Motor matricák készítését vállalok!( Egyedi igények szerint is) !Érdeklődni lehet emailen és msn-en is egyaránt.
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
Légyszi légyszi légyszi... Ha tudsz hosszabbat adni sem baj, mert elvágni lehet, és új menetet vágni rá.
Felvettelek msnre, felírtam a számod. Hnap megkereslek, és csütörtökre legkésőbb péntekre megbeszélnék veled egy randit.
Nagyon köszönöm...
Helló azove !
Ha gondolod adok 2db küllőt DE ezek 18as felniben voltak de hátha át lehet úgy alakítani hogy jó legyen... Én minden nap járok örs felé (suliba)
ha gondolod összefuthatunk és adok szívesen
A Motoros összetartás hol marad gyerekek ?!
Vegyél fel msn-re: motoros-tomi@freemail.hu vagy hív fel (22ig hívhatsz) 20/999-57-16
holnap én 11kor végzek a suliba ...
szóval ha nem ma akkor holnap 11után hívj ...
Remélem tudok segíteni és nem jársz úgy mint én hogy 3küllő miatt kel 40et csináltatni ...
hali
érdekel az a két csavaros kifli az nekem az van,
a burkeszok is kellenek a burkeszokból nem engedsz 1 ropit ha már enyit veszek eccere?:P
akkor ez így 10 roper lesz? vagy esetleg 9?:p
cs én nem vagyok gpr tulajdonos de szerintem ugyan aszt nézd meg rajta mint akármelyik motornál de ezeknél azé jobb ha megveszed és dugót cserélsz avgy gyűrűt mert az ötveneseket kinyírják akármilyen fiatal is de ha nem pont a gpr ről kérdezel csak úgy általában akkor nyugodtan kérdezz
sziasztok. derbi gpr vásárlása előtt állok, lenne egy pár kérdésem, feltudna venni egy gpr tulajdonos msn re? az igaz, hogy ugyyanaz a motor van benne mint az aprilia rs-ben? egy 2007 es motort néztem. szóval ha egy gpr tulaj megadná az msn címét, annak nagyon örülnék!
hát nem nagyon de szerintem ha felmész aprilia oldalra ott bisztos kint vannaka szalonok
de tényleg minden motoros boltba akármilyen bolt vagy még autós boltba is tudnak rendelni
Igaziból nem szeretnék új kereket venni. Meg küllőt becsavarni egyszerűbb is, mint komplett átszerelni.
Épp csak érdeklődésképp kérdezném mennyibe adnád a kereket? Full csupaszons és full felöltöztetve?
Köszi...
Ha nekem nem fordulatszámmérős akk tudok bele tenni fszámmérőset v mit kell csinálni vele?