Van egy kis gondom a Sendámmal, méghozzá az hogy azthiszem hiányosan sikerült megvennem! Ha valaki tudna képet küldeni a motorblokk mindkét oldaláról és hogy melyik benzin/olaj cső hova megy azt megköszönném!
Illetve a szívócsonkon mi az a kis réz csöfoglalat vagy mi oda minek kell mennie? Választ előre is kösz!
A hátso irányjelzőről küldj egy fotót,mert van pár bontott (1táskányi) ,de nem tom melyik a jo neked..a burkesz van de csak párba adom...irj ha érdekel,üdv!
hello van 1 derbi senda r -em
sajna beált a motor benne elég rendesen megszorult
ha tud valaki 1 jo servizt györ és környékén az irja meg légyszi.
lassan itt a jo idö,még most kéne cselekedni
ha van tippetek hogy mi lehet a gond és hogy kb milyen árba lesz ez nekem,irjatok
segitségeteket köszönöm
Hali!
2003as, új dizájnú Sendára kellene kipufogó rendszer. A teljes rendszer, bár végdob, az van.
Nagyon sürgős, különben nem tudom összerakoni a motort, és én is szívesen megbombázom a fórumot képekkel.
Szal vkinek lenne nem fojtott, v fojtástól teljesen megszabadított, nem horpadt kipuffogója? Gyári is teljesen jó, vagy tuning is.
V vki tud segíteni, h tudnék beszerezni egyet?
Köszönöm szépen
Azove
Nincs semmi baja,csak ez megmaradt a Sendámról,mert eladtam darabokban.Ha elér egy bizonyos fokot a hűtő,akkor bekapcsol és forog ezerrel. Ha gondolod vegyél fel msn-re,lejjebb leírtam a címem vagy e-mailben is megbeszélhetjük:simoviki@vipmail.hu
Csáó
indexről holnap csinálok fotót és a fórumra kirakom