 20 35 (vmi ilyesmi számmal), de őt nagyon nagyon messzire kerüld el. Lehet van jó motorja is, de én belefutottam egy hulladékba, óvnálak.

Mandl Kristóf úr, Mór, tobx@freemail.hu (asszem ez az msn címe is, de válaszol mélre is). Úgy gondolom korrekt ember, és van neki alkatrésze és motorja is.
Metrakit rk derbi senda r supermotard
tényleg nem tudja senki sem, hogy kiről beszélek!pls
Hello
Vane gy eladó Gilera Smt-m 230000Ft-ért adom, sürgősen kéne a lé laptopra. Ha valakit érdekel msn-en: florymor@hotmail.com vagy telón elér: 06-20-979-9291
Én tudok is neked egyet: http://www.hasznaltauto.hu/2693524_derbi_senda_1998

Alkatrész van bőven, új bontott és még az árak sem vészesek ebben a kategóriában.
a kipuról holnap lessz kép
14 es derbi senda karburátor 6000ft 06304906559
Bocsi srácok, de melyikőtök is az aki külföldi motorokkal kereskedik?
és senda alkatrészei vannak meg eladó drd meg hasonló 125-ösök!
Az légyszi írjon már mert nem találtam, pedig visszaolvastam a fórumot is, hogy hol van az oldalának a linkje!
hebo.hu ott van egy pár féle és azok igazán jók ha megfelelő hengered van ami kihasználja