Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cs érdekel küldjél róla képet buldog94@citromail.hu
indexről holnap csinálok fotót és a fórumra kirakom
sziasztok!
tudnátok nekem küldeni egy olyan Derbi szalon honlap címet ahol fent vannak a 2008-2009-es Derbik? (mert a Derbi DRD Pro 50 sm érdekelne)
Csáó! Mekkora fogaskerék van a derbiteken?:D
Hi mindenki!

Van egy kis gondom a Sendámmal, méghozzá az hogy azthiszem hiányosan sikerült megvennem! Ha valaki tudna képet küldeni a motorblokk mindkét oldaláról és hogy melyik benzin/olaj cső hova megy azt megköszönném!
Illetve a szívócsonkon mi az a kis réz csöfoglalat vagy mi oda minek kell mennie? Választ előre is kösz!
A hátso irányjelzőről küldj egy fotót,mert van pár bontott (1táskányi) ,de nem tom melyik a jo neked..a burkesz van de csak párba adom...irj ha érdekel,üdv!
hello van 1 derbi senda r -em
sajna beált a motor benne elég rendesen megszorult
ha tud valaki 1 jo servizt györ és környékén az irja meg légyszi.
lassan itt a jo idö,még most kéne cselekedni
ha van tippetek hogy mi lehet a gond és hogy kb milyen árba lesz ez nekem,irjatok
segitségeteket köszönöm
Hali!
2003as, új dizájnú Sendára kellene kipufogó rendszer. A teljes rendszer, bár végdob, az van.

Nagyon sürgős, különben nem tudom összerakoni a motort, és én is szívesen megbombázom a fórumot képekkel.

Szal vkinek lenne nem fojtott, v fojtástól teljesen megszabadított, nem horpadt kipuffogója? Gyári is teljesen jó, vagy tuning is.
V vki tud segíteni, h tudnék beszerezni egyet?
Köszönöm szépen
Azove
ja és hogy milyet érdemes bele venni
10w20 repsol?
5w agip?
15w agip?
10w agip?
RSP Ultra Shock teleszkóp olaj?
segítsetek előre is köszönöm:D
üdv ez hülyén fog hangzani de nem tudja valaki, hogy kell a derbi rabasa első teleszkópba olajat önteni?

rögtön a króm szárba kell vagy valami fura megoldás?
LÉTSZI SEGÍTSETEK
úgy lesz már csak bal hátsó idom kell meg bal hátsó index
meg össze kell rakni:P:P

te nem tudsz indexet rabasára?
Helló,sziasztok.
Van valakinek Derbi Senda-hoz km-óra és forfulatszámmérö eladó?
Komplett müszerfal.
Elöre kösz.
Úgylegyen !
össze hozom a gépet meg küldöm a fórumot annyi videóval:P
sziasztok srácok! indul már az élet?
Valakinek vmi uj vidije tavaszi vagy képek vagy vmivel bombázátok már a fórumot lécci
derbi rabasa savanna asszem 95 vagy 92 es évjárat
Hell...megnézem burkesz az van valami,de irányjelző necces,képeket teszek fel...meg tipus kéne h milyen?üdv
Hello bal oldali hátsó idomod milyen állapotba van?

és érdekelne bal hátsó index is
Nagyon szívesen.
Bármikor, bárkinek állok szíves rendelkezésére...
kössz az infót
Nincs semmi baja,csak ez megmaradt a Sendámról,mert eladtam darabokban.Ha elér egy bizonyos fokot a hűtő,akkor bekapcsol és forog ezerrel. Ha gondolod vegyél fel msn-re,lejjebb leírtam a címem vagy e-mailben is megbeszélhetjük:simoviki@vipmail.hu
Csáó
megbeszélhetjük:) de különben működik? nincs baja?
Hát.....igazából nem tudom mennyit ér a venti.4 jó lesz?
és menyit kérnél érte?
Ha érdekel,akkor eladhatom.
Hali mindenki!Elado 1 Rabasa,kis esztétikai hibákkal de szuper motorral (36ezerért)+ezen tipushoz alkatrészek,eladók...